En Güçlü Loncalar !! Sizce Hangisi ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Platon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: En Güçlü Loncalar !! Sizce Hangisi ?

Mesaj gönderen Platon »

lodos klanında hanedan ve mega loncaları iyi gidiyorlar.hanedan loncası kurulalı cok bisey olmadı fakat lodosların liderleri olabilecegini düsünüyorum.ayrıca mega loncası da herşeye rağmen yine iyi gidiyorlar.

arz klanında ise oyunun en eski ve ayakta kalabilmiş iki loncası death ve kholpashali önderliği var fakat death loncasının birçok üyesi mevsimlik online oldugu icin ve de klan savaslarına pek katılmadıkları icin kholpashali hep bir adım önde gidiyor.

klan tarafında olmayan loncalarda ise reds loncası göz önünde.

fakat yukarıdaki değerlendirme oyuniçi strateji ve gelişmişlik açısındandı.insanlık olarak ise death kholpashali reds troya son zentius kristal vip hanedan denge gibi loncalardan söz etmek mümkün.

bütün loncaların ve ikv oyuncularının bilincli insanlar olup oyunda güzel savaslar muhabbetler zamanlar gecirmemiz dilegiyle..
bu tarz konulara hep önyargıyla yaklasırım ama sürü psikolojisi uyduk gidiyoruz.
Kendini bil..
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

TeK GeÇeRim MeGa X TeAm . .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen essperanza »

kfat4 yazdı:Bu konuda olabildiğimce objektif yorum yapmaya çalışacağım.

En iyi lonca... Hangi konuda en iyi lonca ?

Oyun tecrübesi mi ? İtemi mi ? parası mı ? seviyesi mi ?...

Yorumların çoğunluğu "klan loncaları" ndan bahsetmiş. Bu loncaların dışında da seviyeli loncalar var.

Lodosların öncüsü olabilecek üç lonca bilirim.

Megax

Hanedanx

Kurmayx

neye göre mi ? organize olabilmeleri, tecrübeleri, taktikleri... Kimileri Megax ' i tecrübe konusunda yadırgayabilir. Sizi temin ederim ki bu loncadaki oyuncuların çoğu yaşına göre gayet iyi oynuyor.

Arzın Çocukları ' na gelince...

Kholpashalix
Deathx
Vipx

Gel gelelim klansızlara..

Bunlar üzerinde durmak isterim.

Redsx
Dengex
Leaderx
Zentiusx
ayrıca Sonx loncası izlediğim kadarıyla sağlam kadro kuruyor. Bu loncalar da saygınlığı ile ön plana çıkan loncalardır. Bunların haricinde Xukalax Beowulfx Soulofx Kuzeyx İstiklalx Choosensx... gibi loncaları yok saymıyorum. Fakat diğerlerine göre daha pasif kaldıkları için arka planda görünüyorlar.

Saygılarımla...
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

kfat4 yazdı:Bu konuda olabildiğimce objektif yorum yapmaya çalışacağım.

En iyi lonca... Hangi konuda en iyi lonca ?

Oyun tecrübesi mi ? İtemi mi ? parası mı ? seviyesi mi ?...

Yorumların çoğunluğu "klan loncaları" ndan bahsetmiş. Bu loncaların dışında da seviyeli loncalar var.

Lodosların öncüsü olabilecek üç lonca bilirim.

Megax

Hanedanx

Kurmayx

neye göre mi ? organize olabilmeleri, tecrübeleri, taktikleri... Kimileri Megax ' i tecrübe konusunda yadırgayabilir. Sizi temin ederim ki bu loncadaki oyuncuların çoğu yaşına göre gayet iyi oynuyor.

Arzın Çocukları ' na gelince...

Kholpashalix
Deathx
Vipx

Gel gelelim klansızlara..

Bunlar üzerinde durmak isterim.

Redsx
Dengex
Leaderx
Zentiusx
ayrıca Sonx loncası izlediğim kadarıyla sağlam kadro kuruyor. Bu loncalar da saygınlığı ile ön plana çıkan loncalardır. Bunların haricinde Xukalax Beowulfx Soulofx Kuzeyx İstiklalx Choosensx... gibi loncaları yok saymıyorum. Fakat diğerlerine göre daha pasif kaldıkları için arka planda görünüyorlar.

Saygılarımla...
Bu konuda bu yorumun üstüne yorum tanımam.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

klansız loncaları sayarken harfi harfine size katılıyorum lakin sonx loncasını es geçtiğinizi gördüm şimdi size soruyorum sizin sıralamada gözden kaçırdığınız sonx loncası acaba kadime giderken neden en çok aranan lonca oluyor yada başı sıkışan neden sonx loncasını buluıyor ? lütfen sıralama yaparken daha dikkatli ve duyarlı olunuz.

sonx loncası her alanda kendini kanıtlamış saygın bir loncadır
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

sonxlazz yazdı:klansız loncaları sayarken harfi harfine size katılıyorum lakin sonx loncasını es geçtiğinizi gördüm şimdi size soruyorum sizin sıralamada gözden kaçırdığınız sonx loncası acaba kadime giderken neden en çok aranan lonca oluyor yada başı sıkışan neden sonx loncasını buluıyor ? lütfen sıralama yaparken daha dikkatli ve duyarlı olunuz.

Kardeş haklısın ama bu konu sizin lonca kurulmadan önce açıldı o yüzden sonX yok ama orda Leaderx diye tarih olan bir lonca var onu silip sizi sayabiliriz.SonX iyidir...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

Excellence yazdı:
sonxlazz yazdı:klansız loncaları sayarken harfi harfine size katılıyorum lakin sonx loncasını es geçtiğinizi gördüm şimdi size soruyorum sizin sıralamada gözden kaçırdığınız sonx loncası acaba kadime giderken neden en çok aranan lonca oluyor yada başı sıkışan neden sonx loncasını buluıyor ? lütfen sıralama yaparken daha dikkatli ve duyarlı olunuz.

Kardeş haklısın ama bu konu sizin lonca kurulmadan önce açıldı o yüzden sonX yok ama orda Leaderx diye tarih olan bir lonca var onu silip sizi sayabiliriz.SonX iyidir...

Katılıyorum. Arkadaşıma
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

“Genel Sohbet” sayfasına dön