TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Karaxbyturk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Tskxkxprottotype tam nick buydu galiba kardeş su gözlük alacam diye aldıgın 3mi verirmisin banada lazım oldu para itemleri dizdim artık ama bide kadim pence alacagım artık yavaştan ecelın amteryallerını toplamak lazım 4 tane iridyum var onlarıda diğer malzemelerle takas ederım bi kısmını daha toplamış olurum malzemelerın yani senın anlayacagın 3m de olsa su borcu verıver artık Tskxkxkaos
Bizim Lehimize Olan Eleştirin için Teşşekürler Dedin Ne kadar Dertlerden Uzak durursanız o kada az yıpranırsınız Ama bazı Bedhahlar Bizi Zorluyor O kişilerin Narası 15 :mrgreen:
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Eyw. Engin abi.ToprağımXSAZOBALiX yazdı:Öncelikle merhaba ve sizi tebrik etmek istiyorum şuan için oldukça olgun kişiler almışsınız loncanıza. Tartışmalardan ne kadar uzak durursanız okadar az yıpranıcaksınız 3 yıllık İKV tecrübem ile konuşuyorum.
Örneğin; Dün Tskxkaos un üzerine epey bi gittim ve tek kelime yazmadı aslında sadece karakterini değerlendirdim kendimce. Gördüğüm yerde daldım müsade etmedim geçmesine "Erdoğan'ın etkinliğinde". İçinizden birkaç kişi ile sohbetim var toprak sayılırız onlar ile ama birde diğerlerinin de davranışlarını merak ettiğim için bu şekilde yaptım. Kusura bakma Tskxkaos ama taktir ediyorum seni bu olgunluğunu koru.
Aranızdan elbette çürükler çıkacaktır zamanında bizde de oldu ama önemli olan o çürüklerden arınmak...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kendal benim 1,5 m de duruyor gelecek dayak dolandırıp kaçma hepimizi.Karaxbyturk yazdı:Tskxkxprottotype tam nick buydu galiba kardeş su gözlük alacam diye aldıgın 3mi verirmisin banada lazım oldu para itemleri dizdim artık ama bide kadim pence alacagım artık yavaştan ecelın amteryallerını toplamak lazım 4 tane iridyum var onlarıda diğer malzemelerle takas ederım bi kısmını daha toplamış olurum malzemelerın yani senın anlayacagın 3m de olsa su borcu verıver artık Tskxkxkaos
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
tatanga sil lan benı yasaklılardan gelıor dayak 
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İki dk ciddi ol sileceğim...9zaza yazdı:tatanga sil lan benı yasaklılardan gelıor dayak
Memo bu erkek hesabımın arkasına geçip ...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Atakan sen eski seti kaça veriyordun?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Benım Şuan Param Tam Olarak Yok....Karaxbyturk yazdı:Tskxkxprottotype tam nick buydu galiba kardeş su gözlük alacam diye aldıgın 3mi verirmisin banada lazım oldu para itemleri dizdim artık ama bide kadim pence alacagım artık yavaştan ecelın amteryallerını toplamak lazım 4 tane iridyum var onlarıda diğer malzemelerle takas ederım bi kısmını daha toplamış olurum malzemelerın yani senın anlayacagın 3m de olsa su borcu verıver artık Tskxkxkaos
Çünkü Gözlük Parası Çıkmadı bende Başka İtem Aldım...
Ama Söz Sana ParaNı VErecem Para Kasacam...
Sana O Zaman Taksit Taksit Veririm...
Kaçmıyoz Ya....
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
EmirBerkKorkmaz yazdı:Kendal benim 1,5 m de duruyor gelecek dayak dolandırıp kaçma hepimizi.Karaxbyturk yazdı:Tskxkxprottotype tam nick buydu galiba kardeş su gözlük alacam diye aldıgın 3mi verirmisin banada lazım oldu para itemleri dizdim artık ama bide kadim pence alacagım artık yavaştan ecelın amteryallerını toplamak lazım 4 tane iridyum var onlarıda diğer malzemelerle takas ederım bi kısmını daha toplamış olurum malzemelerın yani senın anlayacagın 3m de olsa su borcu verıver artık Tskxkxkaos![]()
BEyler Oyunda Beni bulun....
Emir İlk Senin Paranı Verecem Gel Sanırım Ozanın Çarında 1.5m vardı...
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR