Turan Loncası
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Turan Loncası
Hayırdır oğlum sanane sen kimsinki bana bunu söylüyon. Silip silmemem gerektiğini ben bilirim. Asabımı bozma benim işine bak. Gazi gelir söyler bana adabıyla.
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sayfayı 7. Sayfada buldum biraz güncel tutalım bu aralar cok dağıldık oyunda burak Gazi Dısında Kimseyi Görmüyorum Toplarlanalım biran önce.
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Loncayla Tüm bağlarımı koparıyorum Herkese Bol eğlenceler
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
Merhaba Üzülerek Söylüyorumki Lonca İçin Bağ kalmadı eskisi gibi bütün Değiliz Bu nedenden Dolayı Loncadan ayrılmayı uygun Gördm Ama Arkadslıklarımızn Bitmiyiceğine İnanıyorum kendınıze iyi bakın ..
Gregoryxbüyü
- Mesut7
- İri Fare Avcısı
Ağabeylerimizin, kardeşlerimizin ve bizim, öğrenim hayatı, iş hayatı ve vatani görevleri dolayısı ile loncamızdaki online oyuncu sayımız geçici bir süreliğine azalmıştır...
Bu durum üzülerek söylüyorum ki diğer lonca üyelerimiz üzerinde olumsuz bir etki yapmış ve loncadan ayrılma kararı almalarına kadar süregelmiştir.
Kararlarını saygıyla karşılıyor ve şimdiye kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, yolunuz açık olsun...
Birkaç şey daha söylemek gerekirse;
Lonca hayatıma Örgülüxmestt karakterimle başlayıp, İKV' yi tam olarak orda öğrendim diyebilirim. Gelişen bazı olumsuzluklardan dolayı artık orda devam edemeyeceğim için öz kardeşimden ayırmadığım birkaç kardeşlerimide üzerek loncadan ayrıldım ve yeni bir dönem başlattım kendim için...Bu arada yine çok sevdiğim kardeşlerimden Ramazan ve Gazi'nin de büyük etkisiyle TURAN AİLESİNİN bir ferdi oldum, büyük bir lodos geçmişim olmasının zorluğuyla arz klanda yeni bir yola yeni dostlarla birlikte başladık, BİRLİKTE devam edeceğiz Allah'ın izniyle...
Bilmek Gerekir Arkadaşlar Lonca; ARKADAŞLIK, DOSTLUK, KARDEŞLİK ve en önemlisi AİLE' dir...
Ve kimse Arkadaşını, Dostunu, Kardeşini ve Tüm Ailesini İyi Günde, Kötü Günde Asla Yanlız Bırakamaz...
İKV SADECE BİR OYUN, İKV'yi KIYMETLİ KLAN ARKADAŞLIKLAR, KARDEŞLİKLER ve GÜZEL MUHABBETLERDİR...
Teşekkürler...
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MeSuTT
Bu durum üzülerek söylüyorum ki diğer lonca üyelerimiz üzerinde olumsuz bir etki yapmış ve loncadan ayrılma kararı almalarına kadar süregelmiştir.
Kararlarını saygıyla karşılıyor ve şimdiye kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, yolunuz açık olsun...
Birkaç şey daha söylemek gerekirse;
Lonca hayatıma Örgülüxmestt karakterimle başlayıp, İKV' yi tam olarak orda öğrendim diyebilirim. Gelişen bazı olumsuzluklardan dolayı artık orda devam edemeyeceğim için öz kardeşimden ayırmadığım birkaç kardeşlerimide üzerek loncadan ayrıldım ve yeni bir dönem başlattım kendim için...Bu arada yine çok sevdiğim kardeşlerimden Ramazan ve Gazi'nin de büyük etkisiyle TURAN AİLESİNİN bir ferdi oldum, büyük bir lodos geçmişim olmasının zorluğuyla arz klanda yeni bir yola yeni dostlarla birlikte başladık, BİRLİKTE devam edeceğiz Allah'ın izniyle...
Bilmek Gerekir Arkadaşlar Lonca; ARKADAŞLIK, DOSTLUK, KARDEŞLİK ve en önemlisi AİLE' dir...
Ve kimse Arkadaşını, Dostunu, Kardeşini ve Tüm Ailesini İyi Günde, Kötü Günde Asla Yanlız Bırakamaz...
İKV SADECE BİR OYUN, İKV'yi KIYMETLİ KLAN ARKADAŞLIKLAR, KARDEŞLİKLER ve GÜZEL MUHABBETLERDİR...
Teşekkürler...
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MeSuTT

LoNCaNıZa BaŞaRıLaR DiLeRiM...
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Loncada Neden Ayrıldığımı Çoğu Arkadaş Anlamıştır Diye Düşünüyorum.
Crazysedat
Sedattxxintikam
CRaZyxxİnTiKaM
SeDaTxxİnTiKaM
Ya Tam Severim, Ya Tam Silerim..
Tarihe Ben Yazdım,Tarihtende Ben Silerim...
Sedattxxintikam
CRaZyxxİnTiKaM
SeDaTxxİnTiKaM
Ya Tam Severim, Ya Tam Silerim..
Tarihe Ben Yazdım,Tarihtende Ben Silerim...
- Mesut7
- İri Fare Avcısı
GÜNCEL LONCA LİSTEMİZ
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MeSuT*
Kod: Tümünü seç
Turanbey - Turanbeyy - Turanbeyim [Isalvatorel]
Turankaçkar [Kingxgazi]