Selam Arkadaşlar:
Tüm Çarlarım Silindi..Şifremi Tek Bir Arkadaşım Biliyodu Ama Çocuk Yapmadım Diye Yemin Ediyor..Yapmadım Diyorsa Yapmamıştır 5 Senelik Sınıf Arkadaşımdı Çünkü..Sizce Neden Sİlinmiştir Bir Bilginiz Varmı ??
x(((
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: x(((
Kod: Tümünü seç
Silindiğine dair foton varmı yani 1 leveldeki hallerinin fotosunu yolla bakalm girişteki=)Re: x(((
Kardeş daha AÇıklayıcı Söylermisin.. Nasıl Kanıt Göster Diyosan Öyle Kanıtlarım Kardeş..Vandervaart yazdı:Kod: Tümünü seç
Silindiğine dair foton varmı yani 1 leveldeki hallerinin fotosunu yolla bakalm girişteki=)
Ama yemin Ederim Sabah Girdim Çarlar Yoktu. Bazı Arkadaşlar Diyorki Sabah Dewxrock Klandan Çıktı Ama Sabah ben ÇArda Değildim xS
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Kod: Tümünü seç
Yani silinen çarların aynı isimleriyle 1 level karakter açıp resmi koy demek istedimRe: x(((
Açtım Zaten ÇAr Kardeşim 11 Level Yaptım Liveleqendxrock tmm yeterki sen İste kardeş.. hemen koyam.Dewxrock-- Xrock haberin olsun..Vandervaart yazdı:Kod: Tümünü seç
Yani silinen çarların aynı isimleriyle 1 level karakter açıp resmi koy demek istedim
- Nikobellic
- İskele Babası

- Klan: Arzın Çocukları
Çarının Şifresini Babana Bile Sölemicen
Benim Halamın Oğlu Silmiş Çarı Aklımın Ucundan Bile Geçmezdi
1 Yıl Sonra Kendi Söledi
1 Yıl Sonra Kendi Söledi
HaKlısın Ama Arkadaşım Yapmadım Diyor.. Yemin Ediyor yapmadıysa Kim Yaptı şifreyi Kimse Bilmiyor.. xS.. Oyuna Girmiş Klandan Çıkmış.. Beni şaşırtan buNikobellic yazdı:Çarının Şifresini Babana Bile Sölemicen
1 Yıl Sonra Kendi Söledi