BEyler GÜlmek serbesttırr acemı cakma bır gm daha bana carptı:D BU 1 :mrgreen Bu 2 :mrgreen: BU 3 :mrgreen: Bu 4 :mrgreen: BU 5 :mrgreen: bu 6 :mrgreen: Bu 7 :mrgreen: bu 8 :mrgreen: Bu 9 :mrgreen: Bu 10 :mrgreen:
İşte beyler oyundada böyle bebeler var daha cin olmadan şeytan çarpmaya calısıyolar fulmekten yerlere yıklıdm bebeyle konusurkenn:D Oyunda en az 3 senem gectı gelmıs bana gm yı ogretcek velet fotoların yerlerı kaymıs olabılır artık okuyup anlayan anlar benden sızee uyarıdır bu Dııkkkatlı olun oyundan bazı anlamayan arklar kana bılır amannnDIKKAt KIMSE KIMSEYE ŞIFRESINI VERMESIN UZULEN SONRA SEN OLURSUN.. İİİii geceler genclık..
Biz Biz Olduqumuz Için SeviLdik ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLuyuz ! Çünkü Bu yaşımıza kadar Hiç Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.!
Pes yani bir de bana rast gelseya bu bebelerden biri.
Uyarıların için saol ama ben bu numaraları yemem.
Diğer arkadaşlar artık sizler dikkat edin.
İyi forumlar
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
BUnlar yuzsuz kardes utanmaz bı car acar bı car kapatırlarr...Elınden gelse..... sını satarlar adama dıyom gm mısın dıyom yemın ıc dıyom yemın dıyor ekmek carpsınd e dıyom ekmek carpsın dıyor Kuran carpsın de dıcektım fazla gunaha gırmemesı ıcın sormadım onuu cok peezevenler var oyundaa BUnlarda bır kull hakkına gırılıyorr elbet dıger dunyada cekerler oyunda olsa KUL hakkı ...