Para bol item diziceğiz bilen biri cevap yazsın.
Re: Para bol item diziceğiz bilen biri cevap yazsın.
alman urban yücelen takıl kafana göre
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Arkadaşlar anlatamadım.Urban yücem gitmeyin
30-40 arasında kullanmak için max mı diziyim yoksa element + kritik mi elimde eski kütük var.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kütüğün devri geçti arkadaşım artık kütükle adam gibi kritik vurulmaz.
Vurulmaz diyorsun bende biliyorum 10 bin çakamıyorsun :mrgreen: ama daha iyi baltalardan.Petcarar yazdı:kütüğün devri geçti arkadaşım artık kütükle adam gibi kritik vurulmaz.
- Uranusxspeed
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Alman diz.44 lw den sonra Maxları düşüyor ondan sonra Urban dizmeye başlarsın.Dolayısıyla Rahat kasarsın Ben öyle yaptım.
xXxExPaJLyyxXx => [ Ejder asa ] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
30-44 arası eski ve arkadaşları ve alman set diz(karışık olsun).. zaten çoğu görev öyle böyle veriyor bişeyler ..
44-49 arası urban set diz 49 olunca sat onları yücelen ardenneler item dizmeye başla ... yok çok zor dersen git madene otur 3 5 iridyum falan çek yücelen tek item diz ...
44-49 arası urban set diz 49 olunca sat onları yücelen ardenneler item dizmeye başla ... yok çok zor dersen git madene otur 3 5 iridyum falan çek yücelen tek item diz ...
REDSxTiger ~~~~ REDSxHeal ~~~~ REDSxStyLe
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ilk önce 35 e kadar kas.eskıye para vermene gerek yok hemen kasarsın ztn.35 lwl den 45 lwl e kadar tek item alman git.2.efsunu salla.45 e kadar yücelenler hazır olsun urbana da para verme.zaten 43 lwlde üstü full alman olan adam cinlere 3000 vurabiliyor.45 de yücelen giy.
Elinde kütük var ama kütük artık cok ıyı degıl bnce.gorewden eskı balta verıyor ztn.sonra da alman ok.yani baltyala takıl.,ü
Elemente gelince element artık canavarlara karsı cok az vuruyor.Hiç tavsiye etmem.30 lwl de klana girmiceksen
Elinde kütük var ama kütük artık cok ıyı degıl bnce.gorewden eskı balta verıyor ztn.sonra da alman ok.yani baltyala takıl.,ü
Elemente gelince element artık canavarlara karsı cok az vuruyor.Hiç tavsiye etmem.30 lwl de klana girmiceksen
XxReddeviLxX - OttomancavaLry