Merhaba Eminönünün Lodos Cengaverleri,
Gediz Bey ve Balyoz Nazım'ın kemikleri titriyor.Bu konuşmalarınızla yattıkları yerden kaldıracaksınız sonunda .İsmet Bey bu konuşmalarınız ardından sizlerden hefret ediyor olacak.Bir an önce silkelenin,kendinize gelin...
Klan birlik demektir,loncada.Görüyorum ki hepiniz aynı klanın fertlerisiniz.Sizlerin birlik ve beraberlik içinde olacağınıza bu davranışlarınızla sonunuz hiçte iyi gözükmüyor.Farklı loncada olmanız birbirinize küfredip,saygısızlık yapmanız anlamına gelicekse bırakın varolmasın loncalaşma,gruplaşma...
Yaşamak bir ağaç gibi,tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
LoncaNEFES Kuralları üyeleri ve Yöneticileri:
- Dgezmis
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Düş Sokağı Sakinleri
Re: LoncaNEFES Kuralları üyeleri ve Yöneticileri:
Olgun AKTAŞ
LEGEND & saydam & LUCAS & COOPER
LEGEND & saydam & LUCAS & COOPER
Loncanız İkv Camiasına Hayırlı Uğurlu Olsun Başarılar...
Bir gün Lodos Olursam yeniden Müracaat edeceğim Tek adres sizin Lonca izniniz olursa
İyi Eğlenceler 
Bir gün Lodos Olursam yeniden Müracaat edeceğim Tek adres sizin Lonca izniniz olursa
↓ ٩͡๏̯͡๏۶ ║░ SeMPaTiKSeRSeRi ░║ ٩(●•)۶ ↓
- sametdemir
- Salgın Koruyucusu
Len biz sizin neyinizi çekemicez neyiniz varki he bi söleyin neyiniz var
- GaDDaRLorD
- Salgın Koruyucusu
FKaplan demek dünden bu güne oyunda nelerin yasak olduğunu biliyorsun Hatırlıyormusun El altından para sattığın Günleri Yönetici olduğun günden bu güne Ne fark etti otur düşün Yönetici oldun abilerini tanımaz oldun ben harici eşini dostunu bilmez oldun ama acıyorum ki sana daha bir bu kadar daha ikv oynasan Gene menfaatçi ve çıkarcı olacağın malumç Sen devam et millete oyun parası satmaya malum bakarsın. Bir gün zengin olursun .
[img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/5836.jpg[/img]
GaDDaRLorD yazdı:FKaplan demek dünden bu güne oyunda nelerin yasak olduğunu biliyorsun Hatırlıyormusun El altından para sattığın Günleri Yönetici olduğun günden bu güne Ne fark etti otur düşün Yönetici oldun abilerini tanımaz oldun ben harici eşini dostunu bilmez oldun ama acıyorum ki sana daha bir bu kadar daha ikv oynasan Gene menfaatçi ve çıkarcı olacağın malumç Sen devam et millete oyun parası satmaya malum bakarsın. Bir gün zengin olursun .
Vay bakıyorumda artık çamurlara başlamışız
FaTiHKaPLaN Fatıh FKaplan
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
FKaPLaNN yazdı:GaDDaRLorD yazdı:FKaplan demek dünden bu güne oyunda nelerin yasak olduğunu biliyorsun Hatırlıyormusun El altından para sattığın Günleri Yönetici olduğun günden bu güne Ne fark etti otur düşün Yönetici oldun abilerini tanımaz oldun ben harici eşini dostunu bilmez oldun ama acıyorum ki sana daha bir bu kadar daha ikv oynasan Gene menfaatçi ve çıkarcı olacağın malumç Sen devam et millete oyun parası satmaya malum bakarsın. Bir gün zengin olursun .
Vay bakıyorumda artık çamurlara başlamışızHer zaman demişimdir ağzı olan konuşur ama dolu konuşanı var boş konuşanı sen şimdi boş konuşanlardansın.Söylediklerini ispatlarmısın ispatla istediğin herşeyi yaparım..Şükür ki şuanki dostlarım senin gibi başka şeylerin peşinde değil
FKaplan'ın oyun parası sattığını iddiaa ediyorsun.Bu yanlış olmasın arkadaşlarının maddi durumuna yardım edınce para sattı mı oluyor ?
Yönetici iken bunları yaptığını söylüyorsun.Haydi öyle diyelim İKV yönetimi hiç mi anlamazdı birşeyler sattığını.Hani dersen nerden bulucak yönetim "Normal bir üye olsaydı evet bulması zordu ama şuan YÖNETİCİ iken para sattığını idiaa ediyorsun.Hem kişilik olsun, hem yöneticilik olsun bu dediklerini yapcak bir kişi olarak düşünemiyorum FKaplan'ı.
Bence yaptığın iddaaların boş olmaması ıcın resmiyle birlikte koyarsan daha yararlı olur.
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
Loncanız hayırlı olsun ... İşe yarar 1 lonca vardı [Lodoslarda] umarım sizde Eminönündeki Lodosların 2. bir iş yapan loncası olabilirsiniz ...
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Lonca'nızın hayırlara vesile olması dilekleri ile.....
Yorumlarda ki tartışmaları okuduğum da aslında bu kişisel bir mesele ve burda eğer birbirinize dalaşıcaksanız o zaman bu işi bu konu da değil de başka bir ortam'da yapmanız daha iyi olur şahsen öyle düşünüyorum..Fatih'in El altından para konusuna gelinirse buna söyleyeceğim bir kaç cümle olur;
1.Kimse,kimse'nin ne yaptığına karışamaz,bu yönetici olsa bile ne biliyorsanız bilin Doğru,Yanlış fakat burası onun tartışma yeri değil ve tekrar söylemek gerekirse nasıl kimse sana karışmıyorsa,sende kimsenin Mal'ına,Parasına karışamassın..
2.Lonca efsaneler ve ya Lonca nefes üyeleri ve yönetimi içerisinde bir birinden değerli insanlar var,Onların bu konuda özelli nedir?
Niye kattığınızı anlamadım ve bu onlara yapılmış bir haksızlık ve saygısızlıktır..
Tekrardan hayırlı olsun...
Yorumlarda ki tartışmaları okuduğum da aslında bu kişisel bir mesele ve burda eğer birbirinize dalaşıcaksanız o zaman bu işi bu konu da değil de başka bir ortam'da yapmanız daha iyi olur şahsen öyle düşünüyorum..Fatih'in El altından para konusuna gelinirse buna söyleyeceğim bir kaç cümle olur;
1.Kimse,kimse'nin ne yaptığına karışamaz,bu yönetici olsa bile ne biliyorsanız bilin Doğru,Yanlış fakat burası onun tartışma yeri değil ve tekrar söylemek gerekirse nasıl kimse sana karışmıyorsa,sende kimsenin Mal'ına,Parasına karışamassın..
2.Lonca efsaneler ve ya Lonca nefes üyeleri ve yönetimi içerisinde bir birinden değerli insanlar var,Onların bu konuda özelli nedir?
Niye kattığınızı anlamadım ve bu onlara yapılmış bir haksızlık ve saygısızlıktır..
Tekrardan hayırlı olsun...
Puştluğa Kalleşliğe Dağlar Dayanmaz ..
Kim Ne Ederse Etsin Fakat Biz Yine Dim Dik Ayaktayız...
Kim Ne Ederse Etsin Fakat Biz Yine Dim Dik Ayaktayız...
- GaDDaRLorD
- Salgın Koruyucusu
FKaplan sen mümkün ise telefon konuşmalarınıda koy. Fotolara gerek derim. Kardeşim he Deli kanlı olmak gereikir ise. Yerinde olsam. Hiç sağa sola kaymam.Yaptığın sende biliyorsun allahda tabi inkar edersen benden veya herkezden kaçırırsın ama unutmaki. Allah bildigi İçin ondan çaçışın yok. Şimdi tekrar otur düşün olurmu. Ne yaptım diye.
[img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/5836.jpg[/img]