EFSANEYİ TEKRAR YÖNETİCİ GÖRMEK İSTİYORUZ...
EFSANEYİ TEKRAR YÖNETİCİ GÖRMEK İSTİYORUZ...
Oyunda son zamanlarda çok küfür ve ağıza bile alınayacak sözler söylendiğini gördüm. Bu oyunu sadece erkekler oynamıyor aramızda bayanlarda var ve o küfürler edildiği zaman eminimki bayanlar çok rahatsız oluyor. İşte bu yüzden artık oyunla daha çok ilgilenen oyunda daha çok online olan bi yönetici istiyoruz. Ekiden olduğu gibi JACKAL isimli arkadaşımızın yönetici olmasını istiyoruz en azından oyunda gereken cezaların verilmesi ve küfürlerin en az seviyeye inmesi için gerekenin yapılmasını rica ederim. Yenidoğan Lonca Kurucusu Yenidoğanxhakimi...
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: EFSANEYİ TEKRAR YÖNETİCİ GÖRMEK İSTİYORUZ...
ESKİDEN GM LER HARİCİ YÖNETİCİ OLAYIDA VARDI VE EN AZINDAN YÖNETİCİ GÖREN O MEKANDA HERHANGİ BİR ŞEKİLDE UYGUNSUZ DAVRANIŞLARDA BULUNMUYORDU
FAKAT ŞİMDİ ŞİKAYET ET OLAYI VAR AMA YÖNETİCİLERİN BULUNMASI BENCE DAHA GÜZEL VE OYUNU BİRAZ DAAH CİDDİLEŞTİRİYORDU O YÜZDEN ESKİDEN OLDUĞU GİBİ YÖNETİCİ GÖRMEK İSTERİM OYUNDA BUDA XxXJACKALXxX gibi yönetcilerin de OLMADI DEMEK ESKİ YÖNETİCİLER BİR BAŞKAYDI JACKALIN YÖNETİCİ OLMASINI BENDE İSTERİM güzel di o günler..
FAKAT ŞİMDİ ŞİKAYET ET OLAYI VAR AMA YÖNETİCİLERİN BULUNMASI BENCE DAHA GÜZEL VE OYUNU BİRAZ DAAH CİDDİLEŞTİRİYORDU O YÜZDEN ESKİDEN OLDUĞU GİBİ YÖNETİCİ GÖRMEK İSTERİM OYUNDA BUDA XxXJACKALXxX gibi yönetcilerin de OLMADI DEMEK ESKİ YÖNETİCİLER BİR BAŞKAYDI JACKALIN YÖNETİCİ OLMASINI BENDE İSTERİM güzel di o günler..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Oldu Senin isteğin İçin Eski Sisteme Dönerler Yönetici Yaparlar.Heyelan yazdı:Oyunda son zamanlarda çok küfür ve ağıza bile alınayacak sözler söylendiğini gördüm. Bu oyunu sadece erkekler oynamıyor aramızda bayanlarda var ve o küfürler edildiği zaman eminimki bayanlar çok rahatsız oluyor. İşte bu yüzden artık oyunla daha çok ilgilenen oyunda daha çok online olan bi yönetici istiyoruz. Ekiden olduğu gibi JACKAL isimli arkadaşımızın yönetici olmasını istiyoruz en azından oyunda gereken cezaların verilmesi ve küfürlerin en az seviyeye inmesi için gerekenin yapılmasını rica ederim. Yenidoğan Lonca Kurucusu Yenidoğanxhakimi...

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Hocam ben sadece fikrimi söledim sizin fikrinz başka olabilir ben tartışma yaratmak için açmadım bu konuyu sadece oyun çok bozuldu önüne gelen bölgeden klandan bile küfür ediyo en azından bunların en az seviyeye ineceğini düşündüğüm için bu işi yapmış ve tecrübesi olan ve oyunda daha çok online olan birini bu işte uygun gördüm ve yazdım bu düşünceme katılan yada katılmayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi forumlar... (Yenidoğan lonca kurucusu Yenidoğanxhakimi)
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Heyelan yazdı:Hocam ben sadece fikrimi söledim sizin fikrinz başka olabilir ben tartışma yaratmak için açmadım bu konuyu sadece oyun çok bozuldu önüne gelen bölgeden klandan bile küfür ediyo en azından bunların en az seviyeye ineceğini düşündüğüm için bu işi yapmış ve tecrübesi olan ve oyunda daha çok online olan birini bu işte uygun gördüm ve yazdım bu düşünceme katılan yada katılmayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi forumlar... (Yenidoğan lonca kurucusu Yenidoğanxhakimi)
Fikrine Saygı Duyuyoruz Ama İkv Yönetimide Bunun İçin Çaba Gösteriyordur Buna Eminim , Fakat Eski Sistem Geri Dönmez Demeye Çalışıyorum

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'