Crime of Team = Takım Suçu

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Crime of Team = Takım Suçu

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Yoyu yazdı: 8-) Hayırlı olsun loncanız

Sağol canım sende bizdensin unutma:P
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
neferxtobias
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen neferxtobias »

tocsintasyon yazdı:Vay vay..neler dönüyor :) Değerli kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.Benim yokluğumda umarım iyi idare ediyorsun.Oyuna fazla kapılmamayı unutma sakın;) Temmuz başı İstanbuldayım ayık ol.. Unutma ki bulunduğun ve oluşumuna katkıda bulunduğun grubun sayıca fazla olması bir anlam ifade etmez.Az ve öz olmakta fayda var.Orhan abinlerle bizi hatırla;) Sayı az ve kuvvetli olursa başarılamayacak döngü yok.tabii ki ben OkO olarak bakıyorum olaya. Hadi Allah'a emanetsin(iz).Sana ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Unutmaki dısarda gerçek bi dünya var. Nazilli'den Abin Trendd, Tocsintasyon Şafak Az :)

Evet Çok Haklısın Az ve Öz Olmak .. Teşekkür Ediyoruz Desteğinden Dolayı .. Temmuzu iple çekiyoruz .. Sende Allah'a Emanetsin ..

Saygılarımla ;
Neferxtobias

[TeşKiLaT]

Bymystick

Crime of Team = Takım Suçu Loncası Kurucusu

Resim
Adalet ve Suç Bir Arada
Rapsyasin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Rapsyasin »

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş aramıza nice güzel günler geçirmemiz dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Bugün İlk toplantımızı yapıyoruz eksik istemiyorum...
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
exorius
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen exorius »

GÖLGE HARAMİLERİ nden selam olsun

Hayırlı olsun arkadaslar...
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

anlamadığım.. çok değil 6... ay, belki daha fazlada olabilir, bu zaman diliminde dağılacak bir lonca, buuu kkaddaaarr şaşalı bir biçimde poh pohlanması, sizce gelicekteki dağılışınıza nasıl gelicektir, küçük bi dalga geçtik evet başımızı zor kurtardık nerdeyse... bu kadar abartılmaya değmezdi bence.. güzel lonca olabilir, allah utandırmasın diyosunuzda allah değil başka birisi utandırabilir ne biliyim, yani ne kadar yükselirseniz düştüğünüzde canınız o kadar çok yanar, bunu demeye çalışıyorum,

ha yanlış anlar bunu alıntı yapar, aman şöyleydi aman böyleydi diye bana çatan olursa zaten içinizde dolaşan ;) nirvanaya ulaşmış egonuzu görürüz, ama eğer güzel bir yorum görürsem altta bu laflarımdan baştan sona cayabilirim....
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Prince yazdı:anlamadığım.. çok değil 6... ay, belki daha fazlada olabilir, bu zaman diliminde dağılacak bir lonca, buuu kkaddaaarr şaşalı bir biçimde poh pohlanması, sizce gelicekteki dağılışınıza nasıl gelicektir, küçük bi dalga geçtik evet başımızı zor kurtardık nerdeyse... bu kadar abartılmaya değmezdi bence.. güzel lonca olabilir, allah utandırmasın diyosunuzda allah değil başka birisi utandırabilir ne biliyim, yani ne kadar yükselirseniz düştüğünüzde canınız o kadar çok yanar, bunu demeye çalışıyorum,

ha yanlış anlar bunu alıntı yapar, aman şöyleydi aman böyleydi diye bana çatan olursa zaten içinizde dolaşan ;) nirvanaya ulaşmış egonuzu görürüz, ama eğer güzel bir yorum görürsem altta bu laflarımdan baştan sona cayabilirim....
Yorumun İçin Teşekkürler,Fakat Anlamadığımm Birşey var.Neden Bİr Zaman Dilimi Verdin Neden Loncanın Dağılacağını Hissettin? Bunuda Açıklamanı İsterdim.Lonca Sayısına ve Adamlarına Gelince,Lonca Sayısı Önemli Değildir,Önemli Olan O Lonca Üyelerinin İnsan Olmasıdır.6 belkide daha fazla Demişssin Bu Kadar Dayanmak Bile Güzel Birşey Fakat Biz Bu Loncamızla Sonuna Kadar Gitmeyi Planlıyoruz....

Yorumun ve Uyarıların İçin Tekrardan Teşekkürler ...

Saylarımla ;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

Trendd yazdı:
Prince yazdı:anlamadığım.. çok değil 6... ay, belki daha fazlada olabilir, bu zaman diliminde dağılacak bir lonca, buuu kkaddaaarr şaşalı bir biçimde poh pohlanması, sizce gelicekteki dağılışınıza nasıl gelicektir, küçük bi dalga geçtik evet başımızı zor kurtardık nerdeyse... bu kadar abartılmaya değmezdi bence.. güzel lonca olabilir, allah utandırmasın diyosunuzda allah değil başka birisi utandırabilir ne biliyim, yani ne kadar yükselirseniz düştüğünüzde canınız o kadar çok yanar, bunu demeye çalışıyorum,

Yorumun İçin Teşekkürler,Fakat Anlamadığımm Birşey var.Neden Bİr Zaman Dilimi Verdin Neden Loncanın Dağılacağını Hissettin? Bunuda Açıklamanı İsterdim.Lonca Sayısına ve Adamlarına Gelince,Lonca Sayısı Önemli Değildir,Önemli Olan O Lonca Üyelerinin İnsan Olmasıdır.6 belkide daha fazla Demişssin Bu Kadar Dayanmak Bile Güzel Birşey Fakat Biz Bu Loncamızla Sonuna Kadar Gitmeyi Planlıyoruz....

Yorumun ve Uyarıların İçin Tekrardan Teşekkürler ...

Saylarımla ;
(: belki ben senin bu sözlerini bekliyordum, dediğim gibi söylediklerimden vazgeçiyorum, vede zaman dilimini unut derim, çünkü eğer siz böyle devam ederseniz bu lonca dediğiniz gibi sonuna kadar gidebilir.. ama ahlak kurallarınız eğer her zaman böyle olursa inanki bu loncanın geleceği var. dediğim gibi söylediklerimden cayıyorum, sadece test amaçlı söyledim aslında sizden beklediğim cevapta buydu..
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Teşekkürler.Bizde İnanıyoruzki Sonuan kadar Gidicez.Ahlak Kuralı,Kimse Bize Ahlaksız dolu laflar Etmedikçe Başımızın Üstünde Yeri Vardır.Ahlaksız Bir Biçimde Yaklaşırsa Cevabınıda Alır Ama önce uyarılır Sonrası mağlum :)

Yorumun İçin Teşekkürler

Saygılarımla ;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sehzadexlord
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sehzadexlord »

Loncanızın Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle..
Sehzadexlord
Chomoloqqo
Sehzadexquietus

“Genel Sohbet” sayfasına dön