MeGaxTeam Loncası , AiLesi OLarak ÜretimLerimizi Bütün ArkadaşLarımıza Açmış BuLunuyoruz.Üretim FiyatLarı , SınıfLarı , CinsiyetLeri ResimLerin Altında BeLirtiLmiştir.
ÜretimLer için Oyunda YaLnızsavaşçıı - YaLnızbüyücüü - YaLnızşifacıı - Megaxserkopaşa - Megaxpaşalı - Megaşifa - Megaxbüyücü - Megaxquarantine AdLı ÇarLara ULaşmanız YeterLidir.ÜretimLerde PazarLık Yoktur.Şimdiden HayırLı OLmasını DiLerim.
Ayrıca ÜretimLerimize www.Megaxteam.tr.gg AdLı Sitemizdende UlaşabiLirsiniz...
Bazı Arkadaşlar Bu ÜretimLErin Yerinin Burası OLmadığını SöyLeyebiLirLer Fakat Bence KapaLıçarşıya Giren Pek Yok ve Burayada Koymak İstedimi
İyi ForumLar ...
Üretim Fiyatı = 1 m
Sınıf / Cinsiyet = Tümsınıflar Savaşçı
Üretim Fiyatı =1,5 m
Sınıf / Cinsiyet = Erkek Savaşçı
Üretim Fiyatı = 1,5 m
Sınıf / Cinsiyet =Erkek Savaşçı
Üretim Fiyatı = 1,5 m
Üretim Fiyatı = 1m
Üretim Fiyatı = 1m
Sınıf / Cinsiyet =Erkek savaşçı
Üretim Fiyatı = 1 m
Üretim Fiyatı = 1,5 m
Üretim Fiyatı = 1m
Üretim Fiyatı = 1 m
ikvoyuncusu2008 yazdı:Bazı Arkadaşlar Bu ÜretimLErin Yerinin Burası OLmadığını SöyLeyebiLirLer Fakat Bence KapaLıçarşıya Giren Pek Yok ve Burayada Koymak İstedimi
Platon yazdı:"this is sparta" cekmek isterdim su an. [GM]Orti tiplemesine burdan kapalı çarşı kepenklerini kapatması için sesleniyorum.boşuna kira veriyosunuz oraya kapatın burdan alış-veriş-değiş yapalım ne gerek var ya..
başka bi arkadaşa niyetle yazmıstım yeniden yorulmayayım. umarım sana güzel bi cevap olur.
Konu normalde Genel Etkileşim bölümüne açılmıştı fakat bazıları buraya taşınmasına neden oldu.Neyse 3 konu yüzünden forum kirliliğine neden olmuş olduk.Kusura bakmayın.