İki Grup Kadim Hidra Kesimi ve Ayrıntıları[ANKA]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

İki Grup Kadim Hidra Kesimi ve Ayrıntıları[ANKA]

Mesaj gönderen Tarky »

Evet arkadaşlar çok uzun süredir gerek sunucuya , gerekse forum üzerinden bana ulaşıp taktik ve stratejilerimizi öğrenmek isteyen arkadaşlar için bir konu düzenlemek istedik.

Öncelikle 2 grubun içerisindeki karakter sınıflarını şöyle bir göstereyim
1. Grup (Tank Grubu diye adlandırıyoruz):

1-Savaşçı (Tank)
2-Şifacı
3-Şifacı
4-Şifacı
5-Büyücü
6-Savaşçı (Destek)

2. Grup (Destek Grubu):

1-Büyücü
2-Savaşçı
3-Savaşçı
4-Savaşçı
5-Savaşçı
6-Savaşçı

Birinci ve en önemli olan TANK görevini üstlenecek karakterin yetenek ve efsunları :[/b]

Dediğim gibi En öncelikli görevlerden birisi hatta en önemlisi Tank görevini üstlenecek kişidir.Bu görevi yapacak kişinin kadim kesilene kadar pür dikkat oyuna adapte olabilmelidir. Önce şöyle bir yetenek sıralaması yapalım ;

15 Sert Vuruş ,15 Dikkat Dağıtma , 15 Defansif Dövüşme , 15 Sakınma , 15 Savaş Narası , 15 Sarsılmaz ve 8 Zihin Toplama.

Yeneklerin yanısıra , bir okadar da tankın kullanacağı efsunlarda önemlidir.. Kadim Hidra , 50 candan sonra hiddeti ustune alan kişiye (tank'a) ateş hasarı verir..Şimdi ilk başta yapmamız gereken birinci öncelik karakter puanlarındaki Drenç (Ateş) kısmını 1000 puan yapmamız gerek bu şekilde kadim hidranın ateş hasarı 10 bin küsürlerden 1 puana indirmiş olacağız.Gelelim ateş hasarından bile daha önemli olan Asit hasarına.Bildiğiniz gibi Kadim Hidra aynı zamanda asit hasarıda vermekte.Bunun İçinde aynı zamanda Drenc (Asit) efsunlarda Tank Grubun da ki 3 şifacıyı oldukca rahatlatacaktır. Benim Tavsiyem

50 Cana kadar :[/b]
Yücelen Ekolü Vahşi Emsali Full Set veya Urban İcadı Granit Emsali efsunlar kullanıp , 50 candan sonra ( aceleye gelmemesi için 53-52 canda değiştirebilirsiniz) Üzerinizdeki bir efsunu Yücelen Ekolü Aramit Tipi efsun ile değiştirip Karakter puanlarındaki 240 drenic puanını ateşe verirseniz + Aramit Tipi İksir(Direnc Ateş :302.000) + Çift Direnç bir şifacı ile ateş drencinizi 1000 puan yapabilirsiniz.

Gelelim Tankın kesim işlemine:
Tank görevini yapacak olan arkadaş yanına bir kronometre(sayac) alırsa herşey zamanlı ve planlı hale gelir.Önce Şifacıdan Çift Direnç aldıktan sonra Sakınma ve Defansif Dövüşmeyi açıp ardından Şarap İksirini ( Bu urban veya yücelen iksirde olabilir ama şarabı tavsiye ediyorum) içtiği anda hemen sayacı çalıştırıp kadim hidraya önce dikkat ardından savaş narası atarak kesime başlayacak.Arkadaki Savaşçılar Dikkat ve Kanatmaları süresi bitince hemen atmak zorundadır.Herşeyi Tank ayarlamalı , süreleri , kim ne hareket edecek kendine göre planlamalıdır.Dakikalar geçecek , yaklaşık 8 dakika arkadaki savaşçılar dikkat ve sadece kanatma atarken 8. dakikada savaşçılar yetenek kullanmadan (dikakt ve kanatma hariç) kadim hidraya kesmeye başlayacaklar. 56 can civarında Tank Aramit iksirini içtiği anda , destek savaşçılar da Urban veya Yücelen iksirlerle kesime başlayacaklar.O anda tank üstüne Aramit Dirençli efsunu giyip hemen ardından suya inmesi gerek.Sudaki yerini çok iyi ayarlaması gerekir diğer savaşçılara ateş hasarı gelmemesi için.. Eğer 1. ateş hasarını diğer savaşçıları şifacı ve büyücüleri etkilemiyorsa yerini bozmadan görevine devam etmelidir.Şimdi gelelim asıl işi kolaylaştıran olaya.Tank suyun içerisinde , diğerleri full maksimum hasar donanmış 6 savaşçı kadim hidrayı keserken , SARSILMAZ açtığı anda , Kadim Hidra'nın Kendine bastığı Şifalar ( 20 bin 30 bin 40 bin gibi Can basar kendine) Bunu basmasını önler ve en az 50 bin civarında hasar daha kalıcı olur.Bunun dışında tankın özel bir görevi daha yok.Ben videoda elime Çifte almıştım , çifte ile destekliyordum.Dileyen Arkadaşlar Granitli bir çifte ile destek ekibine yardımcı olabilir...

Gelelim Destek Ekibindeki Savaşçılara :[/b]

Adı üstünde kesim ekibi , tanktan sonra en önemli nokta bu takımın doğru hareket etmesinden geçiyor..
Yetenekler :

15 Sert Vuruş , 15 Ağır Vuruş , 15 Hızlı Dövüş , 15 Dikkat Dağıtma , 15 Zihin Toplama , 15 Kanatma (kalan 8 puan pek işimize yaramayacak.)

Yurakıda Yazdığım gibi 6 Adet Savaşçı karakteri bu yeteneklere sahip olmalı.Kesime başladığı anda dikkat ve kanatma atmayı unutmaması gerekir bu ekibin en büyük nokta o dur.Onun dışında zaten yukarıda tank kısmında da belirttiğim gibi , tankın komutlarıyla hareket edecekler. 1. depremden sonra bu destek takımı hızlı dövüş , ağır vuruş , ve sert vuruş ile kadim hidra ölene kadar ellerinde ne var ne yok kesecekler.

Büyücüler :[/b]

Destek ve Tank ekibinde birer adet büyücü karakteri yeterli olacaktır.Ancak yabana atılmayacak bir görev , 1. depremdeki en küçük hata sizin 15 dakikanıza mal olur.

Yetenekler :

Söyleyebileceğim çok yetenek yok ancak büyücülerin meteorit vurması , ve özellikle kritik vurmaları halinde kadimin zırhını 3 saniyelik - %20 bir düşüş sağlar.

15 Kutup , 15 Direnç Kırma , 15 Meteorit , 15 Meteorit Bilgisi , 15 Zihin Saldırısı

Büyücüler 11 candan 0 cana kadar kaç deprem olacaksa çok dikkatli hareket etmeleri gerekir.İlk depremi kaçırmadıktan sonra aynı dikkati diğer depremlere de göstermeli.Onun dışında büyücünün görevleri bu kadardır sadece çok dikkatli ve hızlı insanlar kontrol ederse daha sağlıklı olur.
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: İki Grup Kadim Hidra Kesimi ve Ayrıntıları[ANKA]

Mesaj gönderen withoutlove »

ŞİFACI YETENEKLERİ
1.ŞİFACI15İyileştirme 15 Bilgisi 15 Kaldırma 15 Büyü Bozma 15 Element Direnç 15 Fiziksel Direnç 8 Meditasyona
2.ŞİFACI15İyileştirme 15 Bilgisi 15 Kaldırma 15 Büyü Bozma 15 İyleştirme Çemberi (Grup Şifa) 15 Can Kurtaran 8 Meditasyona
3.ŞİFACI15İyileştirme 15 Bilgisi 15 Kaldırma 15 Büyü Bozma 15 İyleştirme Çemberi (Grup Şifa) 15 Can Kurtaran 8 Meditasyona
Şifacı itemlerini herkes biliyor ne gerektiğini anlatmama gerek yok mümkün olan en üst seviyede iyileştirme büyüleri ve kesim başına üstü ful iyileştirme olan şifacılar Ruh Çalan yada Cevriye Sultan iksirlerini kullanacaklar Alternatif olarak ise eğerki yeterli itemi yok ise ruhçalan veya cevriye itemler giyinip şifacılar İbni Sina iksir kullanacaklar

Gerekli İksirler ve Sayısı

Her kesim için savaşcı kudret iksiri minimum 15 lewel ve üstü olmak la beraber 20 adet Savaşcı Başına 1 er adet urban yada yücelen yada şarap iksirleri
Şifacılar için Şifacı Başına 5 er adet Ejder Kudretlendiren iksir yine kesim başına 2 şer adet Ruhcalan Cevriye Sulatan iksirleri
Büyücülere 10 ar adet ejder ve 1 er adet Ruh Çalan Yada Cevriye iksirler

Yukarıda belirttiğim her karakter için iksir sayıları tek bir kesim içindir bunlara göre kendinize gerekli miktarda iksirlerinizi ayar laya bilir ihtiyacınınızı çıkartabilirsiniz.
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tarky »

Bu konuyu okuduktan sonra ekstra olarak soracağınız sorular varsa sorabilirsiniz.
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Yinede arkadaşlar bunları uygulayın ama 3 grup gidin cünki item durumuda bunda çok etkili ben emin önü sunucusunda gördüm adamlar 1100 1200 vuruyor ve 5 6 grup giyorlar bu vuruşlarka kesilmesine de imkan yok buda bir gerçek mükün olan en üst seviyede max itemli olup o iksirleri kullanırsanız başarılı olursunuz ve 3 grup olursanız daha başarılı olursunuz her kezsx tank ın direktiflerine uyacak ezber e iş yapıkmayacak
Başarı Disiplinden Gelir
Kullanıcı avatarı
ParduS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rebels

Mesaj gönderen ParduS »

İyi Olmus emek harcanmıs bir takım oyunu gibi benimsenmiş bir tablo cizdiğinizi düşünüyorum.

Ancak bunu uygulamak herseyden önce disiplin ister Basit görevmiş die ciddiyetsizlik asla olmaz.

Basarı disiplinle gelir.

İyi Oyunlar İyi Forumlar ....

Anka 'dan İbram*
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Anka ya her giren kadimi sorduğunda burda 2 grup ile kesildi deyince karşılığında gelen lafları yemekten sıkılmıştım.Alın anka hem kesmiş hemde abilerim buyukluklerini göstererek nasıl kesileceğini göstermiş;anlatmış.Umarım bazıları bunu anlayabilir.
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı

turkoxHAMSTER yazdı:Anka ya her giren kadimi sorduğunda burda 2 grup ile kesildi deyince karşılığında gelen lafları yemekten sıkılmıştım.Alın anka hem kesmiş hemde abilerim buyukluklerini göstererek nasıl kesileceğini göstermiş;anlatmış.Umarım bazıları bunu anlayabilir.

FURKAN BU KONUYU BİRİLERİNE BİRŞEY GÖSTERMEK YADA İSPATLAMAK İÇİN AÇMADIK ABİSİ GELEN BİR ÇOK MESAJ ÜZERİNE GEL BİR PAYLAŞIM OLSUN DİYE AÇTIK İSTEYEN HER İNSAN BUNDAN FAYDALANSIN DİYE TAMAMMI ABİSİ
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Benim dikkatimi çeken bi ayrıntı var bu videoda. Dikkat ederseniz 10 candan aşşağı olduğunda sürekli 20bin veya 22 bin arasında vuruşlar oluyor. Şimdi diyceksiniz ki bu vuruşlar birleşmeden kaynaklanıyor peki bu 21 bin vuruş neden 10 cana kadar hiç olmuyor. Benim tahminim ( sadece bi tahmin ) sizin anka sunucusundaki oyuncu azlığından görev olmadığı için yöneticiler tarafından gizlide olsa bi yardım olduğu kanaatindeyim. Saygılar..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

BLackGezz0 yazdı:Benim dikkatimi çeken bi ayrıntı var bu videoda. Dikkat ederseniz 10 candan aşşağı olduğunda sürekli 20bin veya 22 bin arasında vuruşlar oluyor. Şimdi diyceksiniz ki bu vuruşlar birleşmeden kaynaklanıyor peki bu 21 bin vuruş neden 10 cana kadar hiç olmuyor. Benim tahminim ( sadece bi tahmin ) sizin anka sunucusundaki oyuncu azlığından görev olmadığı için yöneticiler tarafından gizlide olsa bi yardım olduğu kanaatindeyim. Saygılar..

10 candan sonra oradaki savaşçıların hepsi şarap ve urban iksirlerini çiyorlar.ki zaten yönetici olsa baştan sona o vururdu neden 10 candan sonra vursun ki?
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BLackGezz0 yazdı:Benim dikkatimi çeken bi ayrıntı var bu videoda. Dikkat ederseniz 10 candan aşşağı olduğunda sürekli 20bin veya 22 bin arasında vuruşlar oluyor. Şimdi diyceksiniz ki bu vuruşlar birleşmeden kaynaklanıyor peki bu 21 bin vuruş neden 10 cana kadar hiç olmuyor. Benim tahminim ( sadece bi tahmin ) sizin anka sunucusundaki oyuncu azlığından görev olmadığı için yöneticiler tarafından gizlide olsa bi yardım olduğu kanaatindeyim. Saygılar..
o videoyu çeken bizdik o yaratığı çekende o vuruşları nasıl ayırd ettiniz anlamış değilim ben keserken bile gmrünmüyordu sizi teprik edişyorum böyle bir göz netliğine sahip olduğunuz için :D
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön