hahaha yazdı:Bu Hırsız olduğunu düşen diyen kişiler iyi okuyun Adam Chadxraphael i caldı millete e-pin satıyorum dedi paralarını carptı kadime giden daha doğrusu gitmeye calısıpda gidemeyen kişileri #@!? maksadına carlarını carpdı bu yaptığım bu kişiye az bile yine oyuna baslasın yine o olduğunu öğreneyim yine calar yine silerim charlarını böyle bi adamı tanımıyo olmanız yuh dedirtti bana ya siz sunucuda hiç bulunmuyorsunuz ya da hiç bir seyden anlamıyorsunuz bu adama hersey müstehak
Bana Hırsız DiyenLere... Ayrıca Cok İyi Etmişsin Karakterleri Silmekle Bu Ona Bi Ömür Ders Olur Digerlerinede İbret
Evet Muhammet Bak biz bişey Demiyoruz... BaşkaLarı diyoR. Ve bizi Loncadan Atanların Bakmasıda Bize Yapılan YanLışLıkLarı göSteRiyoRKi Herşey HaksızLık Mslesi
LONCADAN ATILIRKEN BİZİ HIRSIZ OLDUĞUMUZ İÇİN LONCADAN ATMIŞTINIZ UMARIM BUNDAN SONRA BÖYLE ÇOCUKSU ŞEYLERE İNANMAZSINIZ.
Cihadxraphael i caldığını nerden biliyon diyenler 1. ağızdan duyulmus sözlerdir kişi adı vererek bu kişiyi zorda bırakamam ama bilin ki Xxxsansarxxx raphael i calan kişidir ama artık oyunda yok güle güle sansar
hahaha yazdı:Cihadxraphael i caldığını nerden biliyon diyenler 1. ağızdan duyulmus sözlerdir kişi adı vererek bu kişiyi zorda bırakamam ama bilin ki Xxxsansarxxx raphael i calan kişidir ama artık oyunda yok güle güle sansar
Seni Tebrik ediyorum O şeref Yoksunu XxxSansarxxx Hırsız kardeşimiz Yüzünden bir çok kişi oyunu bıraktı.. Hep Sayılı Kişilermi bırakcak birazda Şeref yoksunu Hırsız aRkadaşımız bıraksın deilmi ?
hahaha yazdı:HERKES BİLSİN Kİ HER YAPILANIN CEZASI KESİLECEK
Hahaha iyi yapmıssın kardes o hırsızlıkla para kazandı item aldı ecel üretti o acımadıysa bizde acımayıs ve nickini sagladıgın icinde iyi ypmıssın yoksa blok yiyemilrdin.. Ama sende beyin varsa haha kendi hesabına aktarırdın