Bir savaşçıyla ws atarken hangisi daha iyidir acaba ??
Defansif 2 savunma verirken 1 saldırı azaltıyor.
Sakınma da ciddi bir savunma veriyor.
Hangi biri yada ikiside mi :?:
Cevap yazarsanız sevinirim
Defansif mi ? Sakınma mı ?
Defansif mi ? Sakınma mı ?
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Re: Defansif mi ? Sakınma mı ?
seloxbuyu yazdı:Bir savaşçıyla ws atarken hangisi daha iyidir acaba ??
Defansif 2 savunma verirken 1 saldırı azaltıyor.
Sakınma da ciddi bir savunma veriyor.
Hangi biri yada ikiside mi :?:
Cevap yazarsanız sevinirim
yeterli bi cevap olmucak ama şimdilik idaret et 2 side acılımını yapıcağım........
xosmanlıx
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
2 sıde onemlı bence ama bırı zırhı artıyor yanı max hasarlara karsı koruyor
bırı de savunma yı artıyor yanı karsı tarafın sana vurma hızını dusuruyor
senın saldırında dusuyor ama senın 30 saldırın dusuyor adamın sana karsı ıskası cogalıyor
defansıf bırde %10 zırh verıyor yanı defansıfe verdıgınde sakınmayı fullemene gerek yok
eger ustun yucelen plevne yada element plevneysen klanda cok ısıne yarar
bırı de savunma yı artıyor yanı karsı tarafın sana vurma hızını dusuruyor
senın saldırında dusuyor ama senın 30 saldırın dusuyor adamın sana karsı ıskası cogalıyor
defansıf bırde %10 zırh verıyor yanı defansıfe verdıgınde sakınmayı fullemene gerek yok
eger ustun yucelen plevne yada element plevneysen klanda cok ısıne yarar
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Sakınma bir savaşcının olmazsa olmaz yeteneklerinden biridir ama sen defansif dövüşme 39 zamanında Sert ve Ağır vuruş yokken önemli bir unsurdu ancak artık sert ve ağır vuruşun gelmesiyle bir çok kişi tarafından gereksiz görülüyor...Eğer defansif dövüşe tek verirsen zırh oranın tam olarak %60 olmaz bu yüzden fazla hasar alırsın ancak Defansif Dövüş 15 puan Sakınma 10 puan yaparsan hem Zırh oranın %60 a çıkar hemde yeterli düzeyde savunman olur....
Alternatif bir düşünce tarzıysa 15 puan Sakınma -1 Puan Defansif Dövüş..
Nedeni... Hem 1 puan Defansif Dövüş vermek önemli yetenek puanlarını daha etkin kullanmamızı sağlar hemde artık 1 puanda eskisi gibi 2 puan savunma -1 Saldırı değil.....12 Puan Savunma veriyor o yüzden bu tercih de kullanılabilir....
Alternatif bir düşünce tarzıysa 15 puan Sakınma -1 Puan Defansif Dövüş..
Nedeni... Hem 1 puan Defansif Dövüş vermek önemli yetenek puanlarını daha etkin kullanmamızı sağlar hemde artık 1 puanda eskisi gibi 2 puan savunma -1 Saldırı değil.....12 Puan Savunma veriyor o yüzden bu tercih de kullanılabilir....
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Şahsen vsde Defansifi kullanmasam da kudret yokluğundan emde çok kullanıyorum.
Ben bu konuda Sakınma hakkımı kullanıyorum ama eğer fazla kudretim olsa ikisini de kullanırdım.
Ben bu konuda Sakınma hakkımı kullanıyorum ama eğer fazla kudretim olsa ikisini de kullanırdım.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Sakınma yani zırh savaşçının olmazsa olmazıdır. Yani zırhsız bir savaşçıya savaşçı demek oldukça güç olur. Defansif yeni gelen seviyelerde pek tercih edilmedi bunun nedeni yüksek hasar ve saldırı hızının çok olmasıdır. Yani defansif saldırıyı azaldırken size gelen darbeninde %50 sekme ihtimali var. Tercih edilmemesinin nedeni dediğim gib yüksek hasarlarla beraber vs ler çok kısa sürüyor ve saldırıda önplana çıkıyor.
Niceleri sultandı, kraldı, şahtı
Benim ile değişti talihi bahtı
Yer ile bir eylerim taç ile tahtı
Akıl almaz hünerlerim var benim.
sakınma
Eğer ws ci karakter yapıcaksanız depar vermiceksiniz depar yerine defansif vericeksiniz ama itemlerinizinde saldırı olması gereklidir çünkü savunma verirken saldırıyı bir miktar düşürüyor.
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.