Öncelikle Merhaba
1-İkv Kuklacı Serveri: (Arkadaşlarım-Abilerim-Ablalarım)(Sayın İkv Ekibi) Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum Ki Oyunu Sevdirmeye Çalışıyorsunuz Çok Güzel Elbette Ama Ben Bile Sıkıldım Bu Durumdan Onun İçin oyun Forumuna Bir Yazı Bırakmak İstedim.
(1)-Öncelike Yeni Gelen Gözlüklerden Dolayı Ben Şikayetciyİm Herkes Bir Söylenti Söylüyor Eger Bu Gerçekten Böyle Birşey
Göz Önüne Gelicekse Oyundaki Kişi Sınırı Gerçekten Düşücektir.Yeni Gelen Gözlükler Sadece kpSi olan Şahısa Sadece
Yarıcak İse Ve Eğerki Böyle Bi Mevzu Söz Konusu İse Oyunda Çok Kötü Kırıntılar Bırakacaksınız Size Bildirmek İsterim..
Ayrıca Ben Degil Sunucunun Yarısı Bu olayla Karşı Karşıya Herkesle Konustum GÖrüştüm..
(2)- Biz bu oyunu Severek oynuyor isek Ve Bu oyuna Para Yatırıyor İsek Sadece Siz Degil Bizimde Görüşlerimizi Önplana Çıkartarak Değerlendirerek Aktiviteler yapabilirsiniz..
(3)-Ayrıca Sunucu Oyuncularıyla pek fazla ilgilenmiyor ve Görüşlerini Almıyorsunuz Eminönü Sunucusu Bundan Gerçekten Çok Rahatsız Sadece Kendi Adıma Konuşmuyorum En başta Dedigim gibi Ben Hiç bir Arkadaşımın oyunu bırakmasını İstemem Onun için Sizde Bu yazdıklarımı Dikkate alırsanız sevirim...
SANTACLAUS TUĞÇE
YENİ GÖZLÜKLER :@
-
SantaClaus
- İskele Babası

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: YENİ GÖZLÜKLER :@
şuan gözlüklerde gözüken 240000 kp doğru değil.yani sence her gözlük aynı fiyat olabilirmi zaten.Eğer sıkıntın bu ise oradaki fiyatlar örnek bu açıklandı.ama gözlükler eğer gerçek para ile alnsa daha kötü olur.çünkü zamanında deli gibi para kasanlar (hakkıyla kasan var hile ile kasan var).Bekleyip görecez nasıl olacak.
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hani ne bekLiyordun ki. kLan gözLükLerinin beLeş oLmasını mı. Tabiki kLan parası oLan aLıcak.
orada yazan 240 Bin kp Le deıL tabiki. Gm Ler acıkLama yaptı zaten.
orada yazan 240 Bin kp Le deıL tabiki. Gm Ler acıkLama yaptı zaten.
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Şöyle bir durum daha var eger gözlükler charlara kitlenicek olursa ki olmasın herkes klana girmek zorunda mı değil o zaman gözlükler charlara kilitlenmesin..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Gozlukler eyer carda kıtlenecekse guzel olur cunu mıllet oyunun acıqından yararlarnarak klan parası ve buyuk olçude şan kazanıyor buda haksızlık zaten bunun yuzunden ılk 100 lıstesını kaldırdılar ınsallah kıtlenır..
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- Leosmontuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Klan gözlükleri tahminimce 150.000 ve 90.000 kp ye satılacak.Tabi ki sadece varsayım.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
eğer chara ktlenckse hiç de güzel olmaz..ağız tadıyla savaşamıoz adamlara ws atalım mı dioz... ya " olmaz karizma satıom" yada "olmaz karizma alıom" diolar:D inş chara kitlnmz..
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
eğer chara ktlenckse hiç de güzel olmaz..ağız tadıyla savaşamıoz adamlara ws atalım mı dioz... ya " olmaz karizma satıom" yada "olmaz karizma alıom" diolar:D inş chara kitlnmz..
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı

Biz bu oyunu Severek oynuyor isek Ve Bu oyuna Para Yatırıyor İsek Sadece Siz Degil Bizimde Görüşlerimizi Önplana Çıkartarak Değerlendirerek Aktiviteler yapabilirsiniz
Böyle Yazmışın [GM]Ler [DEV]Ler ellerinden daha fazlası geldiği kadar bizim isteklerimizi yapmaya çalışıyorlar kardeşim
Gözlukler 240.000 kp olmaz merak etme
Böyle Yazmışın [GM]Ler [DEV]Ler ellerinden daha fazlası geldiği kadar bizim isteklerimizi yapmaya çalışıyorlar kardeşim
Gözlukler 240.000 kp olmaz merak etme
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
O 240.000 kp sadece göstermelik . Arkadaşın dediği gibi bütün gözlüklerin fiyatı aynı olamaz tabi. Ayrıca yeni gözlükler gelmedi daha neyin tantanasını yapıyorsun ki ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~