Klan Savaşı
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Klan Savaşı
Arkadaşlar e.öde klan savaşı düzenlemişler bu sunucudada olucak mı bilgisi olan varmı ?
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Re: Klan Savaşı
Sunucumuzda Klan savaşları hiç bitmez ki Emin önünde Meteorda yada Sivri Adada sürekli Klan savaşları olabiliyor ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
kurtreis yazdı:
Sunucumuzda Klan savaşları hiç bitmez ki Emin önünde Meteorda yada Sivri Adada sürekli Klan savaşları olabiliyor ...
yok eminönü derken sunucudan bahsediyor.bugün oyunda bir video çekimi oldu BÜYÜK bir klan savaşı oldu lodoslar kazandı.GM ve DEV lerde katıldı.
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
turkoxHAMSTER yazdı:kurtreis yazdı:
yok eminönü derken sunucudan bahsediyor.bugün oyunda bir video çekimi oldu BÜYÜK bir klan savaşı oldu lodoslar kazandı.GM ve DEV lerde katıldı.
Anladım aslında ilk okuduğumdada doğru anlamışımda neyse
Ve şunuda eklemek isterim Lonca faaliyetlerimizin çoğunu hafiflettik artık klan savaşlarında Lodos tarafını her zamanki gibi terleticez
Yakın zamanda Kurt Loncası sert bir şekilde Klan savaşlarına yoğunlaşıcakbu durumdan her iki klandan büyük keyf alıcağından eminim:D
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
kurtreis yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:kurtreis yazdı:
Anladım aslında ilk okuduğumdada doğru anlamışımda neyseyani demek istediğim şu Tılsım sunucusunda iki karşı klann mensupları genelde farklı bölgelerde savaş halinde oluyorlar bunlar küçük çatışmalar oalrak başlar büyürler aşırı derecede büyüyensavaşlarda oluyor tabi bunlarda iki klanın belli günde toplanıp savaşalım demesiyle deil tabiyki iki klandan birinin ciddi bir taarruza geçmesi ile başlıyor ki çokda eğlenceli oluyor ...
Ve şunuda eklemek isterim Lonca faaliyetlerimizin çoğunu hafiflettik artık klan savaşlarında Lodos tarafını her zamanki gibi terleticez![]()
Yakın zamanda Kurt Loncası sert bir şekilde Klan savaşlarına yoğunlaşıcakbu durumdan her iki klandan büyük keyf alıcağından eminim:D
inşallah güzel olur.anladım kusura bakma ben yanlış anlamışım
Hiç fark etmes her Daim hazırız savaşa biz 
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
CaptainATX yazdı:Merhaba,
Etkinliğin yapılma sebebi hazırlanan bir video çalışmasıdır. Fakat ilerleyen günlerde bu tip etkinliklerimiz diğer sunucular için gündeme alınabilir.
İyi oyunlar..
HİPHOPSTYLE