Lonca açılış tarihi: 28-Mayıs-Cuma-2010
LONCA KURALLARI
1- Loncamız arz klanındadır..hiç bir şekilde Lanetlixloncası üyeleri lodos klanına girmeyecektir..
2- Hiç kimse hiç bir şekilde lonca içi tartısmalara yol acmayacaktır.
3- Lanetlixloncası üye,yönetim ve jürilere verilen gorevler sartları oldugu gibi kabul etmiş ve gorevini her daim yapması gerekmektedir..
4- Oyun içerisinde her ne sebeple olursa olsun küfür,olumsuz davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.
5- Lonca toplantısına zamanında verilen saatte olmalıdır eger mazareti varsa uygun bir şekilde çözümlenir..
6- Lanetli loncası başka bir loncayı tavır almayacak hiç bir şekilde kişisel sorunlarını lonca içerisine taşımayacaktır.
7- Üyelerimiz ile sorunlu olan yonetim ile irtibata geçip hakkında gereken yapılacaktır..
8- Loncada yasanan ozel konular hiç bir şekilde baska kişiselere acıklanmayacaktır..
9- Oyunda yapılan seylerden uyarı görülürse hiç bir şekilde mazaret kabul edilmez direk lonca üyeligi silinecektir..
10- Loncamızdan ayrılan üyelerin Lonca çarlarını silmeleri zorunludur....
11- Lonca çarına uzun süre girilmedigi taktirde ilk olarak ikaz edilir dinlemedigi taktirde uzaklaştırılır....Loncamıza başvuru yapmak isteyen oyuncuların:
*Adı Soyadı,
*Yaşı,
*Messenger Adresi,
*Oyundaki tüm karakterlerini yazarak başvurmaları yeterlidir.
Yönetim Kurulu Konseyi:
Lonca Kurucuları: Lanetlixreiis--Lanetlixbaşkan
Lonca Başkanı : Lanetlixhayaletx
Lonca Azası : Lanetlixstone--Lanetlixcretive
Henüz loncamız üyeler bulunmamakta lonca üye sayısı 25 de kalacakdır çünki biz birer loncadan ziyade aile olmaı amaçladık ve ben bu aile kavramındaki sevgi ve saygının kaybolp gitmesini istemiyorum loncamıza herkez davetlidir kurallar yukarıya yazdım bir zahemt okumanıza sağlık veriyorum.
Lanetlix loncasına üye alımları devam etmektedir
^^+Lanetli Loncası İletişim Sayfası+^^
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Kabusxhayalett
- FareAdam Düşmanı

Re: ^^+Lanetli Loncası İletişim Sayfası+^^
İbrahimin dediği gibi lonca üye sınırlanması 25 tir bizim amacımız görevleri kimsenin yardımı olmadan kendimiz yapmaktır savaşlara beraber girmektir.Bir sorun çıkarsa ortaya o sorun hep birlikte çözmektir. Yani tam bir dayanışma içerisinde olacağız gelmek isteyenler oyunda bizleri bulsunlar. İği forumlar dilerim

єƒѕαηєℓєя öℓмєz ѕα∂є¢є şєкιℓ ∂єğιşтιяιя
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi

Re: ^^+Lanetli Loncası İletişim Sayfası+^^
Lonca açılış tarihi: 28-Mayıs-Cuma-2010
LONCA KURALLARI
1- Loncamız arz klanındadır..hiç bir şekilde Lanetlixloncası üyeleri lodos klanına girmeyecektir..
3- Lanetlixloncası üye,yönetim ve jürilere verilen gorevler sartları oldugu gibi kabul etmiş ve gorevini her daim yapması gerekmektedir..
4- Oyun içerisinde her ne sebeple olursa olsun küfür,olumsuz davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.
5- Lonca toplantısına zamanında verilen saatte olmalıdır eger mazareti varsa uygun bir şekilde çözümlenir..
6- Lanetli loncası başka bir loncayı tavır almayacak hiç bir şekilde kişisel sorunlarını lonca içerisine taşımayacaktır.
7- Üyelerimiz ile sorunlu olan yonetim ile irtibata geçip hakkında gereken yapılacaktır..
8- Loncada yasanan ozel konular hiç bir şekilde baska kişiselere acıklanmayacaktır..
9- Oyunda yapılan seylerden uyarı görülürse hiç bir şekilde mazaret kabul edilmez direk lonca üyeligi silinecektir..
11- Lonca çarına uzun süre girilmedigi taktirde ilk olarak ikaz edilir dinlemedigi taktirde uzaklaştırılır....Loncamıza başvuru yapmak isteyen oyuncuların:*
Adı Soyadı,
*Yaşı,
*Messenger Adresi,
Yönetim Kurulu Konseyi:
==>GünceL KadromuZ<==
Lanetlixdanqer
Lanetlixemplex
Lanetlixdolmuşcux
Lanetlixbaşkentlix
Lanetlixankaralı
Lanetlixqülüm
Lanetlixhız
Lanetlixırmak
Lanetlixcoşkun
Lanetlixosmanbey
Lanetlixjixs
Lanetlixtelayah
Lanetlixantix
Lanetlixsonbaba
Lanetlixselimbabaxx
Lanetlixxwest
Lanetlixfordcu
===>GünceLlenmiştir<===
LONCA KURALLARI
11- Lonca çarına uzun süre girilmedigi taktirde ilk olarak ikaz edilir dinlemedigi taktirde uzaklaştırılır....Loncamıza başvuru yapmak isteyen oyuncuların:*
Adı Soyadı,
*Yaşı,
*Messenger Adresi,
Yönetim Kurulu Konseyi:
==>GünceL KadromuZ<==
Lanetlixdanqer
Lanetlixemplex
Lanetlixdolmuşcux
Lanetlixbaşkentlix
Lanetlixankaralı
Lanetlixqülüm
Lanetlixhız