Bağlntnız kesildi çünkü girişe geçici olarak kapalı Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Mygizli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bağlntnız kesildi çünkü girişe geçici olarak kapalı Hk.

Mesaj gönderen Mygizli »

"Bağlantınız kesildi çünkü girişe geçici olarak kapalı" hatası nezaman düzeltilecek acaba?
Mygizli - Bygizli / Eminönü
Kullanıcı avatarı
Gregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bağlntnız kesildi çünkü girişe geçici olarak kapalı Hk.

Mesaj gönderen Gregory »

Sen hala giremiomusun kardes o hata dün düzeltildi
Yeni forum hesabım Tayfaxgregory bilginize... ;) !!!
Mygizli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mygizli »

Yok Giremiyorum :S:S:S
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

Mygizli yazdı:Yok Giremiyorum :S:S:S
Sorun Yok Fakat Bazı Arkadaşlarımız İnternet Bağlantısı ve Bilgisayarda Sorun Olmadığı Halde Bu Uyarıyı Alıyor. Oyunu Silip Yeniden Kurulumunu Yapsalar Dahi. Developerlerden Birisi Görürse Belki Yardımcı Olabilir.

Tahminimce Sorunu Yurt Dışındakiler Yaşıyor. Çünki Bi Kaç Kişidede Olmuştu ve Yurt Dışında İdiler.

İyi Forumlar.
Resim
Mygizli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mygizli »

MiRaLaY yazdı:
Mygizli yazdı:Yok Giremiyorum :S:S:S
Sorun Yok Fakat Bazı Arkadaşlarımız İnternet Bağlantısı ve Bilgisayarda Sorun Olmadığı Halde Bu Uyarıyı Alıyor. Oyunu Silip Yeniden Kurulumunu Yapsalar Dahi. Developerlerden Birisi Görürse Belki Yardımcı Olabilir.

Tahminimce Sorunu Yurt Dışındakiler Yaşıyor. Çünki Bi Kaç Kişidede Olmuştu ve Yurt Dışında İdiler.

İyi Forumlar.
Ben Yurt Dışında Değilim Aynı Sorun Bendede Var. :cry:
Kullanıcı avatarı
ALAKURT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALAKURT »

aynı problem bende 7 gündür var bi aktarım yaptım hala düzeltilmedi şuan giremiyorum dün tekrar mail attım pazartesi günü bilgi verilck size dediler hala cvp yok bunun sonu nereye gider bilmiyorum
KÖŞK***ALAKURT***KÖŞK
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

viewtopic.php?f=46&t=1195
Lathander yazdı:Merhaba,

Karakter Transfer işlemi sırasında üye adını büyük harflerle yazarak karakter transferi yapmasından dolayı bazı TTNET üyeliklerinin sunuculara girmek istediğinde "Bağlantınız kesildi çünkü girişe geçici olarak kapalı" hatası almaktadırlar.

Bu hata mesajını alan oyuncularımızın zaman kaybetmeden www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek Sunucu adı, karakter adı (üyelik içinde yer alan tüm karakter adları büyük küçük harflere dikkat edilerek yazılmalıdır) ve üye adı ile destek formunu doldurarak bizlere ulaşmaları rica olunur. Formu dolduran kullanıcılarımızın Bildirim Tipini "Üyelik" olarak seçmeleri gereklidir.

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ALAKURT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALAKURT »

Orti yazdı:viewtopic.php?f=46&t=1195

Karakter Transfer işlemi sırasında üye adını büyük harflerle yazarak karakter transferi yapmasından dolayı bazı TTNET üyeliklerinin sunuculara girmek istediğinde "Bağlantınız kesildi çünkü girişe geçici olarak kapalı" hatası almaktadırlar.

Bu hata mesajını alan oyuncularımızın zaman kaybetmeden www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek Sunucu adı, karakter adı (üyelik içinde yer alan tüm karakter adları büyük küçük harflere dikkat edilerek yazılmalıdır) ve üye adı ile destek formunu doldurarak bizlere ulaşmaları rica olunur. Formu dolduran kullanıcılarımızın Bildirim Tipini "Üyelik" olarak seçmeleri gereklidir.

Teşekkürler.
Bu söylenenleri tam üç kez yaptım sonuç yok
KÖŞK***ALAKURT***KÖŞK
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ormes »

ALAKURT yazdı:
Orti yazdı:viewtopic.php?f=46&t=1195

Teşekkürler.
Bu söylenenleri tam üç kez yaptım sonuç yok

Selamlar
Aynı sorun bendede devam ediyor günlerdir telefon başlarında kaldım mail göndermediğim yer kalmadı sorunla ilgili ama malesef sorun çözülmüyor başka başka yerlere yönlendiriliyoruz sürekli sanki resmen dalga geçiriliyoruz. Ttneteki bu hesabım açılmıyor diye mynet hesabıma aktarmak için formda doldurdum kaç gün oldu hala aktarma yapılmadıki mynetten gireyim ttneten zaten giremiyorum biz kullanıcılardamı suç yoksa sürekli sistem değiştirenlerdemi büyüktü küçüktü harfleri nerden çıktı. Benim kullanıcı adım büyük harfle başlıyordu aynı ismi başka bir iştede kullanıyorsam bir küçük bir büyük sürekli değiştirecekmiyim?
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

Ormes yazdı:
Selamlar
Aynı sorun bendede devam ediyor günlerdir telefon başlarında kaldım mail göndermediğim yer kalmadı sorunla ilgili ama malesef sorun çözülmüyor başka başka yerlere yönlendiriliyoruz sürekli sanki resmen dalga geçiriliyoruz. Ttneteki bu hesabım açılmıyor diye mynet hesabıma aktarmak için formda doldurdum kaç gün oldu hala aktarma yapılmadıki mynetten gireyim ttneten zaten giremiyorum biz kullanıcılardamı suç yoksa sürekli sistem değiştirenlerdemi büyüktü küçüktü harfleri nerden çıktı. Benim kullanıcı adım büyük harfle başlıyordu aynı ismi başka bir iştede kullanıyorsam bir küçük bir büyük sürekli değiştirecekmiyim?
Arkadaşlar Oyunu Binlerce Kişi Oynuyor. Transfer İşlemine Bakan Kişi / Kişiler Her Oyuncu Başına 1 Tane Düşmediği İçin Normaldir Sadece Sizin Hesaplarınız Transfer Olmuyor. Geçikme Bu Yüzden Olsa Gerek Onun İçin 1 İşlem Yapılmadan Siz Daha Çok İşlem Yapmaya Çalışırsanız İşiniz Dahada Uzanacağı Kanaatindeyim. Yani Daha Transfer İşlemi Tamamlamadan Bu Seferde Transfer Olmayan Bir Hesabı Transfer Olmadan Tekrar Aynı Şirkete Yönlendirmek Gibi.

İyi Forumlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön