EvinaDıLemın BaneD YeDi Sevinin.!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
McKayBoL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: HaNeDaN

Re: EvinaDıLemın BaneD YeDi Sevinin.!

Mesaj gönderen McKayBoL »

Nora yazdı:Benim derdim bana ve aileme küfür edilmesidir diğerleri benim umrumda bile değil yaptıklarının yanına kalmadı bu beni mutlu etti. . .

Karaktersiz Bir İnsansın Bunuda İdda Ediyorum Ne Olduğun Belli Kimseye Kanıt Etmeme Gerek Yok Bu Yüzden Ben yada Bir başkası değilde sen BANNED yedin . . .

Gelelim kesme kesilme konusuna, ben seni 4 5 lodos ile kesmedim o kadar acizsin ki vurmama gerek kalmadı arkaşlar iki ağır çekti yerdesin ancak tek kestiğim zman sen bana küfr etmeye başladın o kadar insanlıktan mahrumsun ki bunu bir iş zannedip konu açıyorsun kendini insanlara bakın "BEN OYUNDA KÜFÜR EDERİM ve PİŞMAN OLMAM DİYORsUn" buna ben müdahil olmam Eğer gerçekten beni yenebileceğini zannediyorsan hodri meydan, ettiğin küfürleri vs'de de yedirtirim ben !!!

Yöneticilere Tekrar Minnetimi suNuyorum Bu vb. Şahsiyetler Hakkettikleri Gibi Yönetiliyorlar Bizde Hakketiğimiz Gibi . .
.

MuTLu oLman NoRmaL HaKLısın SenLe BeRaBeR Bana SövenLeR BaneD YemeDi Ben YeDim HaK VeRiORum FaKaT Su MeyDan Okuma Kısmı VeDe İkinciDe HaLen iDDa eDiOsun Seni KesTim SövDün DiOsun Ve Beni Asalayıp KüTüLüOsun Aynen DeDiGin Gibi MeRan Benim NasıL oLDuGumu BiLiOR MeyDan Okumana GeLince...!

KaRsına GeLicem Beni Kesemessen aDam DeiLsin NoRa Ve Bunu DiceKsin FoRumDa EvinaDıLemın Bana YeRi ÖpTüRDü Tamam mı CoK LaF Yapma Klavyen DeiL İcRaaTın oLsun O Zaman GöRücem

""<<<<"=>"EvinaDıLemın"<=">>>>""

Ben Kimseyi Ne KücüK GöRüRüm KenDimDen NeDe BüyüK GöRüRüm.!
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}

[Since ~ 2008]

Xxxkatliyamxxx

ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
Kullanıcı avatarı
Nora
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Nora »

Şimdi Oyundayım Meteor Kurt Mağarasına Gel Kapışalım . . . Ayrıca Ettiğin Onca Hakarete Tek bir karşılık vermedim o yüzden de ban yememem normal
Nick :[/color]Nora
Sunucu :[/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü :[/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ
Resim
вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Kullanıcı avatarı
yenidenoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yenidenoo »

McKayBoL yazdı:
yenidenoo yazdı:1 KONU AC 2 TANE NE ACION BABAYIN FORUMUMU

Seni TanımıORum Ama AnLıORumKi OyunDaKi EziK BebeKLeRDen Bi Tanesisin Ki Beni CekemeDiGini GöRüORum
Acın VaR BenDen Yana GaLiba Seni FazLa CiDDiye aLmam YoRumunuDa KenDine SaKLa :!:

emın ol oyunda senın sulalenı satın alacak kadar param sulalenı ezıcek kadar da ıtemım var evladım :mrgreen:
¿¿Sef Omere Soralım Kızlar Nerede Bulalım Bu Gecede Alem Yapalım??
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Geçmiş Olsun..

LazurixCan LazurixQuintana
Kullanıcı avatarı
MackRuLzz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı