Hikaye [6] Rowx ws Atax Lonca Savaşları dönemi..

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
furkangur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Hikaye [6] Rowx ws Atax Lonca Savaşları dönemi..

Mesaj gönderen furkangur »

kesinlikle arzsın arz klanındaki konusmaları cok iyi takip ediyorsun :D cokta guzel yazıyorsun ama sana acizane birkac tavsiyem olsa ins yanlıs anlasılmaz
olayları biraz daha tarafsız yone cekersen eger bu kadar elestiri almassın benim dusuncem ama yinede sen bilirsin dedigim gibi acizane tavsiye
kim olduguna gelince loncalardan hicbirine uye olmadıgını tahmin ediyorum :D senle sohbetimiz olmadı galiba yaw :D kimsin sen olm :D:D
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Bir yazar herhangi bir konuyu isdediği kişilerin konuşmalarından seçip kendi çapında görselleştirerek yazabilir. Buna rağmen iyi bir okuyucu yani sizler olaya yazar gözünden değilde kendi gözünüzden tarafsız bakmalısınız. Ancak bu şekilde iyi bir okur olabilir ve yapılan yorumlar daha elverişli olur. Malesef ülkemizde kitap okuma oranı düşük olması nedeniyle bu gibi faktörlere önem verilmemekte. Neyse asıl konuya döneyim rowlardan değilim rowlarla çok sıkı dostta değilim veya öyleyim ne fark eder? Ben burada sancağın güncel olaylarını daha çok ilgi olaylarını hikayelerimde konu ediniyorum. Yanlız bu konunun içerisinde olmadığım için fazla bilgimde yokdu. Ama bu olayı yaşayan birinin mesajından esinlenerek ortaya böyle bir eser çıkarmak isdedim. Bununda kesinlikle tarafcılıkla alakası yok. Peki ben bir ata üyesi olsam ve bunu sen bilsen o zaman yazma daha dermiydin ? Bence her ne kadarda tarafsızlığı vurgulamaya çalışmış olsanda bence sen önce tarafsız düşünmen gerekir. ;) Neyse uzatmayalım burada row lardan veya atalardan olup olmamamla hikayenin bir alakası yok. Emin ol sizin loncadan olsam veya rowlardan olmuş olsam iki taraf arasında geçen olayla bir alakam olmadığı için gene olayı ferhatın mesajından yola çıkarak yazardım. Çünkü o mesajda forumu incelersen kimseye laf sokmak için yazılmamış sadece gerçekler anlatılmaya çalışılmış kısacası bana mantıklı geldi yazıları o yüzden konu edindim. Bundan sonra taraflı tarafsız yorumları bırakıp güzelse güzel kötüysede "olmamış daha iyi olabilirdi" gibi benzer cümlelerlede ortadaki emeği zedelemeden yorumlar yapmanızı temennih ediyorum. ;)

Saygılar :)
[/quote]

Haklısın tarafsız düşünmem konusunda tarafsız bir yorum yapmadıgımda bellıydi fakat böyle olmasının sebebi de sensin bütün yazılarında Row lardan bahsettin sanırım.En sonda Ataların Efeleri sunucudan kovmasıyla ilgili yazı yazıcam demiştin bunla cıktın karşımıza, desenki row loncasının yazarıyım o zaman ben seni yargılamam adam yazmış derim okurum :) Ama öyle gözukmuyor bu yuzden dikkat etmesi gereken kişi sensın sanırım sonra bizim yorumlarımıza eleştiri yaparsın :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Ben taraflı bir yaklaşım görmüyorum hiç.. Row atayı sıkıştırdı şunları kestiler vs vs.. gibi bir unsura da rastlamadım..
Teşekkürler..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Sen adını Sancakxyazar yerine Rowxyazar yap kardeşim altı tane hikaye
yayınladın sanki arz klanı Row loncasından ibaretmiş gibi birşey çıkıyor
ortaya, altı hikayenin altısındada sanki başka lonca yokmuş gibi hep rowları
ana karekter yaptın haa sanane dersin şimdi ama şunu söylemek istiyorum
kendini objektif olarak göstermeye çalışıyorsan ozaman tüm loncalardan
kesitler vermeye çalış Mecx Yeniçerix Turanx Atabeyx Gökx Drowx Goldx Guerriex
Tuğrax İStiklalx gibi loncalar var ama ben hiç adlarını göremedim
ne yazıkki neyse Rowxyazar olarak yanlı yazmaya devam et kardeşim
bu yolda başarılar diliyorum.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Öncelikle Bu konuyla ilgili son eleştirim olucak umarım bu iletide aradığınız soruların cevplarını bulursunuz.. :)

Hikayelerimde Daha çok Rowx Loncasını konu edinmem taraflılık tarafsızlık tartışması doğurduğu şüphesiz ortada. Fakat bir hikaye okurları açısından baktığımda olaya şüphesiz siz değerli arkadaşlara hak vermekteyim. Bu gibi eleştirilere herzaman açık olmam gelecek olan hikayelerinde performansını hiç şüphesiz arttıracak olup siz değerli okurların önüne daha iyi bir emekle çıkabileceğim kanısındayım.

Hikayelerimde Rowx Loncasını kullanmamın sebebi Hiç şüphesiz arz klanın en ileri gelen Loncasının Row Loncası olması ve sürekli gündemde olan sürekli adı geçen bir Lonca olmasıdır. Malesef ben arz klanındaki diğer Loncaların adını çok fazla duyuramadığını düşünmekteyim. Bu benim şahsi görüşümdür yanlış anlaşılmasın diğer Loncaları kötülediğim falan yok ancak sunucumuzdaki son olaylar yada genel olaylar çerçevesinde en çok Row loncası adını duyurduğu kesinlikle ortada..

Bu demek değildirki Diğer Loncalar arz/Lodos bu hikayelerde yer vermeyeceğim.. Ancak bunun için biraz zaman/araştırmaya ihtiyacım var. İlk hikayemdede belirttiğim gibi "Sunucudaki güncel olaylar ve eski oyunculara öncelik tanıyacağım." Bu yüzden Row loncasında bir çok eski kişilik bulunduğu gibi güncel olaylardada Row Loncasının adının geçmesini doğal karşılıyorum. Tabiki sizlerin görüşleride benim bu yetenek bu sanat üzerinde gelişmem açısından önemli ve yararlı. Bu yüzden sürekli değerlendirmeye çalışacağım.

İzninizle bende siz değerli arkadaşların yorumlarından yola çıkarak küçük bir eleştiride bulunacağım umarım sizde benim karşıladığım gibi normal karşılarsınız
.
"Hikaye Bir atax üyesi konuşmasından bir kesit olarak alınsaydı Rowx Loncasının adının geçmesi bu kadar tepki görmezdi diye düşünüyorum."

Neyse uzatmayayım dediğim gibi yorumlarınızı değerlendirip daha iyi senaryolar ile görüşmek dileği ile..

İyi oyunlar,İyi forumlar..!
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Ucube yazdı:
complex yazdı:1. Sancak Yazar :arrow: Ucube :arrow: Xjokerx :D
2. Hepimizin başka bir konuda okuduğu olayı fantastik hale getirmişsin.
oLm sunucuda ne oLsa benden biLiyonuz #@!? bi Rahat bırakn yaw beni :lol: :lol:
mesgenccom yazdı:SANCAK YAZARI - Eskilerden xsanalx şimdiki çarı kaosteamlyder
Xjokerx değilse aynısını diyecektim. :D

1) Arz.
2) Kralın Dönüşü adlı konu.
3) Ucube:"Yakında daha büyük bir itiraf çıkacak." Valla taşlar yerine oturuyor. :D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Sence Jokerde weya Kaosteamxlyder'de bu kadar yetenek veya bu kadar düzgün cümleler kurabilecek yetenek varmı? :)
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

:D Düzgün kurmaman kuramazsın anlamına gelmiyor. Salak biri değilsin ya.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Arkadaşlar biz diğer loncalar gibi kalabalık bir lonca değiliz..
Sırf kalabalık olsun, savaşlarda işimize yararlar düşüncesiyle hareket de etmiyoruz.
Loncamızın neredeyse tamamı sunucuda köklü geçmişi olan oyunculardan oluşuyor.
Herkes tarafından tanınmış oyunculardan..
Bu yüzden bizi lütfen diğer loncalarla kıyaslamayın.
Biz içimizde ne olup ne bittiğinden kimin ne yaptığından sürekli haberdarız merak etmeyin.
Sancaktarxyazar, Row loncasına mensup değildir.
Bunu kesin bir dille söylüyorum !

Yapılan yorumlar neredeyse çekememezlik düzeyine gelmekte..
Konuyu takip etmekteyim...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

diğer hikayelerinin link lerini veririmisin ..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut

“Yazım” sayfasına dön