Syn. Crew Loncası;
ÖnceLikLe cümLeten seLamn aLykm.Ben Loncanıza katıLmk istiyoRm.KatıLım amacım crew Loncasının önünün açık ve başarıLı oLacağına inanmamdır.Bu oyunu yakLaşık 3 seneden beri oynuyoRm.Loncanıza katılırsam daha iyi yerlere geLeceğimize inanıyoRm.OnayLarsanız ne mutLu bana.Eğer bana oyundan pm atarsanız karakterimde arkadaşım oLabiLir.Cevabını burdan verirseniz(ve oLumLu oLursa)seviniRm.
İyi günLer/forumLar.
ali95 yazdı:Syn. Crew Loncası;
ÖnceLikLe cümLeten seLamn aLykm.Ben Loncanıza katıLmk istiyoRm.KatıLım amacım crew Loncasının önünün açık ve başarıLı oLacağına inanmamdır.Bu oyunu yakLaşık 3 seneden beri oynuyoRm.Loncanıza katılırsam daha iyi yerlere geLeceğimize inanıyoRm.OnayLarsanız ne mutLu bana.Eğer bana oyundan pm atarsanız karakterimde arkadaşım oLabiLir.Cevabını burdan verirseniz(ve oLumLu oLursa)seviniRm.
İyi günLer/forumLar.
Serqeeen / Aqresifxsedefx
Aramıza Hşq Kardeşim CümLemize HayırLı oLması vesiLesiyLe...
Tekrar h.b. Karakter tipini biliyorum blooods kardeşim.İqrencxcrew'le konuştuk. Hatta karakterin isminide söylemiştim ama eğer kayıtlara işlenmediyse karakterimin adını değiştirmek istiyorum.Adı: Cybercafexcrew olacaktır ve büyücüdür.
ali95 yazdı:Tekrar h.b. Karakter tipini biliyorum blooods kardeşim.İqrencxcrew'le konuştuk. Hatta karakterin isminide söylemiştim ama eğer kayıtlara işlenmediyse karakterimin adını değiştirmek istiyorum.Adı: Cybercafexcrew olacaktır ve büyücüdür.
Adı:Emrah
Soyadı:Eren
Okulu:Turgut Reis İlk Öğretim Okulu(izmir)
Oyunla ilgili bilgi:44 39 35 34 Karekterlerim vardı Caldılar hepsini oyunda hile sevmem küfür edenler cok sizin lonca dostluk var diye sectim loncanızı
Oyun içinde aldığı cezalar:Test sunucusundan 1 kere bloke aldım 1susturma
Referans:bulamadım kusura bakmayın Sizin Ioncaya girmek istiyorum
beN Ne fünYeSi çekiLmiŞ eL bombasıyıM ne de diNamiT BeN yeRin aLtıNa qisLenmiŞ maYıNım üsTüme baSaNııı PATLATIRIMM