Handana Suikast Planı =)
Re: Handana Suikast Planı =)
sifanız yoqdu bellı
arkadasım bırdakıne bende gelecem Walker

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Bu Saldırı Handan Hanımı kesmek için bir teşebbüstür böyle birşeyin olması çok doğal bir durumdur ki bu tek taraflı olsa bir eğlencesi kalmaz sanırım bu teşebbüsünüzde Tüccardan dönmüşsünüz bi dahakine o kadarda yaklaşamıyabilirsiiniz
belki dahada ileri gidebilirsiniz ama şunu söylemek isterim sadece Kurt Loncası olduğu sürece Handan Hanımı deil kesmek görmek için bile klandan çıkıp gelmeniz gerekicek biz oyunda olduğumuz sürece buna müsade etmeyeceğiz
İKV Online nin sadece Tılsım sunucusunda Handan Hanım Kesilmedi bildiğim kadarıyla bizde Arz Klanının bir loncası olarak bu durumun öyle kalması için üstümüze düşeni yapıcaz
ama bu tür saldırıların yada teşebbüslern sürekli olması hoş olur tabi klan savaşlarını daha eğlenceli bir hale getiriyor kp açlarının peşinde ava çıkmaktansa bu tür saldırılarda savunma yapmak yada karşı saldırılar düzenlemek sonuç olumlu yada olumsuz ne olursa olsun iki klan arasında ki bu mücadelede saygının elden düşmemesini sağlamak Tılsım'ı daha güzel bir sunucu yapıcakktır ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Gerekli açıklamayı Reis'm yapmış. Bize tebrik etmek ve ayakta alkışlamak düşer Lodos klanını. 

..
.\.Emre./.
Hepimizin Bildiği Gibi Handan Hanım , Kalenin Taaaaa Sonunda
İsmet Bey ise 4muhafız kestikten sonra Rahat birşekilde kesilebiliyor. Siz budurumda Kendinizi Güçlü Çıkarmak Yerine Handan Hanımın Kalenin en arkasında saklandığını söyleyebilirdiniz.
Bizim Yaptığımız Sadece Bir Etkinlik , Ama okadar çok emin olmayın. Her an Heryerden LODOS Çıkabilir. Zaten butür etkinlikleri Klandan bağırabağıra Kp açlarını çağırmıyoruzkide Böylece sizin haberiniz olamaz. Ha ayrıca arz klanında ogün kendini bilmez bikaç kişi vardı (arz) . Biz geldik handanı kesmeye sanki sadece kendisi izin vermedi gibi bi hava.
Zaten asım gördü eminim klandan söylemesi ile tüm arzlar geldi,
Bu Tür etkinlikler Devam edecek. Ama öyle 3 5kişinin bize savunma yapmasından etkilenmiyecez bile,
Hayırlı Aksamlar...
Not: Tılsıma , Sancak Sunucusundan Gelen bikaç pluslu çocuk İlk gördüğü kişiye bağırabağıra hırsız diyor. Bugün Bende Bunla karşılaştım. Louster Hırsızdır v.s Mesajları Dikkate almayın. Bikaç kişinin attığı iftiralardır. Herzaman dediğim gibi Bir küfürümü veya hırsızlıkla ilgili bir fotom çıksın, Anında çarımı silerim.
Şahsi Çarlarım:
Louster / İnfazxlouster /Lauster /Lousster
Başka Hiçbir çardan sorumlu değilim. Tılsımda bulunan 49level çarlardan ben fatih deyip item v.s şeyler isteniyormuş Sakın ola Paylaşım Yapmayın.
Bizim Yaptığımız Sadece Bir Etkinlik , Ama okadar çok emin olmayın. Her an Heryerden LODOS Çıkabilir. Zaten butür etkinlikleri Klandan bağırabağıra Kp açlarını çağırmıyoruzkide Böylece sizin haberiniz olamaz. Ha ayrıca arz klanında ogün kendini bilmez bikaç kişi vardı (arz) . Biz geldik handanı kesmeye sanki sadece kendisi izin vermedi gibi bi hava.
Zaten asım gördü eminim klandan söylemesi ile tüm arzlar geldi,
Bu Tür etkinlikler Devam edecek. Ama öyle 3 5kişinin bize savunma yapmasından etkilenmiyecez bile,
Hayırlı Aksamlar...
Not: Tılsıma , Sancak Sunucusundan Gelen bikaç pluslu çocuk İlk gördüğü kişiye bağırabağıra hırsız diyor. Bugün Bende Bunla karşılaştım. Louster Hırsızdır v.s Mesajları Dikkate almayın. Bikaç kişinin attığı iftiralardır. Herzaman dediğim gibi Bir küfürümü veya hırsızlıkla ilgili bir fotom çıksın, Anında çarımı silerim.
Şahsi Çarlarım:
Louster / İnfazxlouster /Lauster /Lousster
Başka Hiçbir çardan sorumlu değilim. Tılsımda bulunan 49level çarlardan ben fatih deyip item v.s şeyler isteniyormuş Sakın ola Paylaşım Yapmayın.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Yanlış olmasın arkadaşlar ben ilk görmedim sadece Kaleye İlk gidendim (Çarım ordaydı ondan )
) İlk olarak lodosları gören Kurtxsxm arkadaşımızdı o nun haber vermesi ile Hemen çarıma geçip beklemeye başladım vede fazla beklemeden lodoslar geldi
) Yaptımız çağrılarda Arz arkadaşlara ulaştı ve kale savunma durumuna geçmiş bulunduk
Birkez Daha Deyineyim İlk Olarak Kurtxsxm Arkadaşımız İlk olarak Haber Veren kişiydi ...
Birkez Daha Deyineyim İlk Olarak Kurtxsxm Arkadaşımız İlk olarak Haber Veren kişiydi ...
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
kurtreis yazdı:Bu Saldırı Handan Hanımı kesmek için bir teşebbüstür böyle birşeyin olması çok doğal bir durumdur ki bu tek taraflı olsa bir eğlencesi kalmaz sanırım bu teşebbüsünüzde Tüccardan dönmüşsünüz bi dahakine o kadarda yaklaşamıyabilirsiinizbelki dahada ileri gidebilirsiniz ama şunu söylemek isterim sadece Kurt Loncası olduğu sürece Handan Hanımı deil kesmek görmek için bile klandan çıkıp gelmeniz gerekicek biz oyunda olduğumuz sürece buna müsade etmeyeceğiz
İKV Online nin sadece Tılsım sunucusunda Handan Hanım Kesilmedi bildiğim kadarıyla bizde Arz Klanının bir loncası olarak bu durumun öyle kalması için üstümüze düşeni yapıcaz
ama bu tür saldırıların yada teşebbüslern sürekli olması hoş olur tabi klan savaşlarını daha eğlenceli bir hale getiriyor kp açlarının peşinde ava çıkmaktansa bu tür saldırılarda savunma yapmak yada karşı saldırılar düzenlemek sonuç olumlu yada olumsuz ne olursa olsun iki klan arasında ki bu mücadelede saygının elden düşmemesini sağlamak Tılsım'ı daha güzel bir sunucu yapıcakktır ...
sadece kurt demeni bize haksızlık oldu sanırım.iksir üretiodum duru mu ne dedi lodoslar handanı kesmeye çalışıo die işimizi gücümüzü bıraktık geldik sanki sadece kurtlar savundu hee pehhhh :evil:
٩(-̮̮̃-̃)۶
ToNaNi
ToNaNı
Chunli
Kerkenez
Tartışmasız bir konu olsun istiyorum tamam kesemedik ama güzeldi
o saatte gelen arkadaşlarda şunu görüyoruzki Lodos klanını hala bir dayanışma içinde tebrikleri handan için değilde bunun için istiyoruz 
HİPHOPSTYLE
Kayzer yazdı:Tartışmasız bir konu olsun istiyorum tamam kesemedik ama güzeldio saatte gelen arkadaşlarda şunu görüyoruzki Lodos klanını hala bir dayanışma içinde tebrikleri handan için değilde bunun için istiyoruz
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
SAVUNMA için gelen arz arkadaşlara teşekkür ediyoruz her zaman duyarlalık gösteriyorlar. İlk gün kurtxsxm yayın yaptı coğu arkadaşımız akın etti 2 ci gün xxdmx vs arkların organizasyonunu da anons eden kurtreiis dir. 2 günün devamında eö sancagı lodoslardan sakınan ve dağıtan grubun başında yine kurtreiis vardır bilginize 
Bu etkinlikler gerçekten güzel oluyor oyunun monotonluğunu alıyor kesemesenizde denemeniz güzel aynı denemelere devam etmeniz dileklerimle

Bu etkinlikler gerçekten güzel oluyor oyunun monotonluğunu alıyor kesemesenizde denemeniz güzel aynı denemelere devam etmeniz dileklerimle

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Evet , Butür etkinliklerle tamamen sitresimizi atıyoruz. Hele o Kale içinde arz kesince adam süper rahatlıyoribrahimekim yazdı:SAVUNMA için gelen arz arkadaşlara teşekkür ediyoruz her zaman duyarlalık gösteriyorlar. İlk gün kurtxsxm yayın yaptı coğu arkadaşımız akın etti 2 ci gün xxdmx vs arkların organizasyonunu da anons eden kurtreiis dir. 2 günün devamında eö sancagı lodoslardan sakınan ve dağıtan grubun başında yine kurtreiis vardır bilginize
Bu etkinlikler gerçekten güzel oluyor oyunun monotonluğunu alıyor kesemesenizde denemeniz güzel aynı denemelere devam etmeniz dileklerimle![]()
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !