Belki Sonum, Bekli De Son Umudum!!!
- dregoist
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Belki Sonum, Bekli De Son Umudum!!!
Merhaba Sizden Bir Ricada Bulunmak Ve Haddim Olmadığı Halde Aydınlatmak İçin Rahatsız Ediyorum.Bu Oyunu 3 Yıla Aşkın Bir Süredir Oynuyordum Fakat Vatani Görevimi Yapmak İçin Bir Süreliğine Ara Vermek Zorunda Kaldım Ve Vatani Görevimi Bitirdim Allaha Çok Şükür İnanın Ailemle Dostlarımla Kavuşur Kavuşmaz Onlarla Hasret Giderir Gidermez Oyuna Girip Sizlerle Oyundaki Dostlarımlada Kucaklaşmak İstedim Fakat Gelin Görünki Bu Sevincim Tabiri Caizse Kursağımda Kaldı Her Neden Olmuş Bilmiyorum Ama Üyeliğim Ve İçindeki KArakterlerim Bloklanmış 2012' ye Kadar İnanın Şu An Bu Mesajı YAzarken Bile Gözlerim Dolu Dolu OLuyor.İnanın Ben Bu Oyunu Daha Doğrusu Oyundaki Ortamımı Özledim Askerde Ailem Dışında Benim Gerçek Hayatımda Yaşamadığım Şeyleri Yaşadım Bu oyunda.Uzun Lafın Kısası Sayın Yöneticiler Sayın KUrucular ve Bu Oyuna Emeği Geçen HErkes Bende Sizin Bir Kardeşiniz Belki Bir Ağabeyinizim Sizden Ricam Üyeliğimin Açılmasından Yanadır..Şimdiden Teşekkür Ederim Sağlıcakla Kalın Allaha Emanetsiniz AİLEM 
- Afat
- Salgın Koruyucusu
Re: Belki Sonum, Bekli De Son Umudum!!!
Selamün Aleyküm abi askerden h.g Charların mı bloklanmış abi
çok üzüldüm abi geçmiş olsun umarım bir an önce açılır üyeliin
ne sebepten bide abi ???
Tek Yürek ,Tek Bilek Ölümüne Arz
''Afat''
''Afat''
Abi Bu Çok İyi Ve Çok Üzücü Bir haber Hayırlı Olsun Dönüşün Ailenn Ve Sevdiklerinin Gözü Aydın Çok Sevindim Allah Bizede Nasip Eder İşallah Ama Karkaterinin Kapatılmış Olmasına Çok üzüldüm Fakat Seni Temin Ederim Ki Kesin Bir Yanlışlık Vardır Ve Bunu Duyarlı Yöneticilerimiz En Yakın Zamanda Halledeceklerdir Kendine İİ bak Allaha Emanet...
Biz serseri olupta yatakta unuttuklarımızda değil!!!Delikanlı olup elini bile tutamadıklarımızda aradık aşkı
- halilolmez
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Wallah gerçekten böyle oyuna aşık olupta, emeği hiç olanlara çok üzülüyorum.
İnşallah sonun olmaz ama umudunda boşa çıkmaz.
Bu arada askerlik için geçmiş olsun.
Yöneticilerin böyle konulara kulak asması lazım ama hiç cevap bile gelmiyor.
Destek takımına iyi kişiler gelirde belki bu konunuzu cevaplar.
Saygılarımla...
Chico
İnşallah sonun olmaz ama umudunda boşa çıkmaz.
Bu arada askerlik için geçmiş olsun.
Yöneticilerin böyle konulara kulak asması lazım ama hiç cevap bile gelmiyor.
Destek takımına iyi kişiler gelirde belki bu konunuzu cevaplar.
Saygılarımla...
Chico
- Karaxbyturk
- Sahaf Yardımcısı
Üyeliğiniz mynette ise uzun bir süre o üyeliğe girilmediyse sistem otamatıik banlamışta olabilir yada tamamen üyelik silinecektir
- halilolmez
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Dediğiniz gibi işte böyle sorunlar veya hatalar yüzünden birçok kişi oyunu bırakıyor.
Ben bu oyunun böyle bir hatayı göze alacağını bilmezdim.
Umudun boşa çıkmaz inşalllah...
Saygılarımla...
Chico
Ben bu oyunun böyle bir hatayı göze alacağını bilmezdim.
Umudun boşa çıkmaz inşalllah...
Saygılarımla...
Chico
Merhaba,
İkvdestek formundan "Bildirim Tipi: Üyelik" kısmını seçerek durumu bizlere bildiriniz. Forum üzerinden yapılan bildirimlerin takibi yapılamamaktadır.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
İkvdestek formundan "Bildirim Tipi: Üyelik" kısmını seçerek durumu bizlere bildiriniz. Forum üzerinden yapılan bildirimlerin takibi yapılamamaktadır.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/