sevmek
Re: sevmek
Valla Sildiğim Çok Karakterim oldu Ama en sevdiğim Oyunun il günü aldığım ZaRGaNa İsimli karakterimdi Onunla Çok handanın çoçuğu dövmüşümdür hey gidi eski günler hey 
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Asla char silmedim. Betadan kalma Servane orjinal isimli charım vardı madenlerin 4 e çıktığı güncellemede silindi kimsede çözemedi o sorunu. Tek silinen charımdır oda sistem hatasına gitti. Şimdilerde Servaane kasıp kavurmakta eminönünü
Orjinal isim Sistemde takılı kaldı galiba tekrar alamıyorum. Son olarak diyorumki; Her char bir emektir hatıraları vardır silinmemeli 
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
Başkasını Bilemiyorum Ama Sizin Hesabınızdaki Servane Adlı Oyuncu Karekteri Hatıralarla Dolu. En Azından Öyle Gözüküyor.Servane yazdı:Asla char silmedim. Betadan kalma Servane orjinal isimli charım vardı madenlerin 4 e çıktığı güncellemede silindi kimsede çözemedi o sorunu. Tek silinen charımdır oda sistem hatasına gitti. Şimdilerde Servaane kasıp kavurmakta eminönünüOrjinal isim Sistemde takılı kaldı galiba tekrar alamıyorum. Son olarak diyorumki; Her char bir emektir hatıraları vardır silinmemeli
İyi Forumlar.