sevmek

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sevmek
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

sevmek

Mesaj gönderen sevmek »

oyundakı carların hangısı ve bunları acarken sevıcegını hıc dusundunuzmu sılmek zorunda kalsanız neler dusunuzduz veya sıldıgınız carlar hangısı sılerken neler hıssettınız
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: sevmek

Mesaj gönderen MaTRaX »

Valla Sildiğim Çok Karakterim oldu Ama en sevdiğim Oyunun il günü aldığım ZaRGaNa İsimli karakterimdi Onunla Çok handanın çoçuğu dövmüşümdür hey gidi eski günler hey :(
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Servane »

Asla char silmedim. Betadan kalma Servane orjinal isimli charım vardı madenlerin 4 e çıktığı güncellemede silindi kimsede çözemedi o sorunu. Tek silinen charımdır oda sistem hatasına gitti. Şimdilerde Servaane kasıp kavurmakta eminönünü :P Orjinal isim Sistemde takılı kaldı galiba tekrar alamıyorum. Son olarak diyorumki; Her char bir emektir hatıraları vardır silinmemeli :)
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

Servane yazdı:Asla char silmedim. Betadan kalma Servane orjinal isimli charım vardı madenlerin 4 e çıktığı güncellemede silindi kimsede çözemedi o sorunu. Tek silinen charımdır oda sistem hatasına gitti. Şimdilerde Servaane kasıp kavurmakta eminönünü :P Orjinal isim Sistemde takılı kaldı galiba tekrar alamıyorum. Son olarak diyorumki; Her char bir emektir hatıraları vardır silinmemeli :)
Başkasını Bilemiyorum Ama Sizin Hesabınızdaki Servane Adlı Oyuncu Karekteri Hatıralarla Dolu. En Azından Öyle Gözüküyor. :)

İyi Forumlar.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön