Sadece Guererro baksın .....
Sadece Guererro baksın .....
kimse yorum yazmasın sadece foto amaclı istedi msn den atam dedim yok dedi foruma at bende attım ve daha da girmem foruma girmiyordum zaten.

- Alperistan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Sadece Guererro baksın .....
Bumu foto foto dediinizyazik size simdi gercektende acidim size ....Cünkü bu foto 3-4 hafta öncesine ait ve sadece kdrgzm e edildii halde bu sahsiyetsiz kisi atalarida ise karistirarak ermana ettiniz suna ettiniz buna ettiniz demisti ya iste kaniti erman küfür sana deil bu kdrgzm e edilmisti aslinda bu 1....
dün aksam kdrgzm cariyla yine kapistik ve dediki anneme küfür ettiniz elimde foto var ve bende dedimki foruma koymassan adam deilsin...
Eee hani dün aksamin fotolari??? koyamadin?? yokmu yoksa öle bisey iftirami attin bölgeden var diye??
bugünde yine bu sahsiyetsiz karakteri kovalarken ilk seferindede yaptigi gibi bizim isimiz sadece onunla olmasina ragmen yine araya baskalarina katarak suna böle dediniz ona söle dediniz gibi kiskirtmalarda bulunarak yine ortaya fitne ve iftira atarak kendi geri cekildi.....
yani sözün kisasi bizi bilen biliyor her loncadan her klandan dostumuz arkadasimiz var simdi siz sag biz selamet ugrasmayin bizimle gidin yasitlarinizla ugrasin önce dolayli yoldan anneye aileye küfür edip sonra karsiligini alinca bunlar küfürbaz demek anca size yakisir zaten istediiniz kadar debelenin benim gözümde adam diilsiniz......selametle
dün aksam kdrgzm cariyla yine kapistik ve dediki anneme küfür ettiniz elimde foto var ve bende dedimki foruma koymassan adam deilsin...
Eee hani dün aksamin fotolari??? koyamadin?? yokmu yoksa öle bisey iftirami attin bölgeden var diye??
bugünde yine bu sahsiyetsiz karakteri kovalarken ilk seferindede yaptigi gibi bizim isimiz sadece onunla olmasina ragmen yine araya baskalarina katarak suna böle dediniz ona söle dediniz gibi kiskirtmalarda bulunarak yine ortaya fitne ve iftira atarak kendi geri cekildi.....
yani sözün kisasi bizi bilen biliyor her loncadan her klandan dostumuz arkadasimiz var simdi siz sag biz selamet ugrasmayin bizimle gidin yasitlarinizla ugrasin önce dolayli yoldan anneye aileye küfür edip sonra karsiligini alinca bunlar küfürbaz demek anca size yakisir zaten istediiniz kadar debelenin benim gözümde adam diilsiniz......selametle
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
- Alperistan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bisey deme zaten daha ne diceksin bak dünün fotolari nerde dedim tabi bisey diyemezsin cünkü dün bölgeden zir zir yarim saat anneme küfür edildi foto var demeniz tamamen iftira....Erman da görsün bu fotoyuda anlasin bu sahsiyetsizin aslinda nasil bi iftiraci olduunu
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
iftiracı kim belli bana verilen foto buydu al sana foto küfür etmezdiniz siz ne oldu iftira atmayız diyorsunuz DEMİRHAN gibi bir adam gibi adama adam degilsin diye koç kanıt koysun herkez görsün...

Baktım la çakal noldu hak eden hak ettiği yaşar ve yaşatılır sen küfürü değil daha fazlasını hak ediyorsun bu işe ermanı ve başkalınıda karışdırdın ama dikkat et senin gelmişin ve geçmişine edilmiş bi küfür ne ise skıntı yok güzel kardeşim lafdan anlasan sana yazarımda anlayacak ne yaşın var ne zeka seviyen o yüzden bak dalgana sen daha çok küfürler yersin merak etme. Beni bilen bilir kim neyi hak ediyorsa öyle muamele ederim. Git Kime sormak istiyorsan sor hiç bi türlü ne korkumuz nede yaramız var ederim ben koçum sen istedikçe daha neler ederim sana senin ufak beynin bile almaz bunu.. he ayrıca dünkü konu diye koyduğun resim benim sana 2 hafta önce ettiğim küfürdür sende orda bak ataermanı çağırırım yok olcayı çağırırım diye aklın sıra tehdit ediyon merak etme çağırsanda bizi tanıyan tanır bilen bilir. Bak benim rajonumda bi kural vardır isim vermekle adam göstermekle delikanlıda olunmaz bi b.kda sahip olamassın varsa adın cesaretin yüreğin kendi adınla çıkarsın meydana benim gibi biz yaptığımızında arkadasındayız yapacaklarımızında. GEl hodri meydan küçük çocuk çarıma giricem gezicem bakalım sana kaç kişi saygı gösterir ve hatır sorar adını dahi bilmezler senin anca it diye adlandırırlar seni olduğun gibide muamele göreceksin. İnkar eden yokki resim koyuyorsun sende adam olaydında kendine küfür ettirmeseydin BAk anlamadığın basit bi noktayı söyleyim sana SEn neden etmedin bana küfür demekki adam gibi adam karşındaki ben hak edene kurşunda sıkarım yerden yerede vururum git nere şikayet etmek istiyorsanda serbestsin bakıcan dalgana
ne yazdığını bi anlasam kumdan bahs etmişsin salyadan bahs etmişsin koçtan falan daha var kurban bayramına .
dengesizmisin nesin bi anlasam. az adam olsan kendine küfür etttirmezsin sonra bülbül gibi ötmessin
dengesizmisin nesin bi anlasam. az adam olsan kendine küfür etttirmezsin sonra bülbül gibi ötmessin
kuma koş koç kumdan kaleler yap abilerin sna kepçede alır zorlanman arada üstüne otur taşır belki
neyse kaapandı forum kuma geçince haber vera
neyse kaapandı forum kuma geçince haber vera

yazık ya sana acıyorum sadece