Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Erayxagah
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır

Mesaj gönderen Erayxagah »

memom gel büyülerleri kapıstırak la :P :D xD oglum full fewzi set dizdim ceket ayak felan çift item yıldızlı * , full çift item bilge kağan set dizdim , nitro savunma takı, felan kan calan set var tek item , HER SETTEN var la :D
ejder
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ejder »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Deniz RDM den Ayrılıp Senin Çürük Loncana Gelirmi Hiç Aklın Alıyormu ?
Abimsin 38 yaşındasın da niye benimle muhatap oluyorsun? :) [/quote]

Seninle Muhattap oLan Kim Lan seni Kaale bile Almıyorum velet Şimdi Uza. ;)
Gün qeIir Devran Döner.;Horoz Domalır Tavuk Gömer...
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 9zaza »

Ejder Rumuzlu kişi Bu sayfaya Gelıp te EĞer bidaha Bizim Adamlara Laf söyleyipte Tsk loncasına Bi Hakarette daha bulunursan senın için hiç iyi olmaz tamamı Git endı sayfanı kur kendı çapında eğlen burası sana Fazla 38 yaşında olabilirsin ama (Akıl Yaşta Değil,Baştatır) Akıl Yaşın Nostaljik senın :D Buraya çamur atmaya geldıysen Üstüne sıçratmamayı bilcen dikkatleri üzerine topluyorsu nsenın için hiç eyi değil arkadaşım :D Çirkef Bize Çamur Atıyor Ama sıçrıycaz bigün sana :D Adam lık Numarası yapta adam sanalım 38 yaşındayım deyipte (Lan Sanane) gibi 10-13 Yaş Sözleri kullanıyorsun Reelde 38 olsan ne yazar git 7 yaşındakı kızlarla Saklambaç Oyna Aklının kafanın küçüklüğünden bulamazlar seni ;) Sen bu Loncaya Laf Atıcak kadar kudretın Kafii Değil Atamazsında Kİm gelirse gelsın TEk Allahtan korkumuz var bizim Anladınmı şimdi (Do you Understand)
Yaran Var Yardık Senıde Gocunuyorsun Herhalde 8-)
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

9zaza yazdı:Ejder Rumuzlu kişi Bu sayfaya Gelıp te EĞer bidaha Bizim Adamlara Laf söyleyipte Tsk loncasına Bi Hakarette daha bulunursan senın için hiç iyi olmaz tamamı Git endı sayfanı kur kendı çapında eğlen burası sana Fazla 38 yaşında olabilirsin ama (Akıl Yaşta Değil,Baştatır) Akıl Yaşın Nostaljik senın :D Buraya çamur atmaya geldıysen Üstüne sıçratmamayı bilcen dikkatleri üzerine topluyorsu nsenın için hiç eyi değil arkadaşım :D Çirkef Bize Çamur Atıyor Ama sıçrıycaz bigün sana :D Adam lık Numarası yapta adam sanalım 38 yaşındayım deyipte (Lan Sanane) gibi 10-13 Yaş Sözleri kullanıyorsun Reelde 38 olsan ne yazar git 7 yaşındakı kızlarla Saklambaç Oyna Aklının kafanın küçüklüğünden bulamazlar seni ;) Sen bu Loncaya Laf Atıcak kadar kudretın Kafii Değil Atamazsında Kİm gelirse gelsın TEk Allahtan korkumuz var bizim Anladınmı şimdi (Do you Understand)
Güzel demişin. :)
Ben de 38 yaşındasın derken o Ejder midir nedire öylesine dedim maksat biraz olgunlaşsın. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
ejder
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ejder »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
9zaza yazdı:Ejder Rumuzlu kişi Bu sayfaya Gelıp te EĞer bidaha Bizim Adamlara Laf söyleyipte Tsk loncasına Bi Hakarette daha bulunursan senın için hiç iyi olmaz tamamı Git endı sayfanı kur kendı çapında eğlen burası sana Fazla 38 yaşında olabilirsin ama (Akıl Yaşta Değil,Baştatır) Akıl Yaşın Nostaljik senın :D Buraya çamur atmaya geldıysen Üstüne sıçratmamayı bilcen dikkatleri üzerine topluyorsu nsenın için hiç eyi değil arkadaşım :D Çirkef Bize Çamur Atıyor Ama sıçrıycaz bigün sana :D Adam lık Numarası yapta adam sanalım 38 yaşındayım deyipte (Lan Sanane) gibi 10-13 Yaş Sözleri kullanıyorsun Reelde 38 olsan ne yazar git 7 yaşındakı kızlarla Saklambaç Oyna Aklının kafanın küçüklüğünden bulamazlar seni ;) Sen bu Loncaya Laf Atıcak kadar kudretın Kafii Değil Atamazsında Kİm gelirse gelsın TEk Allahtan korkumuz var bizim Anladınmı şimdi (Do you Understand)
Güzel demişin. :)
Ben de 38 yaşındasın derken o Ejder midir nedire öylesine dedim maksat biraz olgunlaşsın. :mrgreen:

Gestapo Ayagını Denk Al benden Sölemesi Cok kötü Belaya Saplandın.. Tsk Loncası Lonca başkan olacak o memet önce alım var deyip sonra alım yok diye yazmazdı bu kadar bağlısınız işte loncanıza ezme sürüleri ;)
Gün qeIir Devran Döner.;Horoz Domalır Tavuk Gömer...
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 9zaza »

BİZM DERDİ SENİMİ GERDİ İSTER ALIR İSTER ALMAZ BAĞŞI DİYENE BAK LONCAYA GİRMEK İÇİN MEMONUN AYAĞINI YALARSIN BAKASNA LONCA ALIMLARINDAN BAHSEDİYORSUN SENDEDE VAR O İSTEK ;) SAPLANDIĞIM ŞEYİ KIRIP GEÇİRİRM BEN 2 PARÇA OLURSUN OKE
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Tskxkomutan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxkomutan »

Yaw Arkadaşlar Takmayın Şunu Ne derse cevap bile vermeyin Belki ozmn susar:D :x
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brondy1 »

Tskxkomutan yazdı:Yaw Arkadaşlar Takmayın Şunu Ne derse cevap bile vermeyin Belki ozmn susar:D :x

ona cevap verince zati artisleniyor bırakın boş işler ;)
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
phantoom
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen phantoom »

Demek Istıyorum Kı SurekLı bısı ooldumu onlar benı tanır sen kım oluyorsn yerıne koyuyorlar Benım selamımı soyle onlar benı bılırler yok soyledır boyledır sureklı boyle seylerle karsılasıyrom MeMeT

Tskxhxscream

SaygıLarımLa....{ AhMeTCaN }

єтяαƒтα αятιѕт çσк уöηєтмєη вιzιz нαвєяι уσк...!!!

Kullanıcı avatarı
Tskxkxpsycho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxkxpsycho »

LONCAYA GERİ DÖNDÜM KARAKTER AKTARILSIN TAM GAZ KASICAM

Berk sana gelince sen zaten 25 lwlsın karızma derdın yok ben saka olsun dıye durdurma attım bı karızma ıcın

konusmuyosan yazık dıyorum..
Geri Dönüş

“Genel Sohbet” sayfasına dön