SeLam....
DünKü CiRKin oLayDa BiR KisiLiKSizin YapTıKLaRı EsnaSınDa İFTiRaLaRın KüFüRLeRi KaRSısınDa Dayanamayıp BöLGeDen SövDüm. Pisman DeiLim, BeLKi Beni SucLu GöRen VaR BeLKiDe Bana HaK VeRen BiLemem Ama Ben Sunu BiLiORum Ki Pisman oLcaGım Bisey Yapmam EveT Bu Sonuc CaRımın Ban Yemesine MaaL oLDu. Bunun oLmasınDa BazıLaRının KaTKısı oLDuGunu BiLiORum İsmini VeRmiyim SimDi LaFı PeK UzaTmaDan MeRana HayıRLı oLsun BenDen HosLanmayanLaR Da Kına YaKsın .!
" 7 Gün İceRisinDe HesaBım AcıLmassa... SüResiz Plusu ipTaL eDip 3 YıLLıK OynaDıGım Oyunu BıRaKıcaGım. Oyunu BıRaKmam CaRımın BanLanması Hic Bisey, AkLımDa KaLan TeK SoRun DosTLaRımDan aRKaDasLaRımDan Vede MeRanDaKi İyi İnsanLaRDan eBeDiyen AyRıLmaK Ne DieLim BeLKiDe BenimDe YoLum BuRaya KaDaRmıs. KesKe BöLe oLmasayDı ÖzGünüm O oLay İcin Ama DaHa Önce BeLiRTTiGim Gibi Pisman DeiLim..! HeRseyin HayıRLısını DiLeyeReKTen Konusmamı NoKTaLıORum.!"
HosCaKaLın MeRan HaLKı HeR Sey GönLünüzCe oLsun !
""<<<<"=>"EvinaDıLemın"<=">>>>""
EvinaDıLemın BaneD YeDi Sevinin.!
EvinaDıLemın BaneD YeDi Sevinin.!
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
Re: EvinaDıLemın BaneD YeDi Sevinin.!
1 KONU AC 2 TANE NE ACION BABAYIN FORUMUMU
¿¿Sef Omere Soralım Kızlar Nerede Bulalım Bu Gecede Alem Yapalım??
yenidenoo yazdı:1 KONU AC 2 TANE NE ACION BABAYIN FORUMUMU
Seni TanımıORum Ama AnLıORumKi OyunDaKi EziK BebeKLeRDen Bi Tanesisin Ki Beni CekemeDiGini GöRüORum
Acın VaR BenDen Yana GaLiba Seni FazLa CiDDiye aLmam YoRumunuDa KenDine SaKLa :!:
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Bunun ezklikle bir ilgisi yok fkorum kirlilği yapıyorsun
Ottomanxölümsüz anısına
HaKLısın EzikLiKLe aLaKası YoK CöpcüLüKLe aLaKası VaR Cöpcümüsünüz oLum Siz.. Yorum Yazmayın O Zaman aLLa aLLa Yaa 
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
Merhabalar Arkadaşlar ;
Evinadılemin adlı karaktersizin ban yemesinin nedeni benim savaş sırasında defalarca onu kesip karizmasını bitirmemle başladı olay arkadaş güçsüzlüğünün ve iradesizliğine malup olup bölge kanalından benim şahsıma ve aileme defalarca küfür etti ve neyseki beni seven saygı duyan merandaki duyarlı insanlar buna izin vermediler laflarını ona yedirdiler, neyseki plusum bitti bölgeden öyle küfürler edebilirdim ki ama etmedim iradesiz bir insan değilim yaptığı çocukca davranışını şimdilik susturulmak ile bedelini ödediğini zannediyorum. . . Yöneticilerimizden Minnettarım Bölye İnsanlara Hakettikleri Cezai İşlemi Anında Uyguladılar . . .
Evinadılemin adlı karaktersizin ban yemesinin nedeni benim savaş sırasında defalarca onu kesip karizmasını bitirmemle başladı olay arkadaş güçsüzlüğünün ve iradesizliğine malup olup bölge kanalından benim şahsıma ve aileme defalarca küfür etti ve neyseki beni seven saygı duyan merandaki duyarlı insanlar buna izin vermediler laflarını ona yedirdiler, neyseki plusum bitti bölgeden öyle küfürler edebilirdim ki ama etmedim iradesiz bir insan değilim yaptığı çocukca davranışını şimdilik susturulmak ile bedelini ödediğini zannediyorum. . . Yöneticilerimizden Minnettarım Bölye İnsanlara Hakettikleri Cezai İşlemi Anında Uyguladılar . . .
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

NoRa[49] Noraşifa[45]
Merhabalar,
Olay günü söz konusu şahısların yapmış oldukları yazışmalara bizzat tanıklık etmiş biri olarak şunları söylemek isterim. O gün bölge kanalından çok iğrenç küfürler ediyorlardı. Onları yaptıklarının kötü bişey olduğunu anlamaları adına (belki yazmayı bırakırlar düşüncesiyle) ağır kelimelerle uyardım. Fakat dinlemeyip küfürlü yazılarına devam ettiler. Sonuç olarak ta Evinadilemin adlı kişi ban yedi. Gerçi arkadaşımız ettiği küfürleri kabul edip herhangi bir vicdani rahatsızlığı olmadığını söylemiş. Verilen kararın çok doğru bir karar olduğunu bundan sonra bölgeden yapılacak küfürlü yazışmalara örnek teşkil edeceğini ümit ediyorum. Yöneticilerimizide vermiş oldukları kararlarından dolayı tebrik ediyorum. İyi forumlar.
Olay günü söz konusu şahısların yapmış oldukları yazışmalara bizzat tanıklık etmiş biri olarak şunları söylemek isterim. O gün bölge kanalından çok iğrenç küfürler ediyorlardı. Onları yaptıklarının kötü bişey olduğunu anlamaları adına (belki yazmayı bırakırlar düşüncesiyle) ağır kelimelerle uyardım. Fakat dinlemeyip küfürlü yazılarına devam ettiler. Sonuç olarak ta Evinadilemin adlı kişi ban yedi. Gerçi arkadaşımız ettiği küfürleri kabul edip herhangi bir vicdani rahatsızlığı olmadığını söylemiş. Verilen kararın çok doğru bir karar olduğunu bundan sonra bölgeden yapılacak küfürlü yazışmalara örnek teşkil edeceğini ümit ediyorum. Yöneticilerimizide vermiş oldukları kararlarından dolayı tebrik ediyorum. İyi forumlar.
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
Nora yazdı:Merhabalar Arkadaşlar ;
Ben YoLumDan GiDeRKen 4 5 LoDosLa DaLDın KesTin SaLLa Bunu Önemsiz Ben Sana ÜsTü KaPaLı ArGO KonusTum İnKaR eTmem asLa Ama O Beowulf tower'midiR NeDiR HeR SeFeRinDe Bana İFTiRa aTaRDı GecenDe öLe YapTı SoRun SenDen KaynaKLanmaDı BiLiORum Ki MeRanın YaRaısınDan CoHuDa Onun Ne MaL oLDuGunu BiLiO Sana GeLeLim Sen GücsüzLüK Konusunu KaRizma SıFıRLama Konusunu AcaRKen SanKi TeK GeLiP KaRasıma Beni TeK Kesmissin AnLamına GeLiO MiLLeT De öLe AnLicaK SimDi Yüz Yüzeyiz Sen KimsinKi Beni KeseBiLCekSin Seni HaFiFe aLmam Ama Beni HaFiFe aLıRSan Alayını ALıRım AyaGımın aLTına Sen Beni Kesmeyi RüyanDa GöRüRSün BaneD YememDe SanasızLıGım o aDam KüRDü TüRKü BazenDe Lazı Ve DaHa Bi CoK IRKı BiRBiRine DüsüRen OrTaLıGı KaRısTıRan YahuDi IRkınDan BiR BöLücü CünKü Bunu Anca BöLe BiRisi YapaBiLiR . Ben HeR SeFeRinDe KaRDesLiGi SavunDum Tam Aksine İyi KonusTum Ama İnsan oGLuyuz SabıR BeLLi BiR YeRe KaDaR Ve En Son Bana İFTiRa aTaRaK SövDü oRDa KopTum Ben SoRun Buu Sen SanıOsun Ki SoRun Sensin Ve Seni SavunDuLaR MaLeSeF SenLe Hic Biseyin aLakası YoK
Beni AncaK 4 KisiyLe KeseRsin NoRa Beni TeK Kesmen HaDDin DeiL .!
""<<<<"=>"EvinaDıLemın"<=">>>>""
Ben KenDimDen Kimseyi Ne KücüK GöRüRüm NeDe Büyük GöRüRüm!
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
-
Ronaldoxlider
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
yöneticiler size sesleniyorum adamlar bölgeden küfür ediyo ne susturuluyo ne ban yiyio evinadilemın neden yedi adamlar bize küfr ediyo biz ettiğimzdede hemen susturursunuz yeni susturuldum yöneticiler tek bizemi :evil: :evil: :evil:
Benim derdim bana ve aileme küfür edilmesidir diğerleri benim umrumda bile değil yaptıklarının yanına kalmadı bu beni mutlu etti. . .
Karaktersiz Bir İnsansın Bunuda İdda Ediyorum Ne Olduğun Belli Kimseye Kanıt Etmeme Gerek Yok Bu Yüzden Ben yada Bir başkası değilde sen BANNED yedin . . .
Gelelim kesme kesilme konusuna, ben seni 4 5 lodos ile kesmedim o kadar acizsin ki vurmama gerek kalmadı arkaşlar iki ağır çekti yerdesin ancak tek kestiğim zman sen bana küfr etmeye başladın o kadar insanlıktan mahrumsun ki bunu bir iş zannedip konu açıyorsun kendini insanlara bakın "BEN OYUNDA KÜFÜR EDERİM ve PİŞMAN OLMAM DİYORsUn" buna ben müdahil olmam Eğer gerçekten beni yenebileceğini zannediyorsan hodri meydan, ettiğin küfürleri vs'de de yedirtirim ben !!!
Yöneticilere Tekrar Minnetimi suNuyorum Bu vb. Şahsiyetler Hakkettikleri Gibi Yönetiliyorlar Bizde Hakketiğimiz Gibi . . .
Karaktersiz Bir İnsansın Bunuda İdda Ediyorum Ne Olduğun Belli Kimseye Kanıt Etmeme Gerek Yok Bu Yüzden Ben yada Bir başkası değilde sen BANNED yedin . . .
Gelelim kesme kesilme konusuna, ben seni 4 5 lodos ile kesmedim o kadar acizsin ki vurmama gerek kalmadı arkaşlar iki ağır çekti yerdesin ancak tek kestiğim zman sen bana küfr etmeye başladın o kadar insanlıktan mahrumsun ki bunu bir iş zannedip konu açıyorsun kendini insanlara bakın "BEN OYUNDA KÜFÜR EDERİM ve PİŞMAN OLMAM DİYORsUn" buna ben müdahil olmam Eğer gerçekten beni yenebileceğini zannediyorsan hodri meydan, ettiğin küfürleri vs'de de yedirtirim ben !!!
Yöneticilere Tekrar Minnetimi suNuyorum Bu vb. Şahsiyetler Hakkettikleri Gibi Yönetiliyorlar Bizde Hakketiğimiz Gibi . . .
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

NoRa[49] Noraşifa[45]