``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
S.a Herkeze Bilgisayarımdaki sorun nedeniyle uzun bi süre aranızda olamıycam okullar başlayınca dönmeyi düşünüyorum yaklaşık 4 ay aranızda yokum herkez kendine iyi baksın A.E.O. İyi forumLar. . .!!
Megaxçlqn;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
Saol qökhan Real Hayatında basarılar Dilerım Kıb aeo Derslerıne calısgokhan41 yazdı:S.a Herkeze Bilgisayarımdaki sorun nedeniyle uzun bi süre aranızda olamıycam okullar başlayınca dönmeyi düşünüyorum yaklaşık 4 ay aranızda yokum herkez kendine iyi baksın A.E.O. İyi forumLar. . .!!
MeGaxMuStafa
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Dönmeni dört gözle bekliyor olacağaız.Kendine iyi bak Gökhangokhan41 yazdı:S.a Herkeze Bilgisayarımdaki sorun nedeniyle uzun bi süre aranızda olamıycam okullar başlayınca dönmeyi düşünüyorum yaklaşık 4 ay aranızda yokum herkez kendine iyi baksın A.E.O. İyi forumLar. . .!!

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Eski RüzgarLarın Sawurduğu Yerlerdeydik . . . Önce Green Dedik Ardından WarLordS ,Sonra Alayına Gittik . . Gittik Fakat bu Terk Edilmiş Ve Değişime Yüz Tutmaya Başlamış Merana Yeni Bi Değişim Şart Dedik. Sonunda Bir Haziran Günü Bu İki Kafadar ( MeGaŞiFa , Yalnızsavaşçıı ) Meran Halkının Yeraltını Keşfetmeye Yeni Başladığı Zamanlar Şimdinin Büyüyen Gücüne iLk TemeLi Adını MeGaX Koyarak Attık. . .
İlk Başlar Sadece İçe Dönüktük, Temeli Attığmız Andan İtibaren İşitmeye Başladığımız İftiralar , Çamurlar , Kuru Gürültüler yıLdırmadı Bizi , yoLumuza Devam Ettik . . . İlk Başlar Hedefimiz İyi Bir Lonca Olmaktı . Günden Güne Aramıza Katılan Değerli Dostlarımızla Kaynaşarak SanaL Ortamda Dostluğun, Kardeşliğin, Birlikteliğin , Yardımlaşmanın Tadına Varmaya Başladık. Günler Geçtikçe Daha Yakından Tanıdık Kendimizi ve ÇOk Geçmeden Uyum Sağladık Farkına Varmadan . . Zamanla Amacımız Dostluk Grubu Olma yoLunda Değişti... Zaman Geçtikçe Yeni Dostlarla Tanıştık ve Gücümüze Güç Kattık. Oyun Sadece Bir Arada Olmak ve Aramızda Eğlenmek Oldu Bizim İçin. Farkında Olmadan Daha Kurulduktan 1 Ay Sonra Bİr Çok Kesimin Bizi Tanımış Olduğunu Farkettim. Yaptıklarımız Her Hareketimiz Başkalarını iLgiLendirir Oldu. Sağda Solda Konular Açıldı ve Gücümüzün Herkesin Farkında oLup ÇekemeyenLerin Sayısının Arttığının , Az Zamanda Büyük İşler Başardığımızın - Meyve Veren Ağaç Taşlanır - Misali Farkına Vardık. Her Ne Kadar Hırsızlığın, Ahlaksızlığın ve ÇirkinLiğin KoL Gezdiği Şu Platformda Oyundan Bıkmış Olsam da DeğerLi MeGaXTeaM Üyesi Arkadaşlarımla Birlikte Yaptığımız Etkinlikler Birbirimize Olan Bağlılık Bize Herşeyi Unutturdu ve Bi Arada Büyük İşler Yapmak , Yaparken de Birlikte Eğlencenin Tadını Çıkarmak Daha Çok Bağladı Bizleri. Yeri Geldi Oyunda veya Gerçek Hayatta Çok Kötü Zamanlarımız da Oldu. Fakat Farkına Vardım ki Her Ne Durumda Olursak Olalım Birbirimize Kenetlenmemiz ve Zor Günleri biLe Birlikte Üstesinden Gelmemiz Gerçek Dostlukların Bi Arada Olduğu Yerde Birleştiğimizi Göstermiş Oldu...
Kuruluşumuzun İLk 2 Ayı İçerisinde Yapılandırmayı Bitirdik ve Artık MeGa Ailesi Tam Olarak Hazır Duruma Geldi. Sonra Klanlar Arası BOzulan Dengeyi Sağlamayı iLkLere İmza Atmayı ( Serverde İlk Kadim Hidranın Kesilişi ve İLk ŞaheserLerin Üretimi ) Amaçladık ve Anladık ki Birbirimize Olan bu Bağlılık Herşeyi Yapabilmemizi Gösterdi ve Böyle de Devam Etti..
Kuruluşumuzdan bu Yana 1 yıL İçinde Birçok Şeyi Öğrenmiş Oldum... SanaL Bir Ortamda ReeLin de Ötesine Geçebilecek Gerçek Dostluklar, Arkadaşlıklar Edindim . Yeri Geldiğinde Ailemizdeki Bir Kaç Dostlumla ReeLde Görüşme Fırsatı Buldum ve Sanalı ReeLe Çewirmiş oLduk. Bu 1 yıLda Bana bu Duyguları Yaşattıkları ve Bu Yolda Beni Yalnız Bırakmadıkları İçin Değerli MeGa Ailesi Üye Arkadaşlarıma Sonsuz Teşekkür Ediyorum... MeGa Ailesi; Hırsızlığın, Ahlaksızlığın ve ÇirkinLiğin Hüküm Sürdüğü bu SanaL Denizde Belirlediğimiz Vizyon ve Misyon Anlayışıyla Dostluğun , KardeşLiğin ve Dayanışmanın Hakim oLduğu ve Her Geçen Gün Gün Gücüne Güç Katan bu Gemide Şartlar Ne OLursa Olsun bu 1 yıLda oLduğu Gibi Şimdi de İlerde de yoLuna Hız Kesmeden Devam Edecektir.İsteğim iLerde de Bu Dostluğumuz SanaLda OLduğu Kadar ReeLde de Devam Etmesidir...
Değerli MeGaXTeaM Ailesine Saygı ve Sevgilerimle Nice Yaşlara . . .
MeGaXQuarantine MeGaŞiFa
İlk Başlar Sadece İçe Dönüktük, Temeli Attığmız Andan İtibaren İşitmeye Başladığımız İftiralar , Çamurlar , Kuru Gürültüler yıLdırmadı Bizi , yoLumuza Devam Ettik . . . İlk Başlar Hedefimiz İyi Bir Lonca Olmaktı . Günden Güne Aramıza Katılan Değerli Dostlarımızla Kaynaşarak SanaL Ortamda Dostluğun, Kardeşliğin, Birlikteliğin , Yardımlaşmanın Tadına Varmaya Başladık. Günler Geçtikçe Daha Yakından Tanıdık Kendimizi ve ÇOk Geçmeden Uyum Sağladık Farkına Varmadan . . Zamanla Amacımız Dostluk Grubu Olma yoLunda Değişti... Zaman Geçtikçe Yeni Dostlarla Tanıştık ve Gücümüze Güç Kattık. Oyun Sadece Bir Arada Olmak ve Aramızda Eğlenmek Oldu Bizim İçin. Farkında Olmadan Daha Kurulduktan 1 Ay Sonra Bİr Çok Kesimin Bizi Tanımış Olduğunu Farkettim. Yaptıklarımız Her Hareketimiz Başkalarını iLgiLendirir Oldu. Sağda Solda Konular Açıldı ve Gücümüzün Herkesin Farkında oLup ÇekemeyenLerin Sayısının Arttığının , Az Zamanda Büyük İşler Başardığımızın - Meyve Veren Ağaç Taşlanır - Misali Farkına Vardık. Her Ne Kadar Hırsızlığın, Ahlaksızlığın ve ÇirkinLiğin KoL Gezdiği Şu Platformda Oyundan Bıkmış Olsam da DeğerLi MeGaXTeaM Üyesi Arkadaşlarımla Birlikte Yaptığımız Etkinlikler Birbirimize Olan Bağlılık Bize Herşeyi Unutturdu ve Bi Arada Büyük İşler Yapmak , Yaparken de Birlikte Eğlencenin Tadını Çıkarmak Daha Çok Bağladı Bizleri. Yeri Geldi Oyunda veya Gerçek Hayatta Çok Kötü Zamanlarımız da Oldu. Fakat Farkına Vardım ki Her Ne Durumda Olursak Olalım Birbirimize Kenetlenmemiz ve Zor Günleri biLe Birlikte Üstesinden Gelmemiz Gerçek Dostlukların Bi Arada Olduğu Yerde Birleştiğimizi Göstermiş Oldu...
Kuruluşumuzun İLk 2 Ayı İçerisinde Yapılandırmayı Bitirdik ve Artık MeGa Ailesi Tam Olarak Hazır Duruma Geldi. Sonra Klanlar Arası BOzulan Dengeyi Sağlamayı iLkLere İmza Atmayı ( Serverde İlk Kadim Hidranın Kesilişi ve İLk ŞaheserLerin Üretimi ) Amaçladık ve Anladık ki Birbirimize Olan bu Bağlılık Herşeyi Yapabilmemizi Gösterdi ve Böyle de Devam Etti..
Kuruluşumuzdan bu Yana 1 yıL İçinde Birçok Şeyi Öğrenmiş Oldum... SanaL Bir Ortamda ReeLin de Ötesine Geçebilecek Gerçek Dostluklar, Arkadaşlıklar Edindim . Yeri Geldiğinde Ailemizdeki Bir Kaç Dostlumla ReeLde Görüşme Fırsatı Buldum ve Sanalı ReeLe Çewirmiş oLduk. Bu 1 yıLda Bana bu Duyguları Yaşattıkları ve Bu Yolda Beni Yalnız Bırakmadıkları İçin Değerli MeGa Ailesi Üye Arkadaşlarıma Sonsuz Teşekkür Ediyorum... MeGa Ailesi; Hırsızlığın, Ahlaksızlığın ve ÇirkinLiğin Hüküm Sürdüğü bu SanaL Denizde Belirlediğimiz Vizyon ve Misyon Anlayışıyla Dostluğun , KardeşLiğin ve Dayanışmanın Hakim oLduğu ve Her Geçen Gün Gün Gücüne Güç Katan bu Gemide Şartlar Ne OLursa Olsun bu 1 yıLda oLduğu Gibi Şimdi de İlerde de yoLuna Hız Kesmeden Devam Edecektir.İsteğim iLerde de Bu Dostluğumuz SanaLda OLduğu Kadar ReeLde de Devam Etmesidir...
MeGaXQuarantine MeGaŞiFa
- MeGaXTeaM Kurucu ve Başkanı
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
- physcopath
- Cin Avcısı
h.o okadar oldu mu sizin lonca açılalı wayyy bee
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Koray'ım yine döktürmüşsün kardeşim.Seninle ilk lonca kurma fikrini ortaya attığımız günü hatırlıyorumda ne enteresan olaylar geçmişti başımızdan
.İlk başta önemsenmedik ama sonradan önemsenmiyecek bir Lonca , Aile olmadığımızı bütün Meran gördü.Gerçektende zaman su gibi akıp gidiyor.Loncamız , AiLemiz için ne dediysen doğrudur hepsini bir bir yaşadık ve yaşamayada devam ederiz umarım.Senin de dediğin gibi bazı kötü olaylar geçti başımızdan ama oyuna girdiğimizde birbirimize olan katkımız , bağlılığımız , dayanışmamız ile bunlarıda atlattık bunu göz ardı edemeyiz.
Bu oyuna giriş amacım , oyunu körü körüne en iyi ben olucam diye değil ,sadece oyunu zevk için ve sizinle birlikte vakit geçirmek için girmek oldu.Arkamızdan konuşanlar , iftira atmak isteyenler her zaman olucaktır bu kaçınılmaz birşey ama unutmasınlar bu Lonca , Aile bugüne kadar sapasağlam ayakta durduysa bundan sonrada durmasını iyi bilir.
Hırsızlığın , her 2 lafından biri küfür olan kişilerin , ahlak dışı hareketleri hiç vurdumduymaz bir şekilde yerine getirenlerin olduğu ve birçok kişinin bunlara karşı sustuğu bir ortamda bizde onların karşısında olucağız.Daha TEMİZ bir Meran için ne gerekiyorsa yapacağız.
Lafı fazla uzatmadan Loncama , Aileme sevgi ve saygılarımı iletirim.Hepbirlikte bu kardeşliğimizin hiç bozulmadan nice yıllara sürmesi temennim ile ...
Bu oyuna giriş amacım , oyunu körü körüne en iyi ben olucam diye değil ,sadece oyunu zevk için ve sizinle birlikte vakit geçirmek için girmek oldu.Arkamızdan konuşanlar , iftira atmak isteyenler her zaman olucaktır bu kaçınılmaz birşey ama unutmasınlar bu Lonca , Aile bugüne kadar sapasağlam ayakta durduysa bundan sonrada durmasını iyi bilir.
Hırsızlığın , her 2 lafından biri küfür olan kişilerin , ahlak dışı hareketleri hiç vurdumduymaz bir şekilde yerine getirenlerin olduğu ve birçok kişinin bunlara karşı sustuğu bir ortamda bizde onların karşısında olucağız.Daha TEMİZ bir Meran için ne gerekiyorsa yapacağız.
Lafı fazla uzatmadan Loncama , Aileme sevgi ve saygılarımı iletirim.Hepbirlikte bu kardeşliğimizin hiç bozulmadan nice yıllara sürmesi temennim ile ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
MeGaStaR yazdı:Eski RüzgarLarın Sawurduğu Yerlerdeydik . . . Önce Green Dedik Ardından WarLordS ,Sonra Alayına Gittik . . Gittik Fakat bu Terk Edilmiş Ve Değişime Yüz Tutmaya Başlamış Merana Yeni Bi Değişim Şart Dedik. Sonunda Bir Haziran Günü Bu İki Kafadar ( MeGaŞiFa , Yalnızsavaşçıı ) Meran Halkının Yeraltını Keşfetmeye Yeni Başladığı Zamanlar Şimdinin Büyüyen Gücüne iLk TemeLi Adını MeGaX Koyarak Attık. . .
MeGaXQuarantine MeGaŞiFa
Hayırlı Olsun
MeGaxMuStafa

Lonca Kurucu ve Başkanları
Lonca Başkan Yardımcısı
- Megaşifa >>>>> MegaX quarantine >>>>> MegaX Büyücü >>>> MegaX TeaM
MegaX Yalnız >>>> Yalnızsavaşçıı >>>> MegaX Serkopaşa
MegaX Black
MegaX Ejderr
MegaX Owl >>>>>>> MegaX Inscrib >>>>> MegaX OwLL >>>>> MegaX Assault
MegaX Crazy
MegaX Espransa >>> MegaX Brutalx
MegaX Samedi
MegaX Çlqn >>>>>> MegaX Onlydie
MegaX Toxin >>>>>> MegaX Alabra
MegaX Real >>>>>> MegaX Stretcher
MegaX Kiss >>>>>> MegaXKıss >>>>>> MegaXKıssX
MegaX Mc >>>>>>> MegaX Drifter
MegaX Silent
MegaX Conda
MegaX Realist >>>>> MegaX Casio
MegaX Pessimist
MegaX SouL
MegaX Paşalı
MegaX İlker
MegaX Ezqii
MegaX İdealist
MegaX Caprice
MegaX Teori
MegaX Rain
Vizyonumuz- * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz- * BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
- Biz Bu iLkeLeri EdinmiŞ , TecrübeLi , SağLam ve Her Daim AzimLi MeGaXTeaM ÜyeLeriyLe BirLikte Değişen Meran'ın Büyüyen ve En İyi Loncası oLmak İçin Varız . .
- * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
WwW.MeGaXTeaM.TR.GG > Develope the PoweR Of Changing Meran'S Web Site
MeGaXTeaM Tanıtım Albümü :
http://www.slide.com/r/KDD88GU92j9cLAPu ... bedded_url
..........:::::::::: MeGaXTeaM Duyurular ::::::::::..........
* MegaxParker ( Eray ) Arkadasımız Çeşitli Nedenlerden Dolayı Oyuna Ara Vermiş buLunmaktadır. Geri Döndüğünde Baska Bir İsimle Loncamızdaki Yerini Alacaktır. Dolayısıyla MegaxParker İsimli Char Artık Loncamız Dahilinde Değildir . Charı Baskasına Devretmiştir . . !
- MeGaXTeaM Lonca Üye Alımlarımız Hk.
* Ailemize Katılmak İsteyen Arkadaşlarımız İçin En Az 3 Lonca Arkadaşımızın Referansı Gerekmektedir.
* Üye Alımları İçin Yapılabilecek Duyuruları Forum Konumuzdan veya Web Sitemizden Takip Edebilirsiniz.
* Üye Alımlarımız İçin Yaş Sınırı Yoktur. Fakat Bu Konu Nezdinde Değerlendirmeye Aldığımız Bazı Kriterlerimiz Vardır.Unutulmamalıdır ki Akıl Yaşta Değil Baştadır...
* Şu An Üyelik Başvurularını Değerlendirmemekteyiz. Duyurularımızı Takip Edebilirsiniz...
* Üye Alımlarıyla İlgili Ayrıntılı Bilgi Oyun İçinde Başvuruda Bulunan Arkadaşlarımıza Verilmektedir.
- MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
* MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz. Teşekkürler...
MeGaXRain Canercan Arkadasımız Aramıza KatıLmıstır . HayırLı OLmasını Dilerim...
MeGaXQuarantine MeGaŞiFa

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
Since 2008...
Yeni yaşımız hayırlı olsun arkadaşlar kusura bakmayın telaşelerdeyim bu aralar İzmir'e taşınıyorum . 1 Haftaya kadar aranızdayım allah izin verirse
.
MegaxSoulL MegaxAurA MegaxpixeL

- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Yeni geLen Can kardeşime hoşgeLdin demek istiyorum.Bu arada Hasan abi nereLerdesın özLettın kendını,Bu arada çocugun oLmuş aLLah anaLı babaLı büyütür inş.Hadı aramıza bekLiyoruz fazLa özLetme..
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"