Merhabalar.
Öncelikle İKV Grubu bu oyunu bize sunduğu için çok şanslıyız ama bazı eksiklerin olduğunun kanaatindeyim;
Mesela [GM] ler oyunda hiç yoklar...
Ben Şahsen Tılsım sunucusunda bulunmaktayım belki 1 aya aşkın hiç bir yönetici yüzü göremedik gelen olursada en fazla 10 dk: durup çekip gidiyor yada herhangi bir klana girip diğer klanın muhafızlarına dalıyor.
Ama Şöle bişi olsa oyunda sürekli olarak online [GM] ler insanlarla sohbet etse gerekirse görevlere yardıma gelse konuşsa vs. yani demek isteğim oyunun seçilmiş olan yöneticileri biraz daha cana yakın olmasıdır.
Bu Benim Görüşüm Arkadaşlar Sizce; ?
Oyundaki Yöneticiler H.K
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyundaki Yöneticiler H.K
Bence haftada 3 kez bir gm oyuna girmeli oyuncuların sıkıntılarıı dertlerıini dinlemeli
- miyav
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
EVET KESİNLİKLE OYUNCULARLA DERTLEŞMESİNİN ARKDASINDAYIMKaraXHayalet yazdı:Bence haftada 3 kez bir gm oyuna girmeli oyuncuların sıkıntılarıı dertlerıini dinlemeli
EVET OYUNA GİREN GMLER ÇOK DURMUYOR HEMN GİDİYORInfected yazdı:Merhabalar.
Öncelikle İKV Grubu bu oyunu bize sunduğu için çok şanslıyız ama bazı eksiklerin olduğunun kanaatindeyim;
Ben Şahsen Tılsım sunucusunda bulunmaktayım belki 1 aya aşkın hiç bir yönetici yüzü göremedik gelen olursada en fazla 10 dk: durup çekip gidiyor yada herhangi bir klana girip diğer klanın muhafızlarına dalıyor.
Ama Şöle bişi olsa oyunda sürekli olarak online [GM] ler insanlarla sohbet etse gerekirse görevlere yardıma gelse konuşsa vs. yani demek isteğim oyunun seçilmiş olan yöneticileri biraz daha cana yakın olmasıdır.
ANCAK BİZİM EMİNÖNÜ SUNUCUSUDNA GM EKSİK OLMUYOR EHRGÜN GM YÜZÜ GÖRÜYOR ONA BİRŞEY DİYEMEM
GMNİN KENDİ ZEVKİ :mrgreen: :mrgreen:
Kod: Tümünü seç
UZMANCAVUSSRe: Oyundaki Yöneticiler H.K
EVET OYUNA GİREN GMLER ÇOK DURMUYOR HEMN GİDİYOR
ANCAK BİZİM EMİNÖNÜ SUNUCUSUDNA GM EKSİK OLMUYOR EHRGÜN GM YÜZÜ GÖRÜYOR ONA BİRŞEY DİYEMEM
GMNİN KENDİ ZEVKİ :mrgreen: :mrgreen:
EMİNÖNÜ Sunucusundan eksik olmamasının sebebi ilk sunucu (server) olmasından dolayı..

- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
burda bir GM bir yönetici demişsin hangisini istediğin anlaşılmıyor:D ama yöneticiler betadan oyunun 1.5 2. yılına kadar sürekli oyundaydılar özellikle 29 levelken sınır salon ve kitabeye filan yardım ediyorlardı daha sonra kuklacıda uzun süren bir karışıklık oldu küfür aldı yürüdü tam da seviye sınırı 39a denk geldi bu olaylar sınır 49 oldu yöneticilerin oyunda ne sıklıkla olduğunnu bilmiyorum uzun süredir oyunda değilim fakat GM oyuncuyla her zaman bağlantısızdı hatta sadece genel yöneticileri muhattap alan GM'ler bile vardı yine de İlk GMlerden Abura ve MadTürk oyunla şimdikilerden daha ilgiliydi ancak zaten GM oyunun teknik Yönetici ise oyu7nsal yönüyle ilgilernir GM'i oyuna çağırmak gereksizdir fakat yöneticiler eskisi kadar oyunla içli dışlı olabilir mi bunun için konu açılır işteInfected yazdı:Merhabalar.
Gmlerin Çok eskikligi Var 40 fırın ekmek yemesi lasım
İlk öncelikle Oyuncuyla Nası muhatap olunması gerektigini bilmeli Gözükse Oyunda Nolcak. Çok Degerli ve güzel birşey yaptıklarının farkında deilller İnş Bi gün farkına vararlarda geç olmaz.

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)