eğer madenler daha kolay çıkarsa fiyatları düşer ve otomatik olarak piyasa...bence daha zor çıksınRapkoliq yazdı:Merhabalar,
Saygın [GM]'ler,[DEV]'ler ve diğer İKV yönetimi;
İKV'de 49 lvllerin gelmesiyle birlikte İKV'de bulunan %5 veya %9 yaklaşık üye kayba yaşadı(yaşamadı demeyin!).Ve bunlarında %90 madenler yüzünden oldu !
Biliyorsunuz ki artık 3.cül madenler daha fazla lazım olmaya başladı.
Madenleri çektiğimizde 30/1 veya 50/1 oranında saf maden çıkıyor.Ve bundada kalmayın madenin çıkması için yaklaşık 3dk.'ye varan bir zaman bekliyoruz.Hesaplayın bakalım;kaç DK. kaç tane saf maden çekiyorsunuz ?(sabaha kadar 3-4 maden mi desem)
Kısacası(Sadede gelelim);
Bizim isteğimiz artık madenler konusunda bir kolaylık istiyoruz.Saf madenlerin artık (birazda olsa)kolay çıkması sağlansın.
Artık kimse madene zaman ayırmıyor.Çünkü madenler artık zor çıktığı için,kimse maden toplamak bile istemiyor.Ve siz oyun Yönetimi olarak;buna bir çara bulmalısınız.
Cevap bekliyoruz ! :ugeek:
Saygılarımla;
Meran Sunucusundan,Rapkoliq.
Madenler Hk.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Madenler Hk.
- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Anka
Conqueror yazdı:Çok doğru sunucuda iridyum yok ecel üretemiyorum
elim de 9 iridyum var ve daha öncede 6-7 tane çekmişimdir.harcadım onları.(para ile 1 tane bile almadım çektim).Çok z or çıkmıyor bi gece uyuma 1-2 kesin çekersin.
Üzülerek de olsa demek zorundayım.Yöneticiler bunu kaale almaz.
Neden?
-Yeraltı, en zor sürüm diye gelmedi mi? Elbet bir(kaç) zorluk koyacaklardı ki kolay kolay insanlar oyundan soğumasın.Zorluğu da bu olması gerek.(
ops: ) Malesef bu konuda yöneticiler bir şey yapmaz .
Neden?
-Yeraltı, en zor sürüm diye gelmedi mi? Elbet bir(kaç) zorluk koyacaklardı ki kolay kolay insanlar oyundan soğumasın.Zorluğu da bu olması gerek.(
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Merhaba;
Arkadaşlar kesinlikle haklısınız bende bu öneriye katılıyorum.Maden çıkma süresi çok uzun çok nadir çıkıyor.Hem piyasa canlanır diye düşünüyorum.Sadece tek bir maden hiç 10 M olabilir mi arkadaş ya! Meran sunucusunda böyle bilmiyorum her sunucuda pahalımı ama tüm değerli madenler çok pahalı bir türlü indirim yapılmadı yapılacağına arttı.Bu kesinlikle dengesiz bir durumdur.Yani sıradan oyuncular birşey üretemeyecek sadece tek itemlerle yetinecek,bazı şanslı keratalar madenleri çekicek üretecek veya çok para kasan adam madenleri silip süpürecek piyasayı kendi kafasına göre belirlicek olmaz arkadaş olmaz! Madenler sıklaştırılsın.Fiyatlarında düşeceği kanaatindeyim her halukarda yararlı bir çalışma olacaktır.Konuya tam destek veriyorum.Ve ikvdestek bölümünede bu öneriyi yolluyorum.Herkes yollasın sonuçta burda desteğimizi dile getirmemiz yönetimin umrumda değil!
Arkadaşlar kesinlikle haklısınız bende bu öneriye katılıyorum.Maden çıkma süresi çok uzun çok nadir çıkıyor.Hem piyasa canlanır diye düşünüyorum.Sadece tek bir maden hiç 10 M olabilir mi arkadaş ya! Meran sunucusunda böyle bilmiyorum her sunucuda pahalımı ama tüm değerli madenler çok pahalı bir türlü indirim yapılmadı yapılacağına arttı.Bu kesinlikle dengesiz bir durumdur.Yani sıradan oyuncular birşey üretemeyecek sadece tek itemlerle yetinecek,bazı şanslı keratalar madenleri çekicek üretecek veya çok para kasan adam madenleri silip süpürecek piyasayı kendi kafasına göre belirlicek olmaz arkadaş olmaz! Madenler sıklaştırılsın.Fiyatlarında düşeceği kanaatindeyim her halukarda yararlı bir çalışma olacaktır.Konuya tam destek veriyorum.Ve ikvdestek bölümünede bu öneriyi yolluyorum.Herkes yollasın sonuçta burda desteğimizi dile getirmemiz yönetimin umrumda değil!
EXCELLENCE
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar çok sorun teşkil eden bir husus daha var 1 kişi madenin başında oturupda 3 sat bekliyor maden çıkmıyor başka bir kişi gelir gelmez madeni çekiyor bu şansız bir durum

Selamlar,
Yöneticilerin bu işe el koymaları gerek. Madenler hk. güzel bir çalışma yapılması haktır.
Yöneticilerin bu işe el koymaları gerek. Madenler hk. güzel bir çalışma yapılması haktır.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Ben madenlerin zor çıkmasından, şaheserlerin çok maden istemesinden ya da yer altında her madenden 2 şer tane olmasından şikayetçi değilim,aksi halde herkesin elinde şaheser olur 2 aylık oyuncu ile 2 yıllık oyuncu arasında fark kalmaz.
Ama sorun şu ki madenleri artık MOUSE PROGRAMI kuranlar yüzünden çekemez hale gelmemiz,adam geliyor zart diye maden daha çıkmadan çekiyor madeni.İKV yönetimi buna acil bir şekilde önlem almalı,oyun içinde hile (program) çalıştırılması çok can sıkıcı bir durum, ve haksızlık çıkartmaktadır.Hakkıyla maden çekmeye çalışan insanları oyundan soğutmaktadır.
Biz her ay plus alıp oyuna para vererek bu oyunu oynamaktayız ,İKV yönetiminin oyuncuların gerekçesi uygun olan şikayetleri ile ilgilenmesi lazım diye düşünmekteyim...
Sevgiler saygılar...
Ama sorun şu ki madenleri artık MOUSE PROGRAMI kuranlar yüzünden çekemez hale gelmemiz,adam geliyor zart diye maden daha çıkmadan çekiyor madeni.İKV yönetimi buna acil bir şekilde önlem almalı,oyun içinde hile (program) çalıştırılması çok can sıkıcı bir durum, ve haksızlık çıkartmaktadır.Hakkıyla maden çekmeye çalışan insanları oyundan soğutmaktadır.
Biz her ay plus alıp oyuna para vererek bu oyunu oynamaktayız ,İKV yönetiminin oyuncuların gerekçesi uygun olan şikayetleri ile ilgilenmesi lazım diye düşünmekteyim...
Sevgiler saygılar...
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ALTINORDU
Söyledıgıne katılıyorum. Bu mause programlarını kullananlar baya cogaldı, bizim bulundugumuz sunucududa da(Beyaz Köşk) arttı..Buna çözum bulunursa cok sevınırız,haksız yere maden çekenler 1-2 hafta maden başında kalıyor daha sonra sattıgı materyallerle şaheser,yucelen halıt ıtem vb. ıtemler alıp zengın oluyor.egexxxx yazdı:Ben madenlerin zor çıkmasından, şaheserlerin çok maden istemesinden ya da yer altında her madenden 2 şer tane olmasından şikayetçi değilim,aksi halde herkesin elinde şaheser olur 2 aylık oyuncu ile 2 yıllık oyuncu arasında fark kalmaz.
Sevgiler saygılar...