Ne tebrik edilecek bir durum var
ne üzülecek yas tutacak bir şey var ortada
Ama ismail kardeşinin olmasını demesi bu konuda herşeye nokta koymusoluyor
yoruma dahi kapalı olan birşey aslında
ismail altta yazan kabusx i kaldırmıstır
cunku ortaya oyle seyler atarlar ki adamın dunyası kayar
en dogrusunu etmiş
benimde buyucum var 47 lvl oldu
itemlerim full ejder asamda bire bir hazır beni yine herkez yenebilir bu oyundur
güzel bir mac ws olmus ama cekemeyenlerde kendilerine pay cıkarmıs olmustur
nihayetinde ismail dostum kardeşim dedigim insan duruda oyledir
onun icin gereksiz şeyler gereksiz diyaloglar olur demektir.!
bükülmeyen bilek büküldü Rosafin ws de pert
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
Re: bükülmeyen bilek büküldü Rosafin ws de pert
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
şu ismail yanı kralbenim sunucuda ilk 39 oldugunda lodos klanının klraı benim diyordu
sonra turnova ile belirlenmiş bişi oldugunu ögrendi oyunda bana ws yazmıştı bende özelden konusuyoken ws attım kendisiyle ws ye önem vermedim hiç yendi o zmn beni
almış foto forma koymus lodosların yeni kralı benim kralınızı yendim diye
neyse cagırdım onu emin önüne yendim 3 0 olayı kapattım
duru sanada böyle yapıyor üzerinden hava atıyor
kafanı takma derim wsde yenildin diye buraya konu açması çocukluk bence her neyse tbrk ederim...
bu arada bir ara birbirlerinin belini tutanlar kavgaya tutuşmuş ayıptır yapmayın derim...
bu arada bir ara birbirlerinin belini tutanlar kavgaya tutuşmuş ayıptır yapmayın derim...
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
tırssbenden oyunda gördüyünde söle bana senle bi ws atım Qblue klanım arz dır ...
KurtlarxFedakar
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Iste Buna KatıLıyorum.Bladem063 yazdı:şu ismail yanı kralbenim sunucuda ilk 39 oldugunda lodos klanının klraı benim diyordusonra turnova ile belirlenmiş bişi oldugunu ögrendi oyunda bana ws yazmıştı bende özelden konusuyoken ws attım kendisiyle ws ye önem vermedim hiç yendi o zmn beni
kafanı takma derim wsde yenildin diye buraya konu açması çocukluk bence her neyse tbrk ederim...

- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Vs de kesmiş olabilirsin güzel bir şey.
Hele ki Rosafin gibi bir yaşayan efsaneyi yenmek harkulade bir şey.
Fakat bu konu neden foruma taşındı ?
Ha Klan değişimine vs attınız da Duru klan değişmedi mi ?
O zaman açarsın foruma konuyu anlatırsın durumu ona laf denilmez.
Ama vs ye koyulan vaat yerine getirilmiş neden konu açılmış anlamış değilim.
Hele ki Kralbenim'den böyle bir tavır beklemezdim.
Dersen ki onca saçma konu var buna mı kafa taktın bu vs de kazananların açtığı bütün konular benim için en saçma konular...
Bu yorumuda pas geçmemek lazım.
Hele ki Rosafin gibi bir yaşayan efsaneyi yenmek harkulade bir şey.
Fakat bu konu neden foruma taşındı ?
Ha Klan değişimine vs attınız da Duru klan değişmedi mi ?
O zaman açarsın foruma konuyu anlatırsın durumu ona laf denilmez.
Ama vs ye koyulan vaat yerine getirilmiş neden konu açılmış anlamış değilim.
Hele ki Kralbenim'den böyle bir tavır beklemezdim.
Dersen ki onca saçma konu var buna mı kafa taktın bu vs de kazananların açtığı bütün konular benim için en saçma konular...
Bladem063 yazdı:şu ismail yanı kralbenim sunucuda ilk 39 oldugunda lodos klanının klraı benim diyordusonra turnova ile belirlenmiş bişi oldugunu ögrendi oyunda bana ws yazmıştı bende özelden konusuyoken ws attım kendisiyle ws ye önem vermedim hiç yendi o zmn beni
Bu yorumuda pas geçmemek lazım.

Bence Gereksiz Bişe Tüm Sunucuda Biliyor Rosafinin Bükmediği Billek Yokturr.. Ben bunu Böyle Bilir Böyle Geçerim..
Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır.
Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır.

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Real Living Real War
selam arkadaslar ben bu konuya bısey yazmadım hıc baktım sadece hıc bırseyde soylemedım sımdı ufak bısey soylemek ıstedım ınanan ınanır ınanmayanda ınanmaz soyledıklerıme. Duru ne sekılde vs atmıs dıyede bısey soylemedım yenıldı tabı hemen bı bahene buluyonuz dıye denılmesın dıye ama Duru nun ıtemler bendedı neden vs atmıs bu kadar ıddaa lı bısekılde bılmıyorum ama az zaman sonra bu olayı kapattırmak ısterım ama oyle bısey olmuyacak suanda o gun ku Duru nun ustundekı ıtemler kan calan kemık kafa yuzuk fevzı dırenc asıtlı kolye varmıs onlarıda Realxsamuray ın buyucuden almıs eldıven ve ayakkabıyıda bysuskunnn dan almıs ole atmıs keske atmasaymıs onun ıtemlerde bendeydı ve sıfreyıde Duru bılmıyordu benımde buyucu kastıgım ıcın Realxkomutan onlarla rahat oluyor dıye ama gerı cara koydum ıtemlerıde suanda ama suan dedıgım gıbı vs atılmıyacak bıraz daha konusun bakalım daha neler yazılcak gorelım tartısma olmadan sevıyelı bı konu olması dılegıyle unutmayın kı vs bu ıtemlerle 3 = 2 bıtmıs ılk vs basladıgında nasıl baslamıs ona bakalım foto herseyı bellı etmez kalın saglıcakla ıyı forumlar...
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Bladem saçmalıyosun ben seni hiç bi zamn lider olarak görmedim ben sadece nikim geregi o zamnlarda lodosların kralı kralbenim diye yazdım lütfen kendine pay çıkarma bırakda millet övsün seni kardeşim ws olayına gelince ws attık 3-2 yenildim bi şeymi dedim kaç sene önceki olayı nasıl unutmadın nası zihniyet bu baldem seni kınıyorum burda

- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
İsmaille az savaslar yapmadık zamanında Arzlara karsı(Dreamant) tanırım severim bir ara aynı Loncayı da paylastık ws atılmıs sonucta yenen İso olmus oda orda olmayanlar la yani bizlerle paylasma geregi duymus kanımca altında baska bir art niyet yoktur olmaz olamaz zaten sadece gırgır diyelim vede tebrigimizi iletelim...
Paşa yı uzun zamandır tanırım bazen aynı fikirlerde olmasak da adam gibi adamdır Duru hakkında olumsuz bir yazı yok zaten burda gordugum kadarı ile kendisini hemen hemen butun sunucu sever sayar daha da otesi yok....
Dip Not:Tayfun anlatmıs nasıl oldugunu tekrar itemlerini alsın Duru tekrar atın ws dısardan Duru ya para basarım
Hadin sevgiyle kalın konuyu da uzatmanın bir anlamı yok....
Paşa yı uzun zamandır tanırım bazen aynı fikirlerde olmasak da adam gibi adamdır Duru hakkında olumsuz bir yazı yok zaten burda gordugum kadarı ile kendisini hemen hemen butun sunucu sever sayar daha da otesi yok....
Dip Not:Tayfun anlatmıs nasıl oldugunu tekrar itemlerini alsın Duru tekrar atın ws dısardan Duru ya para basarım
Hadin sevgiyle kalın konuyu da uzatmanın bir anlamı yok....
En son dreamtr tarafından 04 Haz 2010 11:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU