GM ve YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SantaClaus
İskele Babası
İskele Babası

GM ve YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE

Mesaj gönderen SantaClaus »

Öncelikle Selamunaleyküm

1-İkv Kuklacı Serveri: (Arkadaşlarım-Abilerim-Ablalarım)(Sayın İkv Ekibi) Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum Ki Oyunu Sevdirmeye Çalışıyorsunuz Çok Güzel Elbette Ama Ben Bile Sıkıldım Bu Durumdan Onun İçin oyun Forumuna Bir Yazı Bırakmak İstedim.

(1)-Öncelike Yeni Gelen Gözlüklerden Dolayı Ben Şikayetciyİm Herkes Bir Söylenti Söylüyor Eger Bu Gerçekten Böyle Birşey

Göz Önüne Gelicekse Oyundaki Kişi Sınırı Gerçekten Düşücektir.Yeni Gelen Gözlükler Sadece kpSi olan Şahısa Sadece

Yarıcak İse Ve Eğerki Böyle Bi Mevzu Söz Konusu İse Oyunda Çok Kötü Kırıntılar Bırakacaksınız Size Bildirmek İsterim..

Ayrıca Ben Degil Sunucunun Yarısı Bu olayla Karşı Karşıya Herkesle Konustum GÖrüştüm..

(2)- Biz bu oyunu Severek oynuyor isek Ve Bu oyuna Para Yatırıyor İsek Sadece Siz Degil Bizimde Görüşlerimizi Önplana Çıkartarak Değerlendirerek Aktiviteler yapabilirsiniz..

(3)-Ayrıca Sunucu Oyuncularıyla pek fazla ilgilenmiyor ve Görüşlerini Almıyorsunuz Kuklacı Sunucusu Bundan Gerçekten Çok Rahatsız Sadece Kendi Adıma Konuşmuyorum En başta Dedigim gibi Ben Hiç bir Arkadaşımın oyunu bırakmasını İstemem Onun için Sizde Bu yazdıklarımı Dikkate alırsanız sevirim...
titiano
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: GM ve YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE

Mesaj gönderen titiano »

Katılıyorum tuğçe ayrıca meran 'a yolun duserse bı ugra 2 muhabbet edelım :) /f Titiano
Titiano sTeFaN
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GocmenTurk »

:arrow:
Zwartan yazdı:Selamlar,

Lütfen Gözlük fiyatlarına takılmayınız.
Bunlar örnek teşkil eden test sunucusundaki değerleridir.

Zaten dikkat ettiyseniz bütün gözlük fiyatları eşit görünüyor.
Oysaki türlerine göre gözlüklerde fiyat farkları geçmişte de olmuştur ve olacaktır.

Bu fiyatları dikkate almayınız.

İyi forumlar.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=14066&start=250

:arrow: Mehabalar;

Size önce şunu üzülerek söylemek istiyorum ki bu aralar, bu tarz konular sıklaşmaya başladı. Bunun sebebide yeni gelen eklenti paketinin çok büyük bir eğlence niteliği taşıyacağı için hazırlanmasıda zor ve uzun zaman alıyor. Peki bu zaman aşamasında siz değerli oyuncularımıza düşen tek şey sabırlı ve yeni gelecek eklentinin heyecanı ile coşkulu olmaktır. GM ve DEV ekibimiz elllerinden geldiğince ilgilenmeye çalışıyor, ama aynı zamanda büyük eğlence paketi için de hazırlık yapıyolar. Siz tavsiyem , siz sabredin ödülünüz büyük olucak.

iyi oyunlar, iyi eğlenceler..
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

sorcererman yazdı::arrow:

Oysaki türlerine göre gözlüklerde fiyat farkları geçmişte de olmuştur ve olacaktır.

İyi forumlar.

Size önce şunu üzülerek söylemek istiyorum ki bu aralar, bu tarz konular sıklaşmaya başladı. Bunun sebebide yeni gelen eklenti paketinin çok büyük bir eğlence niteliği taşıyacağı için hazırlanmasıda zor ve uzun zaman alıyor. Peki bu zaman aşamasında siz değerli oyuncularımıza düşen tek şey sabırlı ve yeni gelecek eklentinin heyecanı ile coşkulu olmaktır. GM ve DEV ekibimiz elllerinden geldiğince ilgilenmeye çalışıyor, ama aynı zamanda büyük eğlence paketi için de hazırlık yapıyolar. Siz tavsiyem , siz sabredin ödülünüz büyük olucak.

H.o Desteğe alınmışsın...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

sorcererman yazdı::arrow:

İyi forumlar.

Konuyu dikkatli okursan meseleyi anlarsın, konu gözlük kpleri için değil !!! Gözlüklerin charlarda kitleneceği (Şaheserler gibi ) için açılmıştır. Bununda bir duyum olduğundan bahsediyor ve araştırma yaptım herkez bu duruma karşı diyor.
Konu nezdinde de sana katıldığım kısım beklemek evet oyun baya sıkıcı olmaya başlasada, beklemeye değer olacaktır.

Ek olarak bu kadar uzatmanın ne manası var kardeşim açın açacaksanız demeyin. Grup bölgelerindeki testler sonucu en iyi şekilde hazırlanıyor bence.. Zaten çok uzun süreside kalmadı aksilik çıkmazsa yakındır bence :D

iyi forumlar
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
Kambocya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kambocya »

Bakalım yeni gelecek gözlükler şekli şeması nasıl olacak bir de fiyatlarını merak ettim sabırsızlıkla bekliyoruz :ugeek:
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön