herkesin itemleri calınıyor itemleri calınanlar içeri
- Xxxfearxxx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
herkesin itemleri calınıyor itemleri calınanlar içeri
arkadslar Xxxfearxxx adlı charma girdim itemleri yerindeydi oyun hata verdi bir daha girdim itemler yok parası 0 kim yapıyor.Bunları Lütfen söylesin.İtemlerimi geri almak isitiyorum itemleri calını sadece ben degilim itemleri calınanlar buraya isimlerini yazsınlar
Karater Adı: Tasıyıcı
SEVİYE:47
KLaN:LODOS
http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti/1485410
İTEMLER: MESMER TORA-YÜCELEN & URBAN Set
இ Mor AsaLetin Renqidir.Biz ise Asaletin Takendisiyiz.இ
SEVİYE:47
KLaN:LODOS
http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti/1485410
İTEMLER: MESMER TORA-YÜCELEN & URBAN Set
இ Mor AsaLetin Renqidir.Biz ise Asaletin Takendisiyiz.இ
Re: herkesin itemleri calınıyor itemleri calınanlar içeri
Kullanmayı bilenin itemleri çalınmaz...!!!!
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- rkurtarici
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Bazi insanlarin kafasi sadece haytaliga calisiyor. Bende başima gelen bir seyi anlatayim bu yaziyi okuyanlarin kulagina kupe olsun.Xxxfearxxx yazdı:arkadslar Xxxfearxxx adlı charma girdim itemleri yerindeydi oyun hata verdi bir daha girdim itemler yok parası 0 kim yapıyor.Bunları Lütfen söylesin.İtemlerimi geri almak isitiyorum itemleri calını sadece ben degilim itemleri calınanlar buraya isimlerini yazsınlar
Eminonu Arz sancağında Lodos arkadaslarla kapisma halinde Msssavior dan mesaj geldi. Savasci charina giremiyorum sifremi degistirdin diye. O kadar buyu atma pesine dalmisimki tam dikkat bile etmedim acikcasi. yok hazir sifre xxxxxxx bu degistirmedim dedim. 2 sn icinde aklima takildi savasci ve buyucu ayni hesap icerisinde zaten istesede giremez. Mynet sayfasina girip sifre degistireyim diye hemen oyundan ciktim. Ama arkadas benden once girip sifreyi degistirmis bile. 1 anlik dalginlikta bu sekilde uzucu bir olay geliyor basiniza. Mynet' i arayip kimlik dogrulama icin fax cekene kadar arkadasimiz savasci hesabindaki para ve esyalari almisti zaten
He isin asli sorarsan kizginmisin, sinirlimisin. Yok Kimse bunu yapan Helali hoş olsun. Benki böbürlenirdim kendime yok guvenirim bir sey olmaz hesaplarima diye. Adam o kadar akillica iş gorduki ben bile sasirdim.
Kisacasi her itemi calinani veya esyasi kaybolani yonetimin ilgilenmesi derdine care olmasini beklemek imkansiz. Forumdan calan arkadasa seslenip getirmesini beklemekte bosa kurek cekmek gibi bir sey. Biraz daha dikkatli olup bundan sonraki esyalarini kaybetmemek her oyuncunun kendi sorumlulugu.
Saygi ve Sevgiler...
Kuklacı
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Bazi insanlarin kafasi sadece haytaliga calisiyor. Bende başima gelen bir seyi anlatayim bu yaziyi okuyanlarin kulagina kupe olsun.
Eminonu Arz sancağında Lodos arkadaslarla kapisma halinde Msssavior dan mesaj geldi. Savasci charina giremiyorum sifremi degistirdin diye. O kadar buyu atma pesine dalmisimki tam dikkat bile etmedim acikcasi. yok hazir sifre xxxxxxx bu degistirmedim dedim. 2 sn icinde aklima takildi savasci ve buyucu ayni hesap icerisinde zaten istesede giremez. Mynet sayfasina girip sifre degistireyim diye hemen oyundan ciktim. Ama arkadas benden once girip sifreyi degistirmis bile. 1 anlik dalginlikta bu sekilde uzucu bir olay geliyor basiniza. Mynet' i arayip kimlik dogrulama icin fax cekene kadar arkadasimiz savasci hesabindaki para ve esyalari almisti zaten
He isin asli sorarsan kizginmisin, sinirlimisin. Yok Kimse bunu yapan Helali hoş olsun. Benki böbürlenirdim kendime yok guvenirim bir sey olmaz hesaplarima diye. Adam o kadar akillica iş gorduki ben bile sasirdim.
Kisacasi her itemi calinani veya esyasi kaybolani yonetimin ilgilenmesi derdine care olmasini beklemek imkansiz. Forumdan calan arkadasa seslenip getirmesini beklemekte bosa kurek cekmek gibi bir sey. Biraz daha dikkatli olup bundan sonraki esyalarini kaybetmemek her oyuncunun kendi sorumlulugu.
Saygi ve Sevgiler...
hikayene üzüldüm kardes patlamıs mısırda olsa güzel olcaktı okurken xd
cıplak fotolu fear

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )