!! RDMX LONCA SAYFASI !!
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!
Nice mutlu yıllara,nice yaşlara canım
Üfle bakim mumları :lol: Dilek tutmayı unutma ama;) Mucx.

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Merhaba RDM Ailesi;
Öncelikle Kırmızı 'nın doğum gününü kutlarım. Nice yıllara Kırmızı. Sizleri böyle mükemmel espirilerle ve birbirinize olan sevgi, saygınızla görmek çok güzel. Umarım bu ortamınız hiç bozulmaz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
İyi oyunlar, bol makaralar ve iyi eğlenceler..
Öncelikle Kırmızı 'nın doğum gününü kutlarım. Nice yıllara Kırmızı. Sizleri böyle mükemmel espirilerle ve birbirinize olan sevgi, saygınızla görmek çok güzel. Umarım bu ortamınız hiç bozulmaz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
SorcererMaN - GöçmenTürk - Örgülüxsorcerer (Gürkan
)
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
-
- İskele Babası
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
HAPPY BIRTH DAY KIRMIZI
Rdmxleventguneli
-
- İskele Babası
YanLış Giden Bir E-Mail
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masad...a bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisay...arı...ndaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür:Kime : Sevgili karıma Konu : Yeni ulaştım. Tarh : 14 Mayıs 2009 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. Not : Burası çok sıcak.
ben bune bayıldım resmen
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masad...a bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisay...arı...ndaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür:Kime : Sevgili karıma Konu : Yeni ulaştım. Tarh : 14 Mayıs 2009 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. Not : Burası çok sıcak.
ben bune bayıldım resmen
Rdmxleventguneli
sorcererman yazdı:Merhaba RDM Ailesi;
SorcererMaN - GöçmenTürk - Örgülüxsorcerer (Gürkan)
Teşekkür ederiz inşallah siz dostlarımızla hep beraber hiç bitmez bu ortam : )
Kırmızım iyi yıllaaarrrrrrrrr, sağlık ve mutlulukla inşallah : ) /öp
Bu arada pastayı büyük yaptım seneye de yeriz

ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
okurken fark ettim gereksiz bir insanın yazısının altına meğerse yazıyormuşum . RAbişim sen değilsin o Anlar .
inş oyun içinde görüşmek dileğiyle Yazımı düzeltip bu Hale getiriyorum .
iyi Günler & Eğlenceler & Formlar .
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
Kırmızım iyi yıllaaarrrrrrrrr, sağlık ve mutlulukla inşallah : ) /öp 
[/quote]
HEheheh sen öyle san abla ben hepsini yerimmm
:) Doğum günün kutlu mutlu olsun kırmızı nice mutlu güzel saglıklı senenlere inşallah

HEheheh sen öyle san abla ben hepsini yerimmm
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- deneoooo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Hangover
en son ben yazdım ve benim altıma yazdın umarım laf bana değildirKeNanIsT yazdı:okurken fark ettim gereksiz bir insanın yazısının altına meğerse yazıyormuşum . RAbişim sen değilsin o Anlar .
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
- xxkirmizixx
- Sahaf Yardımcısı
tesekkuR edeRim hepinize pastalaR harika gözukuyo + o benım pastalaRım kımseye veRmem gerekıRse kusana kadar ben yeRim :mrgreen: :mrgreen: Bu ara da Ruhum bı ara oyuna gel kız ıstemem torenı vaR bak kac gunduR sneı beklıyorum valla almıycaklaR artık benı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kıRmızı...