batuxxintikam yazdı:adam suan karakterimde geri vermek için 3 kadim pence+ 60m istiyo ne yapayım sizdce ? birde ben bu adamı bulsam cıktıgı yere gömsem yada kafasına 2 tane sıksam ceza alırmıyım ?
yok be batu ne cezası üstüne madalya alırsın dünyayı böyle bir mikroptan kurtardığın için:D
valla adama carı caldıkları için madalya verecekleri kesinde bana ne verecekleri meçhul bu arada hesabımı geri aldım fakat carlar aktarılmış mynete teşekkürü bir borç bilirim iş işten gectikten sonra hesabı verdikleri için...
batuxxintikam yazdı:adam suan karakterimde geri vermek için 3 kadim pence+ 60m istiyo ne yapayım sizdce ? birde ben bu adamı bulsam cıktıgı yere gömsem yada kafasına 2 tane sıksam ceza alırmıyım ?
yok be batu ne cezası üstüne madalya alırsın dünyayı böyle bir mikroptan kurtardığın için:D
valla adama carı caldıkları için madalya verecekleri kesinde bana ne verecekleri meçhul bu arada hesabımı geri aldım fakat carlar aktarılmış mynete teşekkürü bir borç bilirim iş işten gectikten sonra hesabı verdikleri için...
Abi itemler filan yok değil mi?
Sabah seni gördüm kalede ama dedim belki o #@!? girmiştir.
Sen miydin o?
Abi itemler filan yok değil mi?
Sabah seni gördüm kalede ama dedim belki o #@!? girmiştir.
Sen miydin o?
yok kardeşim ben degilim hiçbir şekilde alıs veriş yapmayın item vermeyin carlarımı alamadım henüz
Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
kardes senın oyundakı carının adı ıısl dimi
ışıl Password CracKer...Strong Man.../color]
Eve t neden Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
seninle oaradan tanıstık emin olmak istedim sadece
mynet hesabını en kısa ne kadar sürede kırabilirsin Password CracKer...Strong Man.../b]
6 pençeyi ne zaman verrsn ozaman elinde
bi asp kaldı zaten buldum gbi şifreii Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
asp ? Password CracKer...Strong Man.../color]
Ya Sistem dosyası gbi bişe işde internet sayfalarında var bide onu açıklamıyım sen nezaman hazır edersen elinde oqe
Kodlar var içine
içinde asp nn Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
anladım Password CracKer...Strong Man.../color]
ya anlazmssın senn penbçeler hazırmı Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
suan 3 pence var elimde gerisini iteme veya paraya döksek ? Password CracKer...Strong Man.../color]
İsmn batu bölükmü?
sultanbeylidemi yaşıosun? Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
evet Password CracKer...Strong Man.../color]
kardeş profil bilgilerinde yazıyoda
bi resim var böle vesikalık gbi beyaz gömlekli senmsn o
? Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
evet Password CracKer...Strong Man.../b]
ii Tmm Hazırdır snn elindekiler hazırmı Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
diyorumya elimde 3 pence var gerisini farklı sekilde halledelim Password CracKer...Strong Man.../b]
nasıl farklıı
?
pençeyi geç ne kadar nakitin var Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
oyuna gir yansıtım bi kac item anlasalım Password CracKer...Strong Man.../color]
oqe snn uyeli,ğe giriorum hangi isimde çar açam
söle Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
carlar full olmalı Password CracKer...Strong Man.../color]
oqe
bakam
Kardeş 3 günlük blok yemişin
girmio Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
Password CracKer...Strong Man.../color]
neyse yansıt hele Ağahan İsimli çara
oqe
ordamısın Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
1 dk ya hesap nasıl banlı olur Password CracKer...Strong Man.../color]
Ne bilim blok yemiş 3 günlük
ya alıcaksan söle almicaksan ben kullanırım isimleri ne snn çarların
İşim var Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
optımusbrayn Password CracKer...Strong Man.../b]
O ne la ölee Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
senın ısıldan baska karakyterin varmı Password CracKer...Strong Man.../color]
kardeş Ne yansıtıcaksan gir yansıt çıkıcam
var neden [color=#FFFFFF]Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя
güven acısından Password CracKer...Strong Man.../color]
ne güveni ya snn zaten bana guvenmekten başka çaren yok
-------- doğumluymysun
[color=#FFFFFF]Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !: !:
degiştirmişlerdir onu Password CracKer...Strong Man.../color]
snn doğumun bu değilmi
[color=#FFFFFF]Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
evt Password CracKer...Strong Man.../color]
ee orda yazı ki
sporu seviyomuşşsun lise mezunuymusun
[color=#FFFFFF]Ağαçтαη ∂üşєη нєя уαρяαк кυяυмαуα, göηüℓ∂єη ∂üşєη нєя ιηѕαη υηυтυℓмαуα мαнкυм∂υя !:
evet Password CracKer...Strong Man.../color]
Wala bilmem artık şu an mynetndeym istersen gels ana okeyde mesaj atam
inanmıosan
o nasıl oluyo
Password CracKer...Strong Man.../color]
okey tavla varya mynetn
orda grrsn ismimi
hee anladım Password CracKer...Strong Man.../color]
yane inanman için
simdi sen buldun yanı carı dimi Password CracKer...Strong Man.../color]
çarları daha göremedim kısmet olmadı ama uyeliğin bende
kardeş İşim var alıcaksan söle yoksa gidem
akrdes senı biraz bekletecegim
pencleri ayarlamak için Password CracKer...Strong Man.../color]
kardeş zoaman bby
yok yok kalsın
6 pence istiyosun kolay mı Password CracKer...Strong Man.../color]
sende iş yok
3 pençe + ne akdarın var
bana onu söle
nakitin ne kadar
60m cıakr
cıkar Password CracKer...Strong Man.../color]
item yokmu veya maden
?
bişiler var Password CracKer...Strong Man.../color]
ne var
akık sibir felan Password CracKer...Strong Man.../color]
10 irid 3pençe +60m
?
ocagıma incir agacı diktin Password CracKer...Strong Man.../color]
kardeş ben bunu yaparken ceza yemeyi göze alıyorum sen ne diosun
bunlar devede kulak
hadi işim var ya evet de ya yok
ayrın oyunda ol oke hazırlıcam herseyi
yada msn de
iridyumalr eksik Password CracKer...Strong Man.../color]
blokuda kaldırdım çara giremmi
3 günlük blogu nasıl kaldıryosun Password CracKer...Strong Man.../color]
Meslek sırrı
dur girem
oke gir bakım Password CracKer...Strong Man.../color]
oo çarlara bak hele
Optımusbrayn optımusxbraynn Crashxsuskun
kardeş ordamısın
hey
gir bakım sifacıya Password CracKer...Strong Man.../color]
Tmm
grdm
hey
kardeş
Hadi
veriosan ver vermiosan ben gidem
neden cıktın hemen carı göreyim bi dk Password CracKer...Strong Man.../color]
Benm işim gücüm var bide senlemi uğraşcam alıomusun almıomusun?
karakteri görmeden nasıl alım Password CracKer...Strong Man.../color]
Eii bide tur atalım
Neyse kardeş senden bi numara çıkmaz
s,faya girermisn
sen bilirsin Password CracKer...Strong Man.../color]
ii
Hadi Eyw kardeş ben çıkıyorum
iyi geceler Password CracKer...Strong Man.../color]
sanada
[color=#FFFFFF]iste Işıl karakterindeki şahsın gercek kimligi inanmaya bilirsiniz ama cemal nergiz bunlarda şahit adam carları aktarmıs bos hesabı satmaya calısıyor.38 yasında oldugunu söleyen bu kişiliksiz bu işi emslek edinmiş daha ne denilebilirki....
batuxxintikam yazdı:konuya nereden baslayacagımı inanın bilmiyorum acısıyla tatlısıyla gecen 2,5 senenin hatıraları dostlukları unutulmaz.
karakterlerim olan Optımusbrayn Optimusbraynn karakterlerim calınmıstır.
her kimin kalbini kırdıysam kırdıgım herkesten özürü bir borc bilirim. Benden yana herkese varsa bi hakkım helal olsun sizde Hakkınızı helal edin. Diyecegim son sey dünya malı dünyada kalır oyunda olsa ama karakterleri calan kişiye bedduada etmiyorum değmez.
saygılarımla.
Forma uzun Süreden sonra ilkkez giriyorum .
İnanıyorumki Böyle bi saçmalıktan ötürü oyunu bırakmıyacak .
aklından böyle bi fikir geçiyorsa eğer ben bunu kafasından çıkartmasına Çeşitli Yöntemlerimle yardımcmı olurum bunuda çoğu kişi bilir Zorla bana Oba Altından sopa Gösterttirme Ağzını burnunu delerim Müptezel #@!? sinir etmeyin insanı
girmioz girmioz bi girioz hoba oyunu bırakıom charlarımı çaldılar v.s v.s
Atın kulağı biz boşunamı buradayız ?
iyi Oyunlar & Eğlenceler & Formlar .
KÊnaN
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL [AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
Batu böyle şeylerin peşinde kimse koşmaz ama bari sen koş. Savcılığa ver dilekçeni zaman kaybetmeden. Bu yapılan dolandırıcılık ve bilişim suçudur. Bunu yapan velet sınıf arkadaşının kalemini çalmakla falan karıştırıyor heralde yaptığı şeyi. Dilekçeyi doldururken mynet hesabında kredi kartı bilgilerinin olduğunu yazmayı ihmal etme. Yaptığın msn konuşmalarını da silme sakın. Ayrıca bu ışıl adlı karakter geceleri de oyunda oluyor yani büyük ihtimal kendi evinden kendi çapında lamerlik yapan birisi. Oyun üzerinden bu embesilin bağlandığı ip yi öğrenmek 2 dk, senin savcılığa vereceğin dilekçenin işleme konulması 1 hafta ve bunun alacağı ceza paha biçilemez.