Bir veda'da Volkanbey'den.
Re: Bir veda'da Volkanbey'den.
Sen ilk başta istanbul'a gel volkan mı sen mi görelim aslan parçası:)))))
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
volkan oyunu Bırakman Kotu :Sama oyun ısını ozeL hayatını Engellıorsan Bırakman cok NorMal kararını bır kere vermışsınne dıyeyım KaL saglıcaklaKiB aradada oLsa GıR muhabbt Edek DArısı bnm basıma ıns bırakırım bnde :S
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx

bu konu neden acılmış varsa bı sorun elımızden geldıgınce cozmeye calısırız ....bırakıp gıtmek de nerden cıktı?

Siyahgece
- eFSaneFurKan
- Salgın Koruyucusu
VoLkan Seni Eskiden Tanırdım iyi kaLpLi Bir arkadaşımızdın İNş kARARInı Değiştirirsin .
efsanefurkan
sessizgeceler
Bağdat
Canalıcı
efsanefurkan
sessizgeceler
Bağdat
Canalıcı
Kimine Göre KraL'ım Kimine Göre YaLan'ım HeRKes
İşine BaKSın Ben Adamına Göre Adamım ,)
єƒѕαηєƒυякαη . . .
İşine BaKSın Ben Adamına Göre Adamım ,)
єƒѕαηєƒυякαη . . .
- firatli
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: A L P
Aynen umutun dediği gibi varsa bi sorun çözülür hepimiz artık birbirimizi tanıyoruz ne kadar sanal ortam olsada bazı şeyler paylaşıldı bu ortamda beraber bi sürü şey yaşadık ...
Sorunun neyse bu sorun hepimizindir :!: :!: :!:
Sorunun neyse bu sorun hepimizindir :!: :!: :!:
Ne Bir Muhabbetim Ne de Bir tanışlığım Vardır. Fakat Okuduklarıma Göre Çevrende Sevilen Bir Kişiliğe Sahipsin..
Kendi kararlarını Verebilecek Durumdasın..Kimse Seni Bu yoldan Kolay Çeviremez. Selametlikler Dilerim Hayatında Başarılar..
Kendi kararlarını Verebilecek Durumdasın..Kimse Seni Bu yoldan Kolay Çeviremez. Selametlikler Dilerim Hayatında Başarılar..
- IIStanfaDeII
- İri Fare Avcısı
Kardeşim Bırakman Tarafında Degilim Fakat Eger Kararın Ciddi İse Sana Gerçek Hayatında Başarılar Dilerim... :evil: :evil: :evil:
Stanfade ?
Istanfade ?
ÇoK YaKıNdA...

Istanfade ?
ÇoK YaKıNdA...

-
- Sahaf Yardımcısı
SAyın volkan emmi seni abim gibi sevdim abim Gibi SAYDIM l... ne kdar item düşşe. el koydum demeni.. Ne kdar savaşssaakta Şifa yok uLen demeni.. Oyunda bombacı kesmeni... İtemlerimi alMana rağmen Seni Oyununa dönmeni İstitorum abicim... ... ltf Oyuna geri Dön AMa Özel hayatla İlgiliyse.. sana kalmıs.. A.e.o.. Haytta BaŞaRILar.....
SLooPPY......
SLooPPY......
...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Volkan abi bi an azda olsa tanıdıgım Volkan olamaz bu demiştim fakat Umut'un Yorumunu Görünce Senin olduğunu anladım Gerekçen her ne ise bence oyunu bırakma ara ver ama bırakma Eminönü Sunucusunda seviliyorsun onları üzme kıymetini bilBlackmatrix yazdı:SAyın volkan emmi seni abim gibi sevdim abim Gibi SAYDIM l... ne kdar item düşşe. el koydum demeni.. Ne kdar savaşssaakta Şifa yok uLen demeni.. Oyunda bombacı kesmeni... İtemlerimi alMana rağmen Seni Oyununa dönmeni İstitorum abicim... ... ltf Oyuna geri Dön AMa Özel hayatla İlgiliyse.. sana kalmıs.. A.e.o.. Haytta BaŞaRILar.....
SLooPPY......
Merandan Sevgilerle...
İKV/meran
Şerruh