Buz büyücüsü enerjini indiriyorsa İflis'e hiç gitme derim.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Buz büyücüsü sana yeni vurmuş orda 603 hasar görünüyor ve can kurtaran silmemiş bu da demek oluyorki can kurtaranı o vurduktan hemen sonra açmışsın ama yetenek penceresinde can kurtaran ın saniyesi yoktur.Eğer şifacının canı 12060 dan fazla ise tek kesmişsin.Yok değilse yardım almışsın.Birisi buraya şifacının enerjisini yazabilir mi
DeathLord yazdı:Buz büyücüsü sana yeni vurmuş orda 603 hasar görünüyor ve can kurtaran silmemiş bu da demek oluyorki can kurtaranı o vurduktan hemen sonra açmışsın ama yetenek penceresinde can kurtaran ın saniyesi yoktur.Eğer şifacının canı 12060 dan fazla ise tek kesmişsin.Yok değilse yardım almışsın.Birisi buraya şifacının enerjisini yazabilir mi
Şöyle Açıklım sana kardeş onun vurdukları bana işlemiyodu ama şifacı ha bire ıska attıqı için enerjim hali ile düşüyodu hiç bir şekildede yardım almadım istersen qel sunucuya qözünün önünde kesim...
DeathLord yazdı:Buz büyücüsü sana yeni vurmuş orda 603 hasar görünüyor ve can kurtaran silmemiş bu da demek oluyorki can kurtaranı o vurduktan hemen sonra açmışsın ama yetenek penceresinde can kurtaran ın saniyesi yoktur.Eğer şifacının canı 12060 dan fazla ise tek kesmişsin.Yok değilse yardım almışsın.Birisi buraya şifacının enerjisini yazabilir mi
Şöyle Açıklım sana kardeş onun vurdukları bana işlemiyodu ama şifacı ha bire ıska attıqı için enerjim hali ile düşüyodu hiç bir şekildede yardım almadım istersen qel sunucuya qözünün önünde kesim...
super zeka maldonado SELO ıh kesersin sen bede demis gozunun onunde kesiyim mal adam 1 lwl merana soktun adamı
sen beni tanıyorsun demekki qel kendi qözünün önünde kesim foto al şebek :lol: kimliğini açıklada adam diyelim yaw
Artizimm. Son 13 Gün Selo. Joob - Sanalkorkun - Ramcan - Ramcanbüyü - bi şifacı vardıda ismini unuttum Bu çarlar benim himayemde dün dediğimi uygulayacağım sana . !