Arkadaşımın Çarı Olan Urgakina Susturulmuş Nedensiz Yere...
Ve Arkadaşım da Bu Susturlmanın Nedeni Sensin Dedi Şifreyi Değiştirip Küstü Bana !
YÖNETİCİLER bu saçmalıklar işinizi bilmediğinizden mi oyun hatası mı bilmem AMA BANA KANIT VERECEKSİNİZ KİM OLUYORSUNUZ DA EMEK VERDİĞİMİZ ŞEYİ NEDENSİZ YERE SUSTURUYORSUNUZ :evil: :evil: :evil: :evil:
Oyunucu Adı : Urgakina 49 Savaşçı
Ne zaman ve neden suturuldu bilmek istiyorum kanıtsız boş yere bol keseden sallıyosunuz banlayıp susturuyosunuz milleti :evil: :evil: :evil: :evil:
Şuna Bak İKV'nin ilerleyemiyor olmasının tek sebebi de bu işte adam akıllı doğru dürüst iş yapılmıyor :evil:
SAÇMALIK !!! :@
Re: SAÇMALIK !!! :@
VE not kilitlemekle olmuyor...
Bir açıklama bu şikayet et butonu bu kadar gereksiz bir butonsa ve hatalı çalışıyorsa koymayın oyuna :evil: :evil:
E MAİL ADRESİNDE DE HİÇ BİR BİLGİ YOKKKKKKKKKK :evil: :evil: :evil:
Sizin saçma oyununuz yüzünden arkadaşımı kaybediyorum küfretmedim ve kanıt yok bu iş :evil:
Bir açıklama bu şikayet et butonu bu kadar gereksiz bir butonsa ve hatalı çalışıyorsa koymayın oyuna :evil: :evil:
E MAİL ADRESİNDE DE HİÇ BİR BİLGİ YOKKKKKKKKKK :evil: :evil: :evil:
Sizin saçma oyununuz yüzünden arkadaşımı kaybediyorum küfretmedim ve kanıt yok bu iş :evil:
EEEE cevap yok hala olmayan şikayet yüzünden susturduğunuz karakterin konuşma kayıtlarını mı arıyorsunuz...
ZOR BULURSUNUZ ÇÜNKÜ URGAKİNA ÇARINDAN BU ZAMANA KADAR KÜFÜR EDİLMEDİ... :evil: :evil: :evil: :evil:
ZOR BULURSUNUZ ÇÜNKÜ URGAKİNA ÇARINDAN BU ZAMANA KADAR KÜFÜR EDİLMEDİ... :evil: :evil: :evil: :evil:
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Oyuna girdiğiğin hesabın Mail adresine bakıyorsun.oRada bir İstanbul Kıyamet Vakti : Ceza Bildirimi e postası bulacaksın.Ona giriyorsun yanıtla diyip gelen içeriği kopyalıp yapıştırıyorsun.Altına da nedensiz ceza aldıgını açıklayan 1-2 cümle.en geç 3 gün içerisinde geri mail yolluyorlar.Cezanın kaldırıldıgını belirtlen veya aynen devamını bildiren
İŞTE ÖYLE BİR MESAJ YOK olamazda çünkü küfür yok ! ! ! :evil:ORHANBEY yazdı:Oyuna girdiğiğin hesabın Mail adresine bakıyorsun.oRada bir İstanbul Kıyamet Vakti : Ceza Bildirimi e postası bulacaksın.Ona giriyorsun yanıtla diyip gelen içeriği kopyalıp yapıştırıyorsun.Altına da nedensiz ceza aldıgını açıklayan 1-2 cümle.en geç 3 gün içerisinde geri mail yolluyorlar.Cezanın kaldırıldıgını belirtlen veya aynen devamını bildiren
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Merhaba,
Konun çözüm yeri burası değildir. Susturulma veya uzaklaştırılma cezalarının bildirimleri karakterin bulunduğu e-posta adresine gönderilmektedir.
Cezaya itiraz etmek için gelen mesajın içeriğini değiştirmeden yanıtla#@!? çözüm bulabilirsiniz.
Söz konusu e-posta gelmemişse bulamadıysanız, www.istanbuloyun.com/ikvdestek formundan Ceza itiraz seçerek gerekli yerlere sesinizi duyurabilir, bir çözüme ulaşabilrsiniz.
Forum üzerinden bu ve benzeri konular için tekrar tekrar İKV Destek paneline yönlendiriliyorsunuz. Lütfen İKV Destek ekibi ile iletişime geçiniz.
Konu kilitlenmiştir.
Konun çözüm yeri burası değildir. Susturulma veya uzaklaştırılma cezalarının bildirimleri karakterin bulunduğu e-posta adresine gönderilmektedir.
Cezaya itiraz etmek için gelen mesajın içeriğini değiştirmeden yanıtla#@!? çözüm bulabilirsiniz.
Söz konusu e-posta gelmemişse bulamadıysanız, www.istanbuloyun.com/ikvdestek formundan Ceza itiraz seçerek gerekli yerlere sesinizi duyurabilir, bir çözüme ulaşabilrsiniz.
Forum üzerinden bu ve benzeri konular için tekrar tekrar İKV Destek paneline yönlendiriliyorsunuz. Lütfen İKV Destek ekibi ile iletişime geçiniz.
Konu kilitlenmiştir.