beyler şu oyunu yaklaşık 3yıldır oynuyorum mükemmler derecede zevk alıyordum kimse beni ayıramazdı hatta ailemle kavga ediyordum anca sbs ye 1ay kaldı diye oyunu bıraktım hatta 1-2 ay önceden girmiyordum ancak oyunu bırakınca üzülmemeye çalıştırm sizede tavsiye ederim
oyunu ırakmak için başka eyler düşünün sevgiliniz varsa ona takılın faceye filan girin maç yapın sinemaya gidin en geç 1 hafta sonra oyunun hiç ama hiç anlamı kalmıyor ben bunu öğrendim şu an hayatta oyundan daha önemli şeyler olduğunun farkındayım kız arkadaşıma çıkma teklif edicem bugün antrenmana gidicem zaten yolu halı sahadan geçiyor ordayken edicem ve oyunu bırakmaktan son derece mutluyum ister istemez oyunu bırakınca test çözdüm ve bizim dersane değişti matematiği acayip zor yapıyoruz sbsden 490 alan çocuğun bile 5-6 boşu oluyor ama test çözdüm ders çalıştım oyunu hiç düşünmedim ve türkiye genelinde 200.oldum neyse gelelim oyuna
fenerlisavaşçı sınıf arkadaşım oluyor oyundan ne zaman konuşsa ya da bizim eve gelse oyunu istese ne olursa olsun açtırmam geçen geldi açtırmadım çekti gitti s. gitsin hayattan önemli mi her şey oyun değil beyler unu unutmayın banada böyle denince yürü git o zaman derdim diyenlere artık çok iyi anlıyorum gerçekten yaşamın tadına vardım
oyunda choosensxlegend başta olmak üzere kurmayxagresiff ebuhan megaxowl megaxparker megaxşifa megaxkiss korlegend kholpashali loncası betalar tüm choosens oyuncuları imzaxler adını yazamadığım bütün loncalar kusurm varsa çok özür dilerim umarım affedersiniz hakkınızı helal edin önceden böyle konu açınca bırakmıyordum anca yaz tatilinde bile belki sevgilimle gireceğim
artık şifremi hatırlamayacak durumdayım o kadar umrumdışı..
umutcanzx die bi adam vardı paramı çaldı haram ettim çok üzüldüm şu an hiç kızgın değilim kimseye ancak hala haram ediyorum boşuna umutlanmasın
abi ve ablalarıma özellikle tşkler en zor zamanımda onlarla konuşurdum
strongx
kholpashalix
choosensx
megax
betax
her ne kadar kavga ettiklerim ve çok iyi dost olduklarım loncalar olsada daha bir ço klonca var 20den çoktur hepsini yazamıyorum cidden aklımda değil bu loncalara çok tşkler bana yaattıkları birlikte geçirdiğimiz güzel vakitler için
hepsine çok tşekkürler emre abi sana ayrı tşkler sen en kötü zamanımda yanımdaydın ve sürekli kardeşimsin bu bitmeyecek deyip destek oldun sırf bnm için hidrayı kestin(iz)
neyse yeterince uzadı ayda 1filan belki girerim ama sevgilimle girersek o başka bu arada şimdiden ona küfür edecek filan varsa söyliyim karşısında ben varım erkek gibi bana söylesin
herkese iyi oyunlar bol itemler hakkınızı helal edin elveda meran elveda ikv merhaba HAYAT !!!
Yha bu kadar bağımlı var mı yha oyuna yapmayın be ben 1 sene oynamadım sbs var die 1 aydır da sınav tmposundan dolayı girmiorum ama arkadaşlar bu kadar bağımlı iseniz hemen bırakın bu oyunu yoksaoyun size eğlenceden çok zarar verir
efsaneottoman yazdı:Yha bu kadar bağımlı var mı yha oyuna yapmayın be ben 1 sene oynamadım sbs var die 1 aydır da sınav tmposundan dolayı girmiorum ama arkadaşlar bu kadar bağımlı iseniz hemen bırakın bu oyunu yoksaoyun size eğlenceden çok zarar verir
şahsen oyunu oynamadığım her saniye sbs ve sevgilimi düşünüyorum gayet mutluyum çocukta yaparım kariyerde falan
Aramızdan degerlı bır arkadasımızın daha ayrılması uzuntu verıcı bır durum.Uzun bır suredır oyunda degılım ama bakıyorumda arkadaslarım yoklugumu aratmayıp ıyı oyuncular bunyemıze katmıslar.
Oyun konusuna gelınce bende 3-4 aydır oyunda bellı nedenlerden oturu yunda bulunamıyorum.Fakat bu zaman dılımı ıcerısınde ne oyunu ozluyorum nede unuttum dıyorum.Cunku bunun bır oyun oldugunun bılıncındeyım ve hayatımda kucukte olsa bır yerı var(her oyun gıbı).Fakat suan bıraksam gıdıpte uzuntuden aglayacak duruma deılım.O duruma gelen ınsanlarında en kısa surede ''bunun bır oyun oldugu'' bılıncıne varmasını ıstıyorum...