son 2 grp kalmıştı oncubaşkan we kurtlarxdelıkan
sıra onemlı değildı ıkısınede ogun kesılırdı gelnler wardı ben onlrada keserdım ama kurtlrxdelıkan ban ozelden ben kurtreıse dıcem san gostercek sen bıttın benı al bnırıncıye dıyıp tehdıtler ettı
eğer adam gıbı konuşsadı bende durumu anlar ona keserdık we sonra oncu we sonra gelenler ama iine ettıler
we nıtekım murat akşam geldı kendı loncasından olan kurtlarxdelıkan yanı kurtçoban a kesıp haber wermeden gıttı okadar ınsan senı beklıyor orda sen demeden kaçıyorsun kı toplantı da ıptal olmuş gır tekrar dewam edelım kaldığımız yerden
ama yok nasıl olsa onun loncaya kesıldı adam gerı gelmedı we bernde dedım kı neden son grba kesılmedı adam dıyokı sana hesap mı wercem eğer haksızsan werceksın bana da bekleyen arkaşlrada we artı kanunıxxbaba oncu nun grbndaydı we kuzenım oçarda yardım ettı sorabılırsn ben ıkı çarda bırden olamam sıhırbaz değilım
we senın açtığın konuya cewap bıle yazmıcak haksızsın haksızsın
kurtreıs sen gel bakalım içerı
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
Re: kurtreıs sen gel bakalım içerı
kanunixxbaşkan
- izhar
- İstihbarat Üyesi
sarıyerlı sende konuyu ıyı oku şifamda kuzenım wardı geldı yardıma we son grba gırdı
9 cu yanı eğer kasdı bışey yapsadım 2 cı grba alırdım
neden 9 aldırım we ogun desteğe geldı kuzenım o çarla dedım gır herhangı bı grba yardım et oda oncu nun grbuna gırdı durum bundan ıbaret
9 cu yanı eğer kasdı bışey yapsadım 2 cı grba alırdım
neden 9 aldırım we ogun desteğe geldı kuzenım o çarla dedım gır herhangı bı grba yardım et oda oncu nun grbuna gırdı durum bundan ıbaret
kanunixxbaşkan
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
Yav Kavga Ettiginiz Konuya Bak Oyun İçin Birbirinizi kırmaya Degermi Bi Söle bakalım Cok ayıp valla ayıp yav İzharı zaten saymıorum bari murat abi şu çocukla sen muhattap olma :geek: :?:
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
Kasmayın o kadar Murat bir seyi yapacam dediyse yapacaktır kendiniz soyluyorsunuz sabaha kadar 7 kere kesilmiş ertesi gun yada daha sonraki gunlerde kesilir gunler torbaya girmiyor ya kaldı ki sabah işi gucu olan adam var kalkıp işe gidecek biraz anlayıslı olun benim Dreamant,Dreamtr ve Paradaise ın butun kadimi yeşili dew komodosu duruyor
Dreamanttt şifam su anda 43 lw onun da dursun kasmayın o kadar ayıp edersiniz....
İzhar soylemeden edemeyecegim baslıga bak ayıp ayıp bunlar bir pm le yada bir telle halledilecek işler buraya konu acıyorsun asıl amac gozukuyor zaten onun icin sana kadiminle mutluluklar basbasa kaldın gibi
İzhar soylemeden edemeyecegim baslıga bak ayıp ayıp bunlar bir pm le yada bir telle halledilecek işler buraya konu acıyorsun asıl amac gozukuyor zaten onun icin sana kadiminle mutluluklar basbasa kaldın gibi
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- izhar
- İstihbarat Üyesi
canım kardeşım başlığı atmaman sebebı ılk o froma yazmış kanunixxbaşkan gel bakam ben de
burya açtım yazı sen ge bakam
artı adam yazmış kı senın gorewıne yardım etmıcek kopekler gıbı hawla bu bana denır mı
kendısını ayıbı bu bı kere daha anladım kı kurtlarla olmaz olmaz
burya açtım yazı sen ge bakam
artı adam yazmış kı senın gorewıne yardım etmıcek kopekler gıbı hawla bu bana denır mı
kendısını ayıbı bu bı kere daha anladım kı kurtlarla olmaz olmaz
kanunixxbaşkan
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
Hayırlı aksamlar!
Eşkiya devlet İsrail'i KINIYORUZ
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Kanunixxbaşkan senin hatalarını söylüyim sende anla sus artık yeterince kendini küçük düşürdün yani bu umurumda deilde aynı şeylerle söyleyip o küçük beynine bunları sokmak için yazdığım yorumlarla senin seviyene düşüyorum rahatsız olduğum tek konu bu sen çıkıp klan kanalından bana hesap sorarcasına soru sorarsan bende seni koca arz klanının önünde o gün yaptığım gibi rezil eder atarım kenarı öğrenmek istediğin bir şey vardıysa adam gibi özelime pm atardın sorardın sen kimsin ne oldunda bana hesap sorucaksın senin lodos olduğun zamanlarıda bilirim o kadar şerefli adam olsan aleyhmde boş boş konuştuktan sonra lodos sancaktan çıkabilmek için izin istemezdin benden sen adam olsan forumda konu açıp bana ima ederken rezil ettikten sonra bir daha dialğa bile girmezdin benle ben gecenin bir yarısı rica edyorsunuz diye kırmıyorum işimi bırakıp göreve geliyorum görevinizi yapıyorum ki ( ilk defa o zaman kadim görevin oldu ) sen bunu minnet edip teşekkür ediceğinii birde utanmadan ismimi kullanarak prim yapmaya çalışıyorsun çocuk deilsin kazık kadar adamsın yapıcağın bir işte önce bir düşün sonra hareket et ki böyle durumlarla karşı karşıya kalmayasın
Ben o göreve giderken hepinize saat 7 de çıkcıam demediim mi ?? çıktığım saatte 7 idi
Kurtlarxdelikan ın grubu bir önce ki günden kalmamışmıyduı ki kendi locnana kesip gittin diyorsun
Yada kendi çıkarlarını gözetiyorsun diyorsan eğer bunu yapan adam neden zar attırsın kendi grubuna dahil
Sen kendin ilk bize keselim diyordun her seferinde hall böyle olduğu halde daha ne yüzle benim adaletimi haklılığımı eleştirebiliyorsun sen kendi kara lekelerini temizle bu tılsımda herkes bilir bizi biz hep sözümüzün arkasında olduk hiç bir zaman kendi çıkarlarımızı ön planda tutmadık ki tutsak hala daha loncamızda hiç kadim görevii yapamamış adam kalmazdı şu adna dahi Kadim görevi duran bir çok Kurt var ben hepsine ayrı grup kurdurup faaliyetin sistemli yürümesi için çabalamayıp hepsini aynı gruplarda toplar her gittiğimde 10 -15 Kurtun görevini yapardım bunlar bilinen durumlar seninde bildiğin durumlar bunları bile bile ismimizi kullanarak prim yappmaya çalışıyorsun bu durumlardan kazancağın tek şey herkesin senin ne biçim bir adam olduğunu görmesini sağlamaktır kendine yazık ettin sen bundan sonra ne sen nede kanunixx ismini taşıyan hiç bir şahıs bizden en ufak bir yardım dahi göremiycek ne bizden ne çevremizden sence değdimi ??
Ben o göreve giderken hepinize saat 7 de çıkcıam demediim mi ?? çıktığım saatte 7 idi
Kurtlarxdelikan ın grubu bir önce ki günden kalmamışmıyduı ki kendi locnana kesip gittin diyorsun
Yada kendi çıkarlarını gözetiyorsun diyorsan eğer bunu yapan adam neden zar attırsın kendi grubuna dahil
Sen kendin ilk bize keselim diyordun her seferinde hall böyle olduğu halde daha ne yüzle benim adaletimi haklılığımı eleştirebiliyorsun sen kendi kara lekelerini temizle bu tılsımda herkes bilir bizi biz hep sözümüzün arkasında olduk hiç bir zaman kendi çıkarlarımızı ön planda tutmadık ki tutsak hala daha loncamızda hiç kadim görevii yapamamış adam kalmazdı şu adna dahi Kadim görevi duran bir çok Kurt var ben hepsine ayrı grup kurdurup faaliyetin sistemli yürümesi için çabalamayıp hepsini aynı gruplarda toplar her gittiğimde 10 -15 Kurtun görevini yapardım bunlar bilinen durumlar seninde bildiğin durumlar bunları bile bile ismimizi kullanarak prim yappmaya çalışıyorsun bu durumlardan kazancağın tek şey herkesin senin ne biçim bir adam olduğunu görmesini sağlamaktır kendine yazık ettin sen bundan sonra ne sen nede kanunixx ismini taşıyan hiç bir şahıs bizden en ufak bir yardım dahi göremiycek ne bizden ne çevremizden sence değdimi ??
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Kabusxbaskan yazdı:Hayırlı aksamlar!
Bu Konuda Ne Alaka ??
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
kurtreis yazdı:Kabusxbaskan yazdı:Hayırlı aksamlar!
Bu Konuda Ne Alaka ??
Tüm konulara yazmıssın sonradan fark ettim pardon ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...