Artık Lodos Oldum...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Artık Lodos Oldum...

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Ben(Burasıqistanbul)artık lodos olmaya karar verdim daha dogrusu oldumda.Klana girer girmez sag olun demedınızı bırakmadınız yok görev için mi geldın yok kadim için mi v.s...Ben bu klana temmelli geldım herhangi bir menfaat için degil yada sizi rahatsız etmeye gelmedım,sorun çıkarmaya gelmedim.Benı istemeyen bazı arkdaşlar için şunu soyluyorum bana tepkınızı küfür,hakaret yoluyla degıl tepkınızı benı gruba almayarak veya başka türlü bir şekilde gösterebılırsınız.
Ama lütfen bunun bir oyun oldugunu unutmamanızı hatırlatırım altı üstü klan degiştirdim lütfen bu klan işlerine kendinizi çok kaptırmayın.Eski klanım arz için şunları soylemek istiyorum umarım kardeşçe küfürsüz,hakaretsız bunun bır oyun oldugunu bılerek savaşmak dılegı ıle eski klanıma elveda demek istiyorum.

Not:Benı aranıza alan lodoslara sonsuz teşşekurler şu an için anlaşamadıgım klandaşlarımla umarım en yakın zaman da anlaşabılırım.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Artık Lodos Oldum...

Mesaj gönderen Prince »

senin gibi cesareti bu denli olanlarla her zaman anlaşırızzz
aramıza hoşgedin sevgili dostum...
Kullanıcı avatarı
shumpsss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen shumpsss »

xD xD Tabı az kesmedım senı ondan :P :P :D bak bızım klanımız asıldır sakın kırletme ;) yoksa yaşatmam
TTmShumpssss
Resim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

shumpsss yazdı:xD xD Tabı az kesmedım senı ondan :P :P :D bak bızım klanımız asıldır sakın kırletme ;) yoksa yaşatmam
Sen mi benı kestin elinde daha ejder yok krtik şansın 1.00 ve gelmış buraya reklam yapmak için benı kestıgını soyluyorsun sen nasıl ınsansın yaa şerefsız dangalak seni

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

http://img64.imageshack.us/f/ekran050410162219.jpg/

Al işte shumpsss bebesi ılla senı rezıl etmem gerekıyor dimi o gun seni 4-0 yendıgım vs den bir kare.Eger yine ezılmek ıstıyorsan gel bu kez 20-0 yenerim

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
shumpsss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

aldatmaz2012 yazdı:http://img64.imageshack.us/f/ekran050410162219.jpg/

Al işte shumpsss bebesi ılla senı rezıl etmem gerekıyor dimi o gun seni 4-0 yendıgım vs den bir kare.Eger yine ezılmek ıstıyorsan gel bu kez 20-0 yenerim
Lan geri zekalı bak zor tutuyorum kendımı :@@@@@@@@@@ gerı zekalı kızzz o gun vs 2-2 ydı sonra sen gıttın bır daha gelmedın ve burda gotunden uyduruyorsn yok 4-0 mışta boyleymıste aslnda senı 3-4 kez kestm buz atıp alt cektın boyle bır itlık yapcanı bılseydm foto alırdım mıllet kımın haklı oldunu bılıor
TTmShumpssss
Resim
Resim Resim
Fancy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Fancy »

aldatmaz2012 yazdı:Ben(Burasıqistanbul)artık lodos olmaya karar verdim daha dogrusu oldumda.Klana girer girmez sag olun demedınızı bırakmadınız yok görev için mi geldın yok kadim için mi v.s...Ben bu klana temmelli geldım herhangi bir menfaat için degil yada sizi rahatsız etmeye gelmedım,sorun çıkarmaya gelmedim.Benı istemeyen bazı arkdaşlar için şunu soyluyorum bana tepkınızı küfür,hakaret yoluyla degıl tepkınızı benı gruba almayarak veya başka türlü bir şekilde gösterebılırsınız.
Ama lütfen bunun bir oyun oldugunu unutmamanızı hatırlatırım altı üstü klan degiştirdim lütfen bu klan işlerine kendinizi çok kaptırmayın.Eski klanım arz için şunları soylemek istiyorum umarım kardeşçe küfürsüz,hakaretsız bunun bır oyun oldugunu bılerek savaşmak dılegı ıle eski klanıma elveda demek istiyorum.

Not:Benı aranıza alan lodoslara sonsuz teşşekurler şu an için anlaşamadıgım klandaşlarımla umarım en yakın zaman da anlaşabılırım.
Millete kendinizi oyuna kaptırmayın diyosunda ya sen ? vs de yenilince ben yenilmeyi hazmedemem diyodun şimdi millete ahkam kesme sevgili kardeşim :)
Fancy :geek:
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Fancy yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Ben(Burasıqistanbul)artık lodos olmaya karar verdim daha dogrusu oldumda.Klana girer girmez sag olun demedınızı bırakmadınız yok görev için mi geldın yok kadim için mi v.s...Ben bu klana temmelli geldım herhangi bir menfaat için degil yada sizi rahatsız etmeye gelmedım,sorun çıkarmaya gelmedim.Benı istemeyen bazı arkdaşlar için şunu soyluyorum bana tepkınızı küfür,hakaret yoluyla degıl tepkınızı benı gruba almayarak veya başka türlü bir şekilde gösterebılırsınız.

Millete kendinizi oyuna kaptırmayın diyosunda ya sen ? vs de yenilince ben yenilmeyi hazmedemem diyodun şimdi millete ahkam kesme sevgili kardeşim :)
Fancy :geek:
Ben yenılmeyı hazmedıyorum o gun sana yenıldıgımde hazmettim dimi bak dıyorum sana yenıldım :D

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

shumpsss yazdı:

Lan geri zekalı bak zor tutuyorum kendımı :@@@@@@@@@@ gerı zekalı kızzz o gun vs 2-2 ydı sonra sen gıttın bır daha gelmedın ve burda gotunden uyduruyorsn yok 4-0 mışta boyleymıste aslnda senı 3-4 kez kestm buz atıp alt cektın boyle bır itlık yapcanı bılseydm foto alırdım mıllet kımın haklı oldunu bılıor
Gel bugun yıne yapalım bi 4-0 daha yenıyım seni sallama yok 2-2 di kaçtım felan gel yine yapalım yermi ?

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
shumpsss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

aldatmaz2012 yazdı:
shumpsss yazdı:

Gel bugun yıne yapalım bi 4-0 daha yenıyım seni sallama yok 2-2 di kaçtım felan gel yine yapalım yermi ?
NiYe Yemesın dıyıcem ama buyucunun ustunu bozdum adam gıbı ıtem kalmadı duzıyım bır daha ???
TTmShumpssss
Resim
Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön