SLM ÖNCELİKLE BEN IKV3 YAZIP 7979 A YOLADIM AMA CVPGELMİYO DK GEÇTİ CVP YOK KERE
DAHA YOLLADIM HALAN BANA CVP GELMEDİ ACANA SORUNMU VAR SİSTEMLERDE NEDEN EPİN ALAMADIM ACİL
YRD YÖNETİCİ
CEP TELEFONUYLA E-pin ALINMIYO SORUNMU VAR ACABA GM
Re: CEP TELEFONUYLA E-pin ALINMIYO SORUNMU VAR ACABA GM
444 0535 ara sana daha detaylı bılgı verır (ve mobıl ödemenın acık olup olmadıgı sor acık deıl actır ondan soRa oLması Lazım ).
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
DEDİĞİN İYAPTIM AMA HALAN BANA EPİn VERMİYO IKV
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Takan yok Seni
Türkcell bile takmamış ikv ndn taksın 

MerhabalarLordsoner yazdı:SLM ÖNCELİKLE BEN IKV3 YAZIP 7979 A YOLADIM AMA CVPGELMİYO DK GEÇTİ CVP YOK KERE
DAHA YOLLADIM HALAN BANA CVP GELMEDİ ACANA SORUNMU VAR SİSTEMLERDE NEDEN EPİN ALAMADIM ACİL
YRD YÖNETİCİ
Cep telefonunuzdan plus almış iseniz, ücret sizden kesilmiş ise ve şifre size iletilmemiş ise; Oyundaki Nick inizi, oyuna bağlandığınız mail / telefon , adresini/numarasını ikvdestek@sobee.com.tr adresine yolayınız. En kısa zamanda plus aktif olacaktır.
İyi forumlar
SAYIN GM SORUN ODEL SORUN BU BAKIN BEN IKV3 YAZIP 7979 A GÖNDERDİM AMA BANA ONAY
GELMİYO KAÇKERE ATTIM GELMİYo BENDE 444 0535 ARDIM ORDAN MOBİL OYUN ACIKM IDİYESORDUM ACI KDEDİLER
AMA YİNEDE GÜNCELLEYİNDEDİM OKDEDİ GÜNCELLEDİLER HALAN 36 TL VAR CEPTE AMA IKV3 YZIp 7979 GÖNDERİYOM
HALAN BANA Bİ CVP GELMİYOONAY İÇİNİEVET YAZACAM AMA CVP GELMİYO DÜNDEN BERİ DENİYOM OLMADI 34 TL
KALDI 2 tl GİTTİ MESAJ YOLLAKTAN NEDNE OLMUYO SORUNMU VAR ACİLL YRD
GELMİYO KAÇKERE ATTIM GELMİYo BENDE 444 0535 ARDIM ORDAN MOBİL OYUN ACIKM IDİYESORDUM ACI KDEDİLER
AMA YİNEDE GÜNCELLEYİNDEDİM OKDEDİ GÜNCELLEDİLER HALAN 36 TL VAR CEPTE AMA IKV3 YZIp 7979 GÖNDERİYOM
HALAN BANA Bİ CVP GELMİYOONAY İÇİNİEVET YAZACAM AMA CVP GELMİYO DÜNDEN BERİ DENİYOM OLMADI 34 TL
Zaten ikv3 plus almanın fiyatı 29 tl 36 deil.... Belirtmek isterim...
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
BEN SANA 36 tlDEMEDİM YANİ CEP TELEFONUM DAOLAN PARAYI YAZDIM OKUMADAN ATLAMA
SAYIN GM SORUN O DEiL SORUN BU BAKIN BEN IKV3 YAZIP 7979 A GÖNDERDİM AMA BANA ONAY
3 aylık plus 29 tl biliyom bende fazla parada var mesaj içi namam bir türlü olmuyo gönderiyom yazıp cvp gelmiyo neiş
HALAN BANA Bİ CVP GELMİYO ONAY İÇİNİ EVET YAZACAM AMA CVP GELMİYO DÜNDEN BERİ DENİYOM OLMADI 34 TL
3 aylık plus 29 tl biliyom bende fazla parada var mesaj içi namam bir türlü olmuyo gönderiyom yazıp cvp gelmiyo neiş
HALAN BANA Bİ CVP GELMİYO ONAY İÇİNİ EVET YAZACAM AMA CVP GELMİYO DÜNDEN BERİ DENİYOM OLMADI 34 TL
GM YRD ETMEYİ DÜŞÜNÜYONMU ACİLL YUKARIYI OKU