OrjınalLerındEn ŞaŞmaYın

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LauReAtE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: T R Akıncılar

OrjınalLerındEn ŞaŞmaYın

Mesaj gönderen LauReAtE »

SELam ALeyküm ÖncElikLe İyi FoRumlAR YonetımeDe Kolay Gelsın Ben Özcan Xdarbelimatkapx Beyazkoskte LaureAte Barbarabui Jonturkxmatkap Konuya Dırek GEçiş Yapmak İstiyorum Bazı GErıZEkalılar ZamanınDa Iyı Tokatımızı Yemış Ve Hala Gözü Kaşınıyor Biz Bu Suncuyu Bırakalı 6 7 Belkıde 8 Ay Oldu Yenı Forum ACıldı Bız gıttık Tek Forum Hesabımız VarDır O Da LaurEaTe dir BeyaZkosk Diye Bazı Kendını BılMez DenGesız ArkadAslar Bizim Adımızı KarAlAMaYa ÇalışıyoRlar ÇalışSalaR Ne YaZar. MatKap Icın Bisi DeiŞirMi Bizi bilen BiliR BizE KARışMaYan ADamLa İişMiz Olmaz HerKez Adam olSun Bizim Adımızı LekelESenız Sizin Adınız GöklerE ÇıkAcak Diye düşüNüyorSunuz Siz BöyLe Bizim Adımızı YaZdıkÇa ForumDA AnlıyorZ Ki ZamanınDA iyi GeçirMisiz tAAA Beyaz Kosk E KadAR Gelıyor Kuyruk Acınız :) nEYSe O Kendını BılmeZ denGsızlerE Lafımızdı Malın ACtıgı Konuya Bakarmısınız :D İkvnın EVde Kalmış Kızları Ya ArkadAsım Sen Lubunyamısın Ne Ayaksın Kendını Tatmın Etmek Icın Bizim üYe İSİmlErini KullanıyorSun Yonetım ın Ellerıne SAglık Ceza yı Gecırmıs tşkLer Yonetıme. HeRkez HAddını BılSın HERkez Yerini BilSin GeTirmEyin Bizi SAncAga Biz Sizi BiRAkTık SizDe bizi BıRakın..

Tum SAnCakTakı ArkadaslarımzA Selam
Hoşçakalın
Jonturkxmatkap LaureAte Barbarabui
`GEPETTO´ Değilim ki Her Odunu Adam Edeyim..!

IDaRBeLiMaTKaPI

XLauReaTeX

NoWomanNoCry
Kullanıcı avatarı
Regirock
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Re: OrjınalLerındEn ŞaŞmaYın

Mesaj gönderen Regirock »

Adamın yada çocuğun diyim beyin kapasitesini fazla geniş göremiyorum çünkü forum hesabı açtığı tarih belli.İmzasına adını yazdığı kişi ise çokk eski.Özcan heralde veledin hoşuna gitti senin nickler yaratıcı olamıyor nick açmak konusunda mazur gör abisi.Problemlerinizi kişileri karalayarak çözemezsiniz banı yersiniz böyle :)
Regirock /Mecxsugar
Kullanıcı avatarı
LauReAtE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Boş Ver :) Biz Klan kasıoz :) Köskte Kılıc yokmus kılıc olup Burayada foto yapıstırcam :D neyse Forumla Aramız Pek fazla yok kp den zman kalmıyor hadı hoşcakalın denız bb grsz :)

IDaRBeLiMaTKaPI

XLauReaTeX

NoWomanNoCry
Kullanıcı avatarı
SoNy123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SoNy123 »

2 tane 187 item dizmiş. bi yıldız rütbe. bide gözlük çekmiş adam oldum sanmış . gelmiş burada hava yapıor. :lol: selahattinin deyişiyle (Ulubay) ; kuşun' ki kadar aklın olsa profesör olurdun.
Resim
Kullanıcı avatarı
LauReAtE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Önce Yediğini Çıkar Koçum Uza :) Canın ı Çok yakmışım Anlaşılan :) hahah Joob musun Dooob musun ne ayaksın kocum :D yanlıs hatırlamıyorSam Rowx lerı soymustun :)

IDaRBeLiMaTKaPI

XLauReaTeX

NoWomanNoCry
Kullanıcı avatarı
SoNy123
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SoNy123 »

LauReAtE yazdı:Önce Yediğini Çıkar Koçum Uza :) Canın ı Çok yakmışım Anlaşılan :) hahah
Savaşta kim kimin canını yaktı belli oluyordu . 5 kişiyle kesmek basit ama kuytu bir yerde tek başına yakaladığımda yalvarıordun. kesme beni lütfen ben durmalarını söyledim durmadılar lütfen dalma . :lol: ;) dünki bebe.
Resim
Kullanıcı avatarı
LauReAtE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Emzık yokmu :)
Yoksa benmı Verım Sana emzık olm Bı uza cocukmusun Colukmusun dengesız ya :) adam konunun ıcıne ettın Konu geregı seyler Yazma kocum sıe gıt surdan Oyuna Geldıgımde oyunda konusurz senınle cocugum evladım :) La .... cocugu konuyu dagıtma yazma bu konuya cvp
En son LauReAtE tarafından 01 Haz 2010 00:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

IDaRBeLiMaTKaPI

XLauReaTeX

NoWomanNoCry
Kullanıcı avatarı
SoNy123
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SoNy123 »

LauReAtE yazdı:Emzık yokmu :)
Yoksa benmı Verım Sana emzık olm Bı uza cocukmusun Colukmusun dengesız ya :) adam konunun ıcıne ettın Konu geregı seyler Yazma kocum sıe gıt surdan Oyuna Geldıgımde oyunda konusurz senınle cocugum evladım :)
elbet birgün sıkıştırırım seni yine tenhada . 8-)
Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

İçerik silindi. Forum hesabı 14 gün uzaklaştırıldı.

[GM]Erdoğan
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
LauReAtE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İlleDe ÖzCan SanCAgA Baslasın onu ıstıorLar Kank :) Ama Gelmıcem Ben Yerımden memnunum :) hadı opuldunuz alla emaet

IDaRBeLiMaTKaPI

XLauReaTeX

NoWomanNoCry

“Genel Sohbet” sayfasına dön