Meranda LODOS Ve Arz Sayısı?
Re: Meranda LODOS Ve Arz Sayısı?
Can'a KatıLıyorum . . .
Arz Olmak Bir Ayrıcalıktır..
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ismeti almaya gelirim o zamanchoosensxduygu yazdı:hehe Mutlaka alıcaksın Görev adı uzerınde herkezın mutlaka LODOS Kalesıne Ve Muhafızına Yolu dusecekEssoperagma yazdı:bi daha karakter açarsam almiycam işte o görevi :twisted: :mrgreen:choosensxduygu yazdı:LODOS:
Not: HER Karakter Mutlaka SAVAŞ'tan LODOS'a Katılma davetı Alacak Görevını Yapacaktır.!! Bu OLuyorkı Mutlaka ARZ da Olsan İlk eğitımı LODOS Lar verıyor..
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Anlatamadınız..Çunku Senın 1 Resme Bakışınla Benım Bakışım Paylaşımlarım Ve Gozlemlerımız çok farklı.Senın Neye Nasıl Baktığın Çok Açık Suan yazmaya Adabım Ve Kişiliğim El vermez.Ayrıca Ben LODOS ARZ Sayısı yazdım dileyen ben lodos ben arz dıyebılır.İstemeyen zaten yazmaz.Ayrıca 15 Cm Etek dedığınden 1 defa anlayacak kadar Toplumda gelişmiş 1 zıhnıyette yaşamadığını göstermektedır.Ayrıca sende 1 etek gıyıp cetvelle uzerınde kaç cm olduğunu daha net ölçebılırsın (Kapak Olsun)
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
VandervaartVandervaart yazdı:Hiç bir zaman için bi kızla laf dalaşına girmem.Ama merak etme biz çoook gördük Kız rolu yapıpta özünde erkek olanları.Boşuna deneyimimiz yok
Uyarılar: 1
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Dikkat edıyorsanız Uyarılar Kısmınıza Suan 1 Uyarınız Bulunmaktadır Ve Sizi Net 1 Şekilde Uyarıyorum Şikayet edeceğim Devamında..Saygılarımla Iyı Oyunlar Iyı forumlar..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler LODOS Evet Arzın ( ÇOCUKLARI ) adı uzerındeikvking yazdı:lodos
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

handanın bebelerı desek daha ııyı olur. :lol:
-
- Kadim Hidra Avcısı
choosensxduygu yazdı:VandervaartVandervaart yazdı:Hiç bir zaman için bi kızla laf dalaşına girmem.Ama merak etme biz çoook gördük Kız rolu yapıpta özünde erkek olanları.Boşuna deneyimimiz yok
Dikkat edıyorsanız Uyarılar Kısmınıza Suan 1 Uyarınız Bulunmaktadır Ve Sizi Net 1 Şekilde Uyarıyorum Şikayet edeceğim Devamında..Saygılarımla Iyı Oyunlar Iyı forumlar..
Neyimi şikayet edecen merak ediorm
MegaxVaart
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Bu Oyunda cınsıyet önemlıyse sen bence başka platformlara uye ol guzel oy alırsın.erkek olsam guzel 1 erkek karakterı açıp emınol karsılaşırdıkVandervaart yazdı:choosensxduygu yazdı:VandervaartVandervaart yazdı:Hiç bir zaman için bi kızla laf dalaşına girmem.Ama merak etme biz çoook gördük Kız rolu yapıpta özünde erkek olanları.Boşuna deneyimimiz yok
Neyimi şikayet edecen merak ediormAma bakıorm laflar sokmaya çalışıosn aklınca eski forumda bana böle laf sokmaya çalışanları hali biraz kötü oldu.Bence daha fazla kurcalama
Ayıca gereksiz bi kişiden destek alınca kendine daha çok güvenme üzülebilirsin.Ayrıca Allah'a şükür şu ana kadar hiç bi şekilde utanç duyulacak bişe yapmadım.Sana demek istediğim açtığın konular falan deil gerçek cinsiyetini Meran oyuncularına belirt.
MegaxVaart
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN