Büyük Dönüşüm...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Büyük Dönüşüm...

Mesaj gönderen Prince »

arkadaşlar senelerdir bu oyunu oynuyorum, forumdan asla ayrılmayan birisiyimdir, şimdiye kadar kavgalarım oldu, yakın arkadşlıklarım oldu.. ama bunlar hepsi oyuna mesafeyle oldu, nedenmi, tamı tamına 1.5 senedir evimde net yok, belki daha az olabilir :D bi kaç ay felan, neyse hep oyuna uzaktn katıldım heppp, cafelerden sürünerek, onlarca saat, son haftalarda işyerinde oynamaya çalışıyodum, ama olmuyo bi yerde, vede yarın, benim için çok önemli ya, herşeyim hazır sadece yarın, netimi çekiyorum, artık çekiyorum, ve bütün yaz, ardından süre gelicek bütün yıllar, benim oyunu oynamama yetecektir,
oyuna tanınacaksam eğer, büyük bir lodos olarak tanınacam, büyük bir vs ci, 49 lv den sonra yaratıkların yüzünü dahi görmicem, ana çarla xD her zaman meydanda en ön saflarda savaşıcam, artık zamanı geldi, cafelerde sürünerek değil, evimde herşeyi yapıcam, ben :D 39 lv lerde 2 ayda full mag dış item seti, herşeyiyle dizdim, şimdi cafede 1 ayda 39 dan cine 1000 bile vuramaz bir halden 46 lv e rahat rahat max dizmiş olan bir 49 lv karakteri yatırır duruma geldim :D
bilin bakalım eve net çekince ne olacak, yapıcaklarımın haddini ben bile düşünemiyorum, artık bu oyun benim için var bu oyun evimde her saniye elimin altında olacak, ve arkadaşlar şu güne kadar kimi üzdüysem hepsinden özür diliyorum vede oyundaki herkesle 0 dan bi başlangıç yapmayı planlyıyorum, çünkü üzdüğüm bir kaç insan olduğunu biliyorum, hatta yakın zamana kadar bi kaç tane var, onlardan bahsediyorum..

yaza doğru yepyeni bir lonca "ZİHNİYETİ" ile karşınızda olucağımında haberini vermek istedim, öyle sıradan bir lonca ,açmıcam, çok sıkıcı olamaya başladı bu lonca işi, ben yepyeni bir zihniyet getircem, ve asla ama asla "LONCA AÇILMIŞTIR, ALIMLAR BAŞLAMIŞIR" yazmıcam, asla...

loncanın adı bellidir, imzadaaaa
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyük Dönüşüm...

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

eee hoş geldin ne diyelim ;) ;)
Kullanıcı avatarı
akkuslu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-ı Kyamet

Mesaj gönderen akkuslu »

Hoş Geldin Kardeşim Ama Lodos Olman Kötü Olmuş Ama Olsun :) :lol:
Ordulu Ertuğrul

Ölümün Sırrı Kılıcımda Saklı Göremeyeceğin Kadar Kanlı Dokunamayacağın Kadar Keskin

XxxNauticaxxx{Büyücü} Orduluşifa{Şifacı}
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

akkuslu yazdı:Hoş Geldin Kardeşim Ama Lodos Olman Kötü Olmuş Ama Olsun :) :lol:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rockipsiz »

h.g krdş
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

evet bugün işlemleri yaptırıcam, akşama gelirse evden sizinle olucamm :mrgreen: çok mutluyum ya :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön