Şifacı Olmak İstiyorsan Bular Lazım !!!
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Şifacı Olmak İstiyorsan Bular Lazım !!!
Arkadaşlar şifacı olacaksan birinci çok paran olacak 40 lwlda full max artı saldırı set dizebilmen için seti dizdinmi tamam al sana şifacı çok rahat kasarsın artık bu kadar basit
Re: Şifacı Olmak İstiyorsan Bular Lazım !!!
1. şifayı full max dizince iyi olur fakat kasmak kolaylaşıcak diye bir kural yok cünki şifada hasar skili yok yani sadece vuruyosun yaratıqa ama hepsi işlemiyor..
2. şifacı kasmakla en iyi şifacı olunmuyor çok ayrıntıalrı var.
3. şifacıyı en iyi qüçsüz yaratıkalr ekserek kasabilirsin mesela bombacı qibi, solucnada raharlıkla kasaılır...
4. şifacı akıl ve mantık ister..
2. şifacı kasmakla en iyi şifacı olunmuyor çok ayrıntıalrı var.
3. şifacıyı en iyi qüçsüz yaratıkalr ekserek kasabilirsin mesela bombacı qibi, solucnada raharlıkla kasaılır...
4. şifacı akıl ve mantık ister..

- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
gene sen gene çok saçma bir konu sadece insanları şifacıdan soğutuyosun ben iddaa ediyorum ki tek efsun element setle senden daha önce 49 olurum.şifacı oynamak için alman dış set mi lazım illaki sen oyuna başlarken savaşçına alman ok mu verdiler büyücüne komet merlin mi verdiler de bu kadar para lazım oluyo kasmak için.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
kusura bakma ama arkadaşlarım var şfiacı adam 47 lwl üstü max meranda hiç rahat kasamıyor max artı saldırı olması onun işini baya kolaylaştırır siz 2 3 kişi toplanmışsıznız kendi düşuncelerinizden başka hiç bir şey görmüyorsunuz bencesiz resmen körsünüz
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
Belki haklısın şu an diğer 2-3 isimi tam olarak tahmin edemesem de şifacının sadece ibni+cevriye set ve tek yetenek sisteminden ibaret olmadığını biliyorum.Bana kalırsa burda insanlara amacın yararlı bilgiler vermek olsun . Sana şunu soruyorum oyuna yeni başlamış bir şifacı bu foruma baktığında ne düşünür ? Bence hemen karakterini siler ve senin gibilr yüzünden oyunun yüzde 90 ' lık kısmı savaşçılarla sınırlanır .
kardeşim oyunda en az parası giden sınıf şifacıdır örneğin tek item yüc. ceket 5m şifacılarda savaşcılarda 25m altı yok yüc. ard. ise 25 30m arası şifacılarda yani savaşcıların tek itemine denk düşüo hiçde pahalı deil piyasadan anlamadığın açıkca belli illa yüc. ard. dizilecek diye bir kuralda yok yada alman diş ben tek item ile savaşcı kasan arkadaşlarımla yarışıodum kim daha çabuk seviye atlıcak diye hiç yüc. ard. dizmöedim hatta sancak sunucusunda en iyi şifacılar arasındayım üstüme hiç bir zaman yüc. ard. item almadım yüzeysel bakma konulara gerçekden anla öyle konu aç
...
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
sen gel tılsıma yücelen ardenler şifacı itemini satan al bul artık bir şey demiycem çok çk nadir bulunur ve ütericiler nedense hep savaşcı veya büyücü receteleri üzerine yoğunlaştılar artık paran bilse lsa satanı bulmak imkansız gibi bir şey 
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
Üretim işinde parayı basan üretimi yapamıyor malesef . Azcık çevren varsa işçilik parası vermeden setini üretebilirsin.
ben sifada hasarı pek seviyorum buyucu cok oynadıgım icin cok hızlı ve yuksek vuruslardan hoslanıyorum sifacımı kasmam cok uzun surmedi 45 e kadar yer altında buyulere savascılara can basmakla kastım 45 den sonra meranda er meydanında can basmakla kastım ve kolay oldu benim icin zevkliydi sohbet ede ede kastım oyundan bekledigimde oldu hos vakit gecirmek
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
bora senin için zaten ne var ne yok savascı dimi
XxReddeviLxX - OttomancavaLry