israili şiddetle kınıyoruz...
israili şiddetle kınıyoruz...
Crime of Team Loncası olarak insanlık suçları işlemekten bıkmayan israili kınıyoruz Allah mücahidlerimizin yar ve yardımcısı olsun...
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- TANIMSIZ
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: israili şiddetle kınıyoruz...
israil hükümetinin yaptığı bu şerefsizliği kınamamak zaten söz konusu bile olamaz bence Allah topunun belasını versin. bunların amaçları farklı ama dur bakalım sonu nereye varacak bu işin.
- Gölgelerin Olduğu Yerde Daima Birileri Vardır.
- TANIMSIZ
- Trendd
- FareAdam Düşmanı
HaLiLKYDB yazdı:Crime of Team Loncası olarak insanlık suçları işlemekten bıkmayan israili kınıyoruz Allah mücahidlerimizin yar ve yardımcısı olsun...

- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
El-Müntakim: Günahkarlara, adaletiyle, müstahak oldukları cezayı veren.
''Ve iz te’ezzene rabbukum le in şekertum le ezîdennekum ve le in kefertum inne azâbî le şedîd(şedîdun).''
Ve o zaman Rabbiniz size bildirmişti ki; eğer şükrederseniz (ni'metlerinizi) artırırız, eğer küfredenlerden olursanız muhakkak ki azabım şiddetlidir.
Allah (Azze ve Celle) , ''Gafururrahim'' olduğu gibi, ''azabıda'' çok şiddetlidir.
Kafirler Ettiğini Bulur..Bu Dünyada Olmasa Öteki Dünyada Olur..
''Ve iz te’ezzene rabbukum le in şekertum le ezîdennekum ve le in kefertum inne azâbî le şedîd(şedîdun).''
Ve o zaman Rabbiniz size bildirmişti ki; eğer şükrederseniz (ni'metlerinizi) artırırız, eğer küfredenlerden olursanız muhakkak ki azabım şiddetlidir.
Allah (Azze ve Celle) , ''Gafururrahim'' olduğu gibi, ''azabıda'' çok şiddetlidir.
Kafirler Ettiğini Bulur..Bu Dünyada Olmasa Öteki Dünyada Olur..

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.