SHAREXXXX ÇALINMIŞTIR...
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: SHAREXXXX ÇALINMIŞTIR...
eskiler bilir bunu ve kankası cappurro yu
hırsızdılar.
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
he bi arada benim prayı ceballa kediyodu az kalsın 
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
- kayserilim
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: zemheri
Bunun ne halt olduğunu benden iyi kimse bilmemz ben diyodumda kimse takmıyodu beni inanmıyodu bu hırsız dediğimde bu admaın carlarısharexxx xthex adam eskiden kankamdıı dha doğrusu ben öle sanıyomuşumm gözlük istedi verdikk kn kyarın verem bun verece diye diye sonunda dediki gözlüğü cladırdım dedi yalancı it gözlüğü cebe indirdi sonrada claınıd diyo ban güya bende inanıcam bun
böle admaalr cok bu oyunda ama tek üzüldüğüm kimseye inadırmaıyorumya o ykaıyo beni dross eski carı dallas dıı oda kanka kanka die arkamda dolanıyodu 170 * 180* m lik item düzdük adam itemleri cukkaladı bende carlarını aldım elinden o itemlere yatı bende dallas ve Karargahxdallas carını aldım onada o yarar bi laf var deveye diken insanı... diye o hesapp bu dross konusundnada kimse inanmadı bana halada inanmıyo gene cok kişinin canı yanıcak :S ona üzlüyorum
neyse iyi forumlar...
'ʂմղմƈմ
/color]
/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ
/color]
/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ
/color]
/color]ZeMHeRi'

'ḰĿᾋƝ
'ĿὋƝƇᾋ

- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
evet o adam hırsız ark ı kazıklamaa calıstıkayserilim yazdı:Bunun ne halt olduğunu benden iyi kimse bilmemz ben diyodumda kimse takmıyodu beni inanmıyodu bu hırsız dediğimde bu admaın carlarısharexxx xthex adam eskiden kankamdıı dha doğrusu ben öle sanıyomuşumm gözlük istedi verdikk kn kyarın verem bun verece diye diye sonunda dediki gözlüğü cladırdım dedi yalancı it gözlüğü cebe indirdi sonrada claınıd diyo ban güya bende inanıcam bunböle admaalr cok bu oyunda ama tek üzüldüğüm kimseye inadırmaıyorumya o ykaıyo beni dross eski carı dallas dıı oda kanka kanka die arkamda dolanıyodu 170 * 180* m lik item düzdük adam itemleri cukkaladı bende carlarını aldım elinden o itemlere yatı bende dallas ve Karargahxdallas carını aldım onada o yarar bi laf var deveye diken insanı... diye o hesapp bu dross konusundnada kimse inanmadı bana halada inanmıyo gene cok kişinin canı yanıcak :S ona üzlüyorum
neyse iyi forumlar...
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
bunlar konuşurduk ara sıra adını bna apo die söyledi daha sonra baya geçti geldi oyunda apo diyom adım beyd dio fln üç kağıtçının teki zaten sen değeri hiç olanlardan da hiçsin kesin gelmiş foruma yorum yapmışsındırda ertesi günde çarı aldım die açarsın konusharexxx yazdı:Yine Aranızdayım Bosuna sevinmeyin charıdaqeri alacaqım icin fazla bisey yazmama qrek yok sanırım