SHAREXXXX ÇALINMIŞTIR...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: SHAREXXXX ÇALINMIŞTIR...

Mesaj gönderen kFygFb »

eskiler bilir bunu ve kankası cappurro yu ;) hırsızdılar.
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
yeniceribaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeniceribaskan »

he bi arada benim prayı ceballa kediyodu az kalsın :D
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...

Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: zemheri

Mesaj gönderen kayserilim »

Bunun ne halt olduğunu benden iyi kimse bilmemz ben diyodumda kimse takmıyodu beni inanmıyodu bu hırsız dediğimde bu admaın carlarısharexxx xthex adam eskiden kankamdıı dha doğrusu ben öle sanıyomuşumm gözlük istedi verdikk kn kyarın verem bun verece diye diye sonunda dediki gözlüğü cladırdım dedi yalancı it gözlüğü cebe indirdi sonrada claınıd diyo ban güya bende inanıcam bun =) böle admaalr cok bu oyunda ama tek üzüldüğüm kimseye inadırmaıyorumya o ykaıyo beni dross eski carı dallas dıı oda kanka kanka die arkamda dolanıyodu 170 * 180* m lik item düzdük adam itemleri cukkaladı bende carlarını aldım elinden o itemlere yatı bende dallas ve Karargahxdallas carını aldım onada o yarar bi laf var deveye diken insanı... diye o hesapp bu dross konusundnada kimse inanmadı bana halada inanmıyo gene cok kişinin canı yanıcak :S ona üzlüyorum :( neyse iyi forumlar...
'ʂմղմƈմ :[/color]:[/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ :[/color]:[/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ:[/color]:[/color]ZeMHeRi'
Resim
Kullanıcı avatarı
xxreddevilxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xxreddevilxx »

kayserilim yazdı:Bunun ne halt olduğunu benden iyi kimse bilmemz ben diyodumda kimse takmıyodu beni inanmıyodu bu hırsız dediğimde bu admaın carlarısharexxx xthex adam eskiden kankamdıı dha doğrusu ben öle sanıyomuşumm gözlük istedi verdikk kn kyarın verem bun verece diye diye sonunda dediki gözlüğü cladırdım dedi yalancı it gözlüğü cebe indirdi sonrada claınıd diyo ban güya bende inanıcam bun =) böle admaalr cok bu oyunda ama tek üzüldüğüm kimseye inadırmaıyorumya o ykaıyo beni dross eski carı dallas dıı oda kanka kanka die arkamda dolanıyodu 170 * 180* m lik item düzdük adam itemleri cukkaladı bende carlarını aldım elinden o itemlere yatı bende dallas ve Karargahxdallas carını aldım onada o yarar bi laf var deveye diken insanı... diye o hesapp bu dross konusundnada kimse inanmadı bana halada inanmıyo gene cok kişinin canı yanıcak :S ona üzlüyorum :( neyse iyi forumlar...
evet o adam hırsız ark ı kazıklamaa calıstı
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
Kayzerlexhekim
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kayzerlexhekim »

sharexxx yazdı:Yine Aranızdayım Bosuna sevinmeyin charıdaqeri alacaqım icin fazla bisey yazmama qrek yok sanırım ;)
bunlar konuşurduk ara sıra adını bna apo die söyledi daha sonra baya geçti geldi oyunda apo diyom adım beyd dio fln üç kağıtçının teki zaten sen değeri hiç olanlardan da hiçsin kesin gelmiş foruma yorum yapmışsındırda ertesi günde çarı aldım die açarsın konu

“Genel Sohbet” sayfasına dön