Yuh Sana BeYazKöşk !!!
Yuh Sana BeYazKöşk !!!
Protesto yapaLım dediniz bu muydu :?: Biraz yürüdük sonra bi baktım hemen Arz Lodos savaşı...Vatan sevgisi bu kadar mı :?: Bırakın başkasını protesto etmeyi iLk önce kendinizi bir protesto edin yuh gerçekten yuh !!! 

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yuh Sana BeYazKöşk !!!
Syn. MaxtrackxunrulyMaXtRaCk yazdı:Protesto yapaLım dediniz bu muydu :?: Biraz yürüdük sonra bi baktım hemen Arz Lodos savaşı...Vatan sevgisi bu kadar mı :?: Bırakın başkasını protesto etmeyi iLk önce kendinizi bir protesto edin yuh gerçekten yuh !!!
Oyun ne bir siyaset alanı nede bir propanganda alanıdır.Bu yüzden bu tür taraflı yürüyüşlere katılmam,ama engel de olmam.Lakin ki oyuna girdiğimde yürüyüş bitmişti ve lodoslar akın akın arz sancağa saldırmaya başladı.Arz'lar kendine ait olan savunmayı yapmıştır.Burdan çıkacak sonuç yürüş engel olmamıştır fakat sorun çıkaran yine lodos klanı olmuştur
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Zaten ben Arzlar bozdu diye bir laf etmedim...Beyaz Köşke sitem ettim...İlginiz için teşekkürler...Eflatun yazdı:Syn. MaxtrackxunrulyMaXtRaCk yazdı:Protesto yapaLım dediniz bu muydu :?: Biraz yürüdük sonra bi baktım hemen Arz Lodos savaşı...Vatan sevgisi bu kadar mı :?: Bırakın başkasını protesto etmeyi iLk önce kendinizi bir protesto edin yuh gerçekten yuh !!!
Oyun ne bir siyaset alanı nede bir propanganda alanıdır.Bu yüzden bu tür taraflı yürüyüşlere katılmam,ama engel de olmam.Lakin ki oyuna girdiğimde yürüyüş bitmişti ve lodoslar akın akın arz sancağa saldırmaya başladı.Arz'lar kendine ait olan savunmayı yapmıştır.Burdan çıkacak sonuç yürüş engel olmamıştır fakat sorun çıkaran yine lodos klanı olmuştur
En son MaXtRaCk tarafından 31 May 2010 13:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben de sizin anlayışınızdan dolayı ve bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim...MaXtRaCk yazdı:Zaten ben Arzlar bozu diye bir laf etmedim...Beyaz Köşkte sitem ettim...İlginiz için teşekkürler...Eflatun yazdı:Syn. MaxtrackxunrulyMaXtRaCk yazdı:Protesto yapaLım dediniz bu muydu :?: Biraz yürüdük sonra bi baktım hemen Arz Lodos savaşı...Vatan sevgisi bu kadar mı :?: Bırakın başkasını protesto etmeyi iLk önce kendinizi bir protesto edin yuh gerçekten yuh !!!
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Ben demiştim KP açı çok diye dinleyen olmadı, ...
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Eray sendemi katildin :S Yuh sana insan banada haber verirdi aip aippbailamo yazdı:Ben demiştim KP açı çok diye dinleyen olmadı, ...
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
- KingWarrior
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Ya şurda yanlış sölemişsiniz HER ZAMAN 2 TARAFTA HAKSIZ.
tek bir tarafa yüklemek olmaz çünkü buna kimse inanmaz.Am eskiden de okluyordu 23 nisanda felan ama çok kişi oluyodu arz lodos karısık kimse birbirine dokunmuyordu şimdi gençlik gibi oyunda bozuldu açıkcası....
tek bir tarafa yüklemek olmaz çünkü buna kimse inanmaz.Am eskiden de okluyordu 23 nisanda felan ama çok kişi oluyodu arz lodos karısık kimse birbirine dokunmuyordu şimdi gençlik gibi oyunda bozuldu açıkcası....
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
Kardeşim yazıLanLarı oku öyLe yorum yapKingWarrior yazdı:Ya şurda yanlış sölemişsiniz HER ZAMAN 2 TARAFTA HAKSIZ.

- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
O klan savaşını çıkaranların hepsinin çocuk veya kafası yetmeyen kişilerden olduğundan emin olabilirsin...
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
loDoslar ve aRzlarda suC vaRdır asıl OnemLı olaN hırsıZlaruN oLmaSıdıR
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.