complex yazdı:Kadın savaşçıymış la tüh. Ben de niye bu kadar ucuz diyordum.
Apcaqa kardeş ben böceq bu it herif benim carımı sildi . Kadın savsacım olan xveronicax Adlı caRım vardı ve ıtemlerını satmaya calısıyoR . Sen bu adamın oyundaki nickini veRirRmisin
lan olm bu itemler Blacdead adlı çrdaneski sevgilim nafıle ye aldığm itemler kendi çarımdan anlaşılmadan çalındı ve bulamadık çalanı herkimsen adını yaz be gardaş çalan kim onu merak ediyorum.....
bu itemler byböcek vs. nin değil.... ecelli çarı sildiğim nafılenin itemleridir kısa süre önce çalınmıştır itemler tıpkısının aynısıdır yoksa böcek nafıle senmisin benimi yiyorsun eylül üm diye
xbaskanx yazdı:lan olm bu itemler Blacdead adlı çrdaneski sevgilim nafıle ye aldığm itemler kendi çarımdan anlaşılmadan çalındı ve bulamadık çalanı herkimsen adını yaz be gardaş çalan kim onu merak ediyorum.....
bu itemler byböcek vs. nin değil.... ecelli çarı sildiğim nafılenin itemleridir kısa süre önce çalınmıştır itemler tıpkısının aynısıdır yoksa böcek nafıle senmisin benimi yiyorsun eylül üm diye
Burak Özer
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nafile sen misin Byböcek
Hırsız heRif veR Lan oyundaki chaRının ismini , Xveronicax in itemleridir arkadaslar benım carımı caldı bu herif aLmayın bu itten bişey .@ ,, !@#.. Cocugu
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
xbaskanx yazdı:lan olm bu itemler Blacdead adlı çrdaneski sevgilim nafıle ye aldığm itemler kendi çarımdan anlaşılmadan çalındı ve bulamadık çalanı herkimsen adını yaz be gardaş çalan kim onu merak ediyorum.....
Burak Özer
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nafile sen misin Byböcek
Lan it heRif abim sahit o kadınm ıtemlerı Benım XveRonicax Çarımın itemleridir . Nafile kim lan ifitra attıqınız yetmedimi bana şerefsizin çoçukLarı Lan buraközer hıRsızı ne ıftıra atıyorsun Nafile kim daha onu bilmiyorum sen nediyorsun burda abım sahıt bütün carlarımız ikmz giriyoruz ( Burak ) O itemleri ikimiz aldık onla Lan ıfıtra atmayı içinizde zeRRe kadar adam deqiLsiniz siz . HırRısz herıf ıtemlrımı calmadıqın yetmedi dimi Köpeqin oqLu Allah belanı versin senin ahirette iki elm yakanda bunu bil
la koduğum o itemler Blackdead adlı büyücüden çalınan itemler demekki sen bizden çaldın milletden senden çaldı benim ağızımı açtırma ben suçsuzluğumu ispatladım sana bi korum görürsün nereden geldiğini ezme seni....
o itemler 1 ya önce Nafıle deydi..... ordaki hidro direnç zırh bizzat ben düşürdüm lan yardığım.
la yardığım hepsi bizim demedim özellikle zırhı bizzat kendim düşürdüm diyorum sana ebesi kaşar anlamanmı yok
o yıldızlı ceketi 187 hasar savunmalar filan hepsi nafıle nindir !