Karaköy'ün muhtemel girişini bildiklerimden faydalanarak tahmin ediyorum ve sizlerle paylaşmak istedim:
"Karaköy"e geçiş Yeraltı'ndan olacak!
Kadim Hidra'nın bölgesinde bulunan su akıntılı olduğuna göre bu su bir birikinti değil, zaten oyun hikayesinden de Kadim Hidra'nın denizden gelip saldırdığı ve daha sonra yine deniz yoluyla geri kaçtığı biliniyor.Demek ki ordaki su Balıkçı İdris'in balık tuttuğu Haliç suları...
Kadim Hidra yeraltında bulunduğuna göre aslında Yeraltı Bölgesi'nin bir kısmı Haliç'in altında olabilir, Yeraltı'nı kullanarak karşı kıyıya yaklaşıldığında ise yukarı çıkan bir merdiven ile Karaköy'e ulaşılmış olacak.Karaköy' ulaşıldıktan sonra yeni yeni paketler ile Beyoğlu ve Üsküdar'a kadar uzanan yeni yolculuklar bizleri bekleyecek diye düşünüyorum, umut ediyorum.
Herkese İyi Forumlar...
Karaköy HK. Fikir
Karaköy HK. Fikir

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Re: Karaköy HK. Fikir
Hayal kırıklığına uğratmasında süre önemli değil, beklerizScalgar yazdı:Güzel fikir ama orası için 2-3 yıl daha bekleriz![]()

Tılmesa
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
2-3 mü 12-13 beScalgar yazdı:Güzel fikir ama orası için 2-3 yıl daha bekleriz![]()
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Orasi tartışır ama çok attın :lol:Sagopakajmeran yazdı:2-3 mü 12-13 beScalgar yazdı:Güzel fikir ama orası için 2-3 yıl daha bekleriz![]()
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Evet, işte bu yazıyı bekliyordum.Çok mantıklı bir düşünce de o suyun altından nasıl geçeceğimiz biraz mantık dışı.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Köprünün Devamı Gelir Belki Ne Gerek Var Yeraltına Direk Geçeriz.. :mrgreen:
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Karaköy mü=)
Öle bişe varmı
Hiç duymadm bi anda aklıma 55 bin kişinin rezil olduğu KADIKÖY geldide 
Öle bişe varmı
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Umarım dediğiniz gibi olur ama bir rivayet vardır bu oyuna başladıgım gün duymuşumdur hatta ...
Çemberlitaş gelecek Çemberlitaş gelecek.Bence ilk önce Çemberlitaş-Beyoğlu gibi yerler gelir [Rivayet gerçekleşirse tabii].Ama Karaköy gelirse Fareadamlarla başımız fena halde derde girecek şimdiden söylemesi :twisted:
Çemberlitaş gelecek Çemberlitaş gelecek.Bence ilk önce Çemberlitaş-Beyoğlu gibi yerler gelir [Rivayet gerçekleşirse tabii].Ama Karaköy gelirse Fareadamlarla başımız fena halde derde girecek şimdiden söylemesi :twisted:
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Yolladğınız mesajlar için teşekkürler, şimdi herkesin cevabını letiyorum 
Suyun altından geçmeyeceğiz o sular bize yeraltının Haliç Suları altında bir yerde olduğunu gösteriyor
O da iyi fikir ama Solucan'daki köprüyü zor yapmışlar o denizden nasıl köprü geçirsinler bu teknolojiyle 

Kırmızı ile gösterdiğim yer, bizim zaten oynamakta olduğumuz Eminönü, yeşil bölge ise Karaköy...
Sarı daire bakınca ise Beyoğlu'nu görebiliyoruz, Beyoğlu ile Karaköy arasında çok bi uzaklık olacağını sanmam ayrıca şöyle bir durum var karşıya geçtiğimizde direk Karaköy'ü görmemiz gerekir, Karköy'ü geçmeden nasıl Beyoğlu'na ulaşırız? 2 yolu olabilir birisi sıkça bulunan ruh taşları bir diğeri ise Yeraltı'nda ki çıkış.Çıkışın nereden olacağını biliyoruz tıpkı Kemal Sunal'ın filmindeki gibi yanlış çıkış yapılırsa direk Beyoğlu'na çıkıp oradan kıyıya ilerleyebiliriz
Ama bence kıyıdan içlere ilerlemek daha mantıklı olur 
Herkese İyi Forumlar...
DeathLord yazdı:Evet, işte bu yazıyı bekliyordum.Çok mantıklı bir düşünce de o suyun altından nasıl geçeceğimiz biraz mantık dışı.
Suyun altından geçmeyeceğiz o sular bize yeraltının Haliç Suları altında bir yerde olduğunu gösteriyor
qalanoth yazdı:Köprünün Devamı Gelir Belki Ne Gerek Var Yeraltına Direk Geçeriz.. :mrgreen:
Karaköy:Vandervaart yazdı:Karaköy mü=)
Öle bişe varmıHiç duymadm bi anda aklıma 55 bin kişinin rezil olduğu KADIKÖY geldide

İstanbul haritasına bakacak olursak:Kullgeretta yazdı:Umarım dediğiniz gibi olur ama bir rivayet vardır bu oyuna başladıgım gün duymuşumdur hatta ...

Kırmızı ile gösterdiğim yer, bizim zaten oynamakta olduğumuz Eminönü, yeşil bölge ise Karaköy...
Sarı daire bakınca ise Beyoğlu'nu görebiliyoruz, Beyoğlu ile Karaköy arasında çok bi uzaklık olacağını sanmam ayrıca şöyle bir durum var karşıya geçtiğimizde direk Karaköy'ü görmemiz gerekir, Karköy'ü geçmeden nasıl Beyoğlu'na ulaşırız? 2 yolu olabilir birisi sıkça bulunan ruh taşları bir diğeri ise Yeraltı'nda ki çıkış.Çıkışın nereden olacağını biliyoruz tıpkı Kemal Sunal'ın filmindeki gibi yanlış çıkış yapılırsa direk Beyoğlu'na çıkıp oradan kıyıya ilerleyebiliriz
Herkese İyi Forumlar...

Tılmesa